Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzaktaymıssınız ama annen veya kayınvalide biraz gelemez mi ya da sen gitsen biraz kafa dağıtmaya
Bu haftasonu kaynanamlara gidiyoruz. Umudum yok çünkü kaynanamin başında iki çocuğu var zaten ancak hallediyor. Sonraki hafta memlekete gidiyorum bi 20 gün inşallah orda dinlenecem diye hayaller içindeyim.

bende avm ye gidiyorum corba iciyorum tavuk dunyasinda

Bu haftasonu kaynanamlara gidiyoruz. Umudum yok çünkü kaynanamin başında iki çocuğu var zaten ancak hallediyor. Sonraki hafta memlekete gidiyorum bi 20 gün inşallah orda dinlenecem diye hayaller içindeyim.
Kv genc mi senin inşallah memlekette dinlenirsin

Kırmak istemiyoruz değil de aslında benim de canım istiyor o. Ben de bu ara o tuzağa düşüyorum maalesef

bende avm ye gidiyorum corba iciyorum tavuk dunyasinda
herkes aynı şeyi yiyelim deyince oyun bozan gibi olmak istemedim masalalh abbaların hepsi sıfır beden ve hergün dışarda yemekteler ben mi bilmiyourm yemeyi onlar mı anlamadım

Kırmak istemiyoruz değil de aslında benim de canım istiyor o. Ben de bu ara o tuzağa düşüyorum maalesef
aslında pek sevmem hamburger vs ben biraz daha ev yemekçiyiz bu günaha girdim bariş mantı yeseydik diyorum içimden

Kv genc mi senin inşallah memlekette dinlenirsin
Aslında aşırı genç degil ama 8 yaşında kaynım var işte tekne kazintisi. Bir tanesi de 16 yaşında. Görümcem evli bı de eşim var en büyükleri.

Aslında aşırı genç degil ama 8 yaşında kaynım var işte tekne kazintisi. Bir tanesi de 16 yaşında. Görümcem evli bı de eşim var en büyükleri.
8yasında kaynınmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…