- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #154.201
Tabi yeter yaaa daha ne olsun yok yok yaniMercimek corbası koydum pişşin
Fırina patates,karnıbahar atıcam.
Salata cocuklara makarna heeee tamam yeter buukarr
abartmayım dedimAvm de tatlıda yeseydin
Bide abartsaydınabartmayım dedimmenunun yanında dondurma hediyeydi ben almadım
Kiz birak evi isi gücü. Sen cocuklu annesin yani. Sana gelende evine gelmesin sana gelsin. Bak bana cok dediler ayni boyle. Dinlemedim dinlemedim kendime ettim. sen yapma bosver. Esinde yokmus. Cocuk uyusun uyu. Yemek degilmi iki lokma bisi yersin yani. Evi de takma bence en azindan esin gelene kadarYa işte kendim sakinleşmem için birazcık uyuyabilmem lazım şöyle 2-3 saat uyanmadan bı uyusam kendime gelicem. 4-5 gündür üst üste daha 3 saat uyanmadan uyumadım. Artık her gün daha agresif olmaya başladım elimde değil.
O da ayrı bir sorun kalkiyorum her yer birbirine karışmış ben toplarken çocuk dağıtıyor malum. Yemek yapıyorum çocuk pacamda. Yapıyorum sürekli yigiliyor toplamaya temizlemeye vakit bulamıyorum evi öyle gördükçe cinlerim iyice tepeme çıkıyor. Ay işte öyle sanki az bı rahatlama geldi
Sen ciddi missin bugune kadar niye bilmiyorumBenimde 5 yaşında kardeşim var anam 47 yaşında
Kiz küçuk kardesi var hilalinSen ciddi missin bugune kadar niye bilmiyorum
Tamam canım öyle yaparım artıkCok dikkat et kendine bol bol c vitamini al
bu kadarı yeterliBn daha anlatmadım ama
üye sınırlandırmasına gidin
Ben cok kisiyi cikarttim hayatımdan beni hamileyken sildi en yakin dedigim arkadasimKiz birak evi isi gücü. Sen cocuklu annesin yani. Sana gelende evine gelmesin sana gelsin. Bak bana cok dediler ayni boyle. Dinlemedim dinlemedim kendime ettim. sen yapma bosver. Esinde yokmus. Cocuk uyusun uyu. Yemek degilmi iki lokma bisi yersin yani. Evi de takma bence en azindan esin gelene kadar
Nediyelim gelmeyinTamam canım öyle yaparım artık
bu kadarı yeterlişaka bi yana da annem dibimde
üye sınırlandırmasına gidin
Çok afedersin unuttum valla. Şimdi tartıldım 59.7
Hazir büyümüşBenim kızı alsana
yeriz sizi diyelimNediyelim gelmeyin
Yemek yemiş halinmi 100gram artin var egerseÇok afedersin unuttum valla. Şimdi tartıldım 59.7
Zaten sen desen kaçarlar yemedigin bok kalmadiyeriz sizi diyelim
:)) evet kahvaltı yaptımYemek yemiş halinmi 100gram artin var egerse
Affettim
Ozaman eksisin:)) evet kahvaltı yaptım
Degmezmis zaten bosver. Az insan cok huzurBen cok kisiyi cikarttim hayatımdan beni hamileyken sildi en yakin dedigim arkadasimama filiz büyüdü eskisi gibi degildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?