- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #154.581
Acı tatlı çok güzelDinliyoruz sıra numaranızı alın bekleyin isminiz yanınca alıcaz sizide
ALLAAAAH parayı kırdık filiz koş koş
O nedirkine
Yok canım leslie yaparken tel yada saat üstünde olsun
Puanı o hesaplıyor
Telefondan videoyu açıyorum koyuyorum başlıyorum video 40 dakikalık bitiyor yeniden başa sarıyor şeklinde "ap the gedır" diye diye:))) telefon elimde olmadığı için adım hesabı yapamıyor o sıradaKız saat saymıyor mu Leslie yaparken bir daha niye hesap yapıyorsun
en izlememiştim bana da kızım dedi benle uğraşıyolar bişeye kızdım o da e bide bayılsaydın feriha diye o zaman öğrendimHeee bilim çok severdim izlerdim
Tamam yani saat yok telefonla adım sayiyorsun tamam o zaman ekstra adımı söylersin ben saatin var sandımTelefondan videoyu açıyorum koyuyorum başlıyorum video 40 dakikalık bitiyor yeniden başa sarıyor şeklinde "ap the gedır" diye diye:))) telefon elimde olmadığı için adım hesabı yapamıyor o sırada
He şimdi anladım akıllı saat yok bende maalesef telefonu da koyuyorum zaten yürürken taşımak zorunda kalmak yetiyor bide leslide çekemem hiç :))) koyuyorum elimdenYok canım leslie yaparken tel yada saat üstünde olsun
Puanı o hesaplıyor
Nerede:))) olsa ne iyi olurdu valla . Telefondan her şeyTamam yani saat yok telefonla adım sayiyorsun tamam o zaman ekstra adımı söylersin ben saatin var sandım
Afiyet olsun canım gecmis olsunsabah haşlanmış yumurta, peynir, domates, salatalık, 6 tane zeytin, ıhlamur ve 2 dilim ekmek
Akşam domates çorbası, 1 dilim ekmek
Biraz önce 1 bardak portakal suyu
Şifayı kaptım, hareket edemiyorum 2 adım atsam yoruluyorum
E Elif_Eylul
Geçmiş olsun canımsabah haşlanmış yumurta, peynir, domates, salatalık, 6 tane zeytin, ıhlamur ve 2 dilim ekmek
Akşam domates çorbası, 1 dilim ekmek
Biraz önce 1 bardak portakal suyu
Şifayı kaptım, hareket edemiyorum 2 adım atsam yoruluyorum
E Elif_Eylul
Geçmiş olsun canımMenü bildiriyorum
Sabah
Kahve
Öğle
Hamburger
Akşam
1 kaşık yoğurt
4 adet sarma
5 kaşık nar( hastalanmamak için)
Öğleden sonra oğlan rahatsızlandı hastaneye götürdüm ondan adım sayarım sıkıntılı galiba benim o kadar dolandım hastanede ama hiç saymamış
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
Hayırlı geceler herkese
Afiyet olsun canımMenü bildiriyorum
Sabah
Kahve
Öğle
Hamburger
Akşam
1 kaşık yoğurt
4 adet sarma
5 kaşık nar( hastalanmamak için)
Öğleden sonra oğlan rahatsızlandı hastaneye götürdüm ondan adım sayarım sıkıntılı galiba benim o kadar dolandım hastanede ama hiç saymamış
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
Hayırlı geceler herkese
Beleş şeyi yememiş beleş buldunmu yumulacan dostumabartmayım dedimmenunun yanında dondurma hediyeydi ben almadım
Afiyet olsun canımŞimdi beni iyice modukladınız acilen akıllı saat almam lazım artık kesinlikle ihtiyacım var gibi hissediyorum.gidiyom eşime çay götürim şu saat işini konuşayım . Kaptanım çay içerim yine şimdi ama şekersiz haberiniz olsun
Afiyet olsun canım12 Aralık menü
Kahvaltı =yarım ekmekten karışık tost
Ara=bi avuç kuru yemiş
Akşam =bir porsiyon sac kavurma,küçük porsiyon bulgur pilavı,2 çatal karnabahar turşusu
Su 4,5 lt olur
E Elif_Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?