- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #154.161
Evet ben nezaman yalan söyledimAboooo aboooo hakket mi
Heybeli Ada Bozca Ada hangisinden ?Ben Ada koycam
ama kızım olursa onu koycam sen de senin kızı bana veriyorsunAdalarım seni
Paralarım gibi oldu bu
ImralıHeybeli Ada Bozca Ada hangisinden ?
Büyük AdaHeybeli Ada Bozca Ada hangisinden ?
Bu haftasonu kaynanamlara gidiyoruz. Umudum yok çünkü kaynanamin başında iki çocuğu var zaten ancak hallediyor. Sonraki hafta memlekete gidiyorum bi 20 gün inşallah orda dinlenecem diye hayaller içindeyim.Uzaktaymıssınız ama annen veya kayınvalide biraz gelemez miya da sen gitsen biraz kafa dağıtmaya
öğle arası kanıma girdiler hamburger yemeye götürdü kızlar yeni yeni tanışıyoruz kırmak istemiyorum kimsei ama çok pişman oldum çokkkk akşam bişi yemeden dengelemeye çalışacagım inşaşah
ben de tavuklu salata yiyorumbende avm ye gidiyorum corba iciyorum tavuk dunyasinda
Kv genc mi seninBu haftasonu kaynanamlara gidiyoruz. Umudum yok çünkü kaynanamin başında iki çocuğu var zaten ancak hallediyor. Sonraki hafta memlekete gidiyorum bi 20 gün inşallah orda dinlenecem diye hayaller içindeyim.
Kırmak istemiyoruz değil de aslında benim de canım istiyor o. Ben de bu ara o tuzağa düşüyorum maaleseföğle arası kanıma girdiler hamburger yemeye götürdü kızlar yeni yeni tanışıyoruz kırmak istemiyorum kimsei ama çok pişman oldum çokkkk akşam bişi yemeden dengelemeye çalışacagım inşaşah
47 yaşında veya 48 emin değilim de tamKv genc mi senininşallah memlekette dinlenirsin
herkes aynı şeyi yiyelim deyince oyun bozan gibi olmak istemedim masalalh abbaların hepsi sıfır beden ve hergün dışarda yemekteler ben mi bilmiyourm yemeyi onlar mı anlamadımbende avm ye gidiyorum corba iciyorum tavuk dunyasinda
aslında pek sevmem hamburger vs ben biraz daha ev yemekçiyiz bu günaha girdim bariş mantı yeseydik diyorum içimdenKırmak istemiyoruz değil de aslında benim de canım istiyor o. Ben de bu ara o tuzağa düşüyorum maalesef
Aslında aşırı genç degil ama 8 yaşında kaynım var işte tekne kazintisi. Bir tanesi de 16 yaşında. Görümcem evli bı de eşim var en büyükleri.Kv genc mi senininşallah memlekette dinlenirsin
8yasında kaynınmiAslında aşırı genç degil ama 8 yaşında kaynım var işte tekne kazintisi. Bir tanesi de 16 yaşında. Görümcem evli bı de eşim var en büyükleri.
ay ben bayılırım hamburgere, mantıya da bayılırımaslında pek sevmem hamburger vs ben biraz daha ev yemekçiyiz bu günaha girdim bariş mantı yeseydik diyorum içimden
Senin bayılmadıgin ne varki?ay ben bayılırım hamburgere, mantıya da bayılırım
koyun kuzu etiSenin bayılmadıgin ne varki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?