Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eklentiler

• 873A98BA-9F92-413A-9565-445034930D26.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 33
Kız saat saymıyor mu Leslie yaparken bir daha niye hesap yapıyorsun
Telefondan videoyu açıyorum koyuyorum başlıyorum video 40 dakikalık bitiyor yeniden başa sarıyor şeklinde "ap the gedır" diye diye:))) telefon elimde olmadığı için adım hesabı yapamıyor o sırada

Telefondan videoyu açıyorum koyuyorum başlıyorum video 40 dakikalık bitiyor yeniden başa sarıyor şeklinde "ap the gedır" diye diye:))) telefon elimde olmadığı için adım hesabı yapamıyor o sırada
Tamam yani saat yok telefonla adım sayiyorsun tamam o zaman ekstra adımı söylersin ben saatin var sandım

Yok canım leslie yaparken tel yada saat üstünde olsun
Puanı o hesaplıyor
He şimdi anladım akıllı saat yok bende maalesef telefonu da koyuyorum zaten yürürken taşımak zorunda kalmak yetiyor bide leslide çekemem hiç :))) koyuyorum elimden

Menü bildiriyorum
Sabah
Kahve
Öğle
Hamburger
Akşam
1 kaşık yoğurt
4 adet sarma
5 kaşık nar( hastalanmamak için)
Öğleden sonra oğlan rahatsızlandı hastaneye götürdüm ondan adım sayarım sıkıntılı galiba benim o kadar dolandım hastanede ama hiç saymamış
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
Hayırlı geceler herkese

Afiyet olsun canım gecmis olsun

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım afiyet olsun

Afiyet olsun canım

Şimdi beni iyice modukladınız acilen akıllı saat almam lazım artık kesinlikle ihtiyacım var gibi hissediyorum. gidiyom eşime çay götürim şu saat işini konuşayım . Kaptanım çay içerim yine şimdi ama şekersiz haberiniz olsun

Afiyet olsun canım
Saat iyi oluyor

Afiyet olsun canım
4.5 sumu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…