- 14 Ağustos 2021
- 2.851
- 12.775
- 128
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #154.541
Yat evladım koltuğa in çocukluğunaBen saydırayımmı benim öküze
YalanKırbaç cennetten çıkmış
Afiyet olsun canımKahvaltı: 1 yumurta
Ara: türk kahvesi, 1 baklavahepsi reglin suçu
Öğlen: 2-3 kaşık yayla çorbası(aşçı çok ısrarcı) barbunya (barbunyasını ve havucunu yedim) 4 kaşık sade bulgur, yoğurt
Ara:Türk kahvesi, protein bar
Akşam: yarım kepçe mercimek, 4 köfte, 3 kaşık bol sebzeli bulgur pilavı.
E Elif_Eylul
Maç içinde başka yerde toplaşsınlar yani sen kendine zor yetişiyosunOf işte koca ve çocuğu aynı anda yollamak lazım. Benim adam gidiyor gitmesine bebe bende olunca derdim iki katına cikiyor. Sorsan bahanesi var benim memem yok diyor. Hele memeden bir kesilsin bu çocuğu boynuna dolayacam nereye giderseniz gidin birlikte maç izleyin dicemay maç deyince o da ayrı dert. Dijiturk abonesi olan Allah'ın tek kulu biziz galiba benim adam herkesi bize toplayıp duruyor ay gidin az da başka yerde izleyin kahveye gidin nere giderseniz gidin yok
Anlat evladımBizim mac derdimiz yok,içki yok,sigara yok
Ama onlar yok baska seyler var
Kız kadın kaç kere söylediBen bu kismo kacirmisim kac gündür normal.atiyom desenize foto at diye
Ya evet ama inan gozumden kacmis. Dedigim gibi pek ugrayamadim ya ondan oldu buyuk ihtimal.Kız kadın kaç kere söyledi
Beni paralasana üstüme üstüme at paradan gözükmeyeyimAdalarım seni
Paralarım gibi oldu bu
Keske kendime atsam paralariBeni paralasana üstüme üstüme at paradan gözükmeyeyim
Kaç kere spor puanları yanlış olmasın diye geriye gidiyorumSadece senin içinde degil bu çogu kisi öyle,menumu paylasayim,kilomu atayim gideyim
Yeni olanlari sürekli etiket yapiyorum gelip muhabbet etsinler diye,
Gecmise gidiyorum menü paylasmışmı paylasmamısmı diye etiket yok çogunda,aysede spor icin öyle etiket olmayinca mesela
Bizimde evde sorumluluklarimiz var ben ciddiye aliyorum burayi,
Burda olanlarda ciddiye alirsa sevinirim
Etiket yapmayani listeye ekleme bile kac kere dicemKaç kere spor puanları yanlış olmasın diye geriye gidiyorum
Akrep daha fena yavAkrebin kankasi işte aynı grupunutmaz unutturmaz
Ah ah ahmette akrep
Sanırsın feriha her bişeye bayılıyoay ben bayılırım hamburgere, mantıya da bayılırım
Aklın fikrin yemektetartıyı tatlı diye okudum
FerihaSanırsın feriha her bişeye bayılıyo
Aklın fikrin yemekte
Napayım ya valla kıyamıyorumEtiket yapmayani listeye ekleme bile kac kere dicem
Teşekkür ederiimAfiyet olsun canım
Bol gazlı gece seni bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?