- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 138
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #154.561
Fotoğraflı atıyormuşuz adımları artık . Adım sayar programımızın resmini atalım bundan sonraM MissHayaLet 5000 adımmmm
Kıyma kuşbaşı yapNapayım ya valla kıyamıyorum
Fotoğraflı atıyormuşuz adımları artık . Adım sayar programımızın resmini atalım bundan sonrakaptanımız çok yoruldu birinide ben söyliyim dedim
Bak ben etiketliyorumEtiket yapmayani listeye ekleme bile kac kere dicem
Adını feriha koydum dizisi vardıya orda feriha sürekli bayılıyormuşFeriha
Leslie yaparken saatini çıkarmaFotoğraflı atıyormuşuz adımları artık . Adım sayar programımızın resmini atalım bundan sonrakaptanımız çok yoruldu birinide ben söyliyim dedim
Heee bilim çok severdim izlerdimAdını feriha koydum dizisi vardıya orda feriha sürekli bayılıyormuş
Surat gene 15karis
Ben hesaplamiyim diyorsun sanırım doğru mu anladım ? Saati söyliyim sen hesaplican adım kısmını ?Leslie yaparken saatini çıkarma
Enerjim bittiSurat gene 15karis
Normal hali alışSurat gene 15karis
Dinliyoruz sıra numaranızı alın bekleyin isminiz yanınca alıcaz sizideBn daha anlatmadım ama
O nedirkineChili lokum ye bol salatalı
Kız saat saymıyor mu Leslie yaparken bir daha niye hesap yapıyorsunBen hesaplamiyim diyorsun sanırım doğru mu anladım ? Saati söyliyim sen hesaplican adım kısmını ?
Yok canım leslie yaparken tel yada saat üstünde olsunBen hesaplamiyim diyorsun sanırım doğru mu anladım ? Saati söyliyim sen hesaplican adım kısmını ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?