- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #154.181
Masallah 40 yasında anne olmus o zaman bakmakta da zorlanır iyi cesaretAslında aşırı genç degil ama 8 yaşında kaynım var işte tekne kazintisi. Bir tanesi de 16 yaşında. Görümcem evli bı de eşim var en büyükleri.
Ay ben ette cok severim hele Özbek pilavıkoyun kuzu etiyani genel et sevmem. kıyma şeklinde severim
tartıyı tatlı diye okudum
Çaktırmadan aboneliği iptal ettirOf işte koca ve çocuğu aynı anda yollamak lazım. Benim adam gidiyor gitmesine bebe bende olunca derdim iki katına cikiyor. Sorsan bahanesi var benim memem yok diyor. Hele memeden bir kesilsin bu çocuğu boynuna dolayacam nereye giderseniz gidin birlikte maç izleyin dicemay maç deyince o da ayrı dert. Dijiturk abonesi olan Allah'ın tek kulu biziz galiba benim adam herkesi bize toplayıp duruyor ay gidin az da başka yerde izleyin kahveye gidin nere giderseniz gidin yok
Hazır varkenBenim kızı alsana
Chili lokum ye bol salatalıbende avm ye gidiyorum corba iciyorum tavuk dunyasinda
Hee hakketAboooo aboooo hakket mi
Akşam bol sakata ve yoğurt yiyip dengelersin aç bırakma yedin diyeöğle arası kanıma girdiler hamburger yemeye götürdü kızlar yeni yeni tanışıyoruz kırmak istemiyorum kimsei ama çok pişman oldum çokkkk akşam bişi yemeden dengelemeye çalışacagım inşaşah
inşalalh ya kaç gündür hastane bebe derken dikaket edemedim bide bugun halt ettimAkşam bol sakata ve yoğurt yiyip dengelersin aç bırakma yedin diye
Avm de tatlıda yeseydintartıyı tatlı diye okudum
O nekineChili lokum ye bol salatalı
Tavuk dünyasındayım dedin menüye bak bakimO nekine
Ben oruçluyum lan gidince dedimTavuk dünyasındayım dedin menüye bak bakim
Heee demi pardonBen oruçluyum lan gidince dedim
Benimde 5 yaşında kardeşim var anam 47 yaşındaMasallah 40 yasında anne olmus o zaman bakmakta da zorlanır iyi cesaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?