- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #15.401
Gene süpersin
Bugunden itibaren yazacam canimŞu menu işini artık lutfen dıkkate alalım yoksa kapatıp gidelim yada gitmek isteyen şimdi gitsin bende boşuna liste tutmayım tek tek kim menu yazdı diye geriye dönük mesajları kontrol ediyorum bence buda bir emektir
Hafta boyunca menü yazmayana ceza veriyorum artık bu 15dk cardio olur, 20dk leslie olur, yuruyus mekik olur, digerlerine haksızlık olmuyormu bunuda düşünürsek sevinirim şimdi gelelim asıl konuya
Menüleri tam anlamıyla bütün hafta yazana cuma harici 1günde benden ödül bu 1paket çikolata, 1kase tatlı, yada 1dilim börek gibi
Sizden rica ediyorum dikkate alırsanız sevinirim
M MissHayaLet
@Li_zigi
@Hacerrrrrrrrrrrrr
@Buralardutluuugdu
@Chikolata_gozlum
karamel Latte
@HuZuNMeLeGi
@M_atruska
@HappyMutlu
@Gozdem__
F Frozen01
@suspushanimcim
Pandora27
@jtaime020626
Benim de bi saçımdan sürüklenmeye ihtiyacım var ama hiç de diyet yapasım yok zaten önümüz ramazanBenim kizda ayni devam
Hee basladik vermeye toparladim kizlari
Baya zayıflamışsın sırrın neHı hı ben misal 70 kilo oldum
Disardayiz canim hafta sonu alisveris gezme
Diyette neymişBenim de bi saçımdan sürüklenmeye ihtiyacım var ama hiç de diyet yapasım yok zaten önümüz ramazan
Baya zayıflamışsın sırrın ne
Teşekkür ederim canımGene süpersin
Tamam canımDisardayiz canim hafta sonu alisveris gezme
Kırbaç, oklava da lazım mıBenim de bi saçımdan sürüklenmeye ihtiyacım var ama hiç de diyet yapasım yok zaten önümüz ramazan
Baya zayıflamışsın sırrın ne
O vermeye başlayınca guzel gidiyorKırbaç, oklava da lazım mı
Sahi diyet neydiDiyette neymiş
En alasındanKırbaç, oklava da lazım mı
İşte o başlama aşamasını geçemedim bi türlü ramazanda da dikkat edemiyorum zaten o yüzden şuan çok zorlamıyorum ama ramazandan sonra artık ertelememem lazımO vermeye başlayınca guzel gidiyor
Ramazan aslinda biliyosun guzel gidiyor tabiki tatli yemedigimiz süreceİşte o başlama aşamasını geçemedim bi türlü ramazanda da dikkat edemiyorum zaten o yüzden şuan çok zorlamıyorum ama ramazandan sonra artık ertelememem lazım
Ben yulaf unu biraz süt incir kuru üzüm ceviz falan yapıp tepsiye ince şekilde yayiyordumCanim bütün tarifler aslinda hemen hemen ayni
Süt, yogurt,yumurta k.tozu,yulaff unu
Yani tatliya pekmez yada bal koyuyorum ben
Tuzluyada zaten belirli seyler hersey yapabilirsin bunlarla
Yani ara ögunde yiyebilirsin canimBen yulaf unu biraz süt incir kuru üzüm ceviz falan yapıp tepsiye ince şekilde yayiyordum
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul
M MissHayaLet
Bugün ki menüm canlarımEki Görüntüle 3019860
Bugün cok temizlik yaptım spor yok ama akşam yürüyüş yaparım
Sağol filizimAfiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?