- 7 Temmuz 2016
- 9.425
- 33.047
- 548
- 40
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #154.621
Wc ye de çıkamıyorum. Perşembeye kadar çıkmasam da tam perşembe sabah çıksam süper olurduO kadar kolay olsa keşkeağırlıklarla cebelleşmezdim
Bi de künefe patlatakmıııı offf lahmacunun arasına kebap koyup ta yiyehmiiiiNe öğretmenisin
Adana’ya gidek mi kebabından yiyek mi
Toparlarsin senHe ama son zamanlar da saldım
Evet ya haklısın o yönden de bakmak lazım gerçekten her yaşları ayrı. Şimdi 3-4 aylık hallerine bakıyorum nasıl da özlüyorum sonra da şu anını özlerim elbet.Maç içinde başka yerde toplaşsınlar yani sen kendine zor yetişiyosun
ama üzülme zor oluyor biliyorum benimkilerde peşi peşine oldu arası iki yaş büyüdüler şimdi o zamanlarını özlüyorum kızım şimdi ayda bir bile gelemiyor derslerden o zamanlar ne çok söylenmişim diyorum kendime her yaşı çok güzel sen evi boş ver ev her zaman oluyor bebenle kaliteli zaman geçir sen sakinleşki o da sakinleşsin annesi
Aslında yarış için değil canım genel olarak herkes. Çünkü haftaici bile menüler de poğaça simit ya da kaçamaklar oluyor diye E Elif_Eylul adım sınırı koydu. Yenilen şeylere rağmen çoğu kişi spor yapmıyor ya da adım atılmıyor.
Benim adimsayarim yok kaptanlarim adımlarımı sayamiyorum telefonumun modelinden markasından kaynaklanıyor sanırım yüklediğim programların hepsini pasif hale getiriyor ayarlıyorum bikere üç beş gün sonra gene olmuyo yani bir türlü saydiramiyorum bu yüzden adım paylasamiyorum benYarışmada olanlar 8 binden fazla yapsa da 8 bin sayılacak fazla yapanların yine kendi kişisel sporuna eklenir ayriyeten
Ama yarış dışı olanları bilemem
Ansiklopedi gibi avrat hay maşallahMuz protein içeriği ile dikkat çeker ve lif ile karbonhidrattan da zengin bir meyvedir. Nişasta oranı yüksek olan muz kalorisi de yüksek bir besindir. 1 adet orta boy muz (170 gr) 131, büyük boy (190 gr) ise 146 kcal değerindedir. 1 büyük boy muz kalori ve besin değeri bakımından 3 porsiyon meyveye eşittir.
Afiyet olsun canımSahur
1 dilim TB ekmeği
Peynir 1 zeytin
Cennet hurması mandalina muz
1 litre su
İftar
2 kepçe tarhana çorbası
Bir tabak patlıcan mantar kuşbaşı et biber yemeği fırında pişmiş
3 kaşık bulgur pilavı yoğurt
2 çay kaşığı tahin pekmez
1 litre su 2 fincan çay
Adım az kaldı 8000 bitirince atayım onuda
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımBugün günahım çok çok çok hangisini söyleyim
Sabah
Tam buğday ekmeğine kaşar peynirli beyaz peynirli tost
Bir kupa yeşil çay
Ara öğün
Bir kupa yeşil çay
Öğlen
Yarım kase mercimek çorba
Bir dilim kepek ekmeği
Et döner
Ayran
Ara öğün
Bir kupa yeşil çay
5-6 kinoalı çörek otlu diyet bisküvi
Bir elma
Ara öğün
Bir paket bisküvi
Çikolata
Akşam
Makarna
Yoğurt
Regl haftasına giriyorum , vücut kalori istiyor , göynüm çikolata istiyor
Akşam yarım saat spor yaptım
Seni biliyorum telefonundan dolayi yapamıyorsunBenim adimsayarim yok kaptanlarim adımlarımı sayamiyorum telefonumun modelinden markasından kaynaklanıyor sanırım yüklediğim programların hepsini pasif hale getiriyor ayarlıyorum bikere üç beş gün sonra gene olmuyo yani bir türlü saydiramiyorum bu yüzden adım paylasamiyorum ben
Heee ben bugünlere böyle geldimAnsiklopedi gibi avrat hay maşallah
Ya ben yemeğe fazla özeniyor ve fazla anlam yüklüyor olabilirimAlttaki tabak bile gel beni ye diyor
Helal olsun
Ben hepsini ayak üstü yiyorum
Sadece tek lüksüm ekmeği tartarak yiyorum
En güzelini yapiyosun benceYa ben yemeğe fazla özeniyor ve fazla anlam yüklüyor olabilirimseviyorum. yerkende rahatsız edilmekten hiç hoşlanmıyorum
Bugün bu ben
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah iki ceviz
Bir tk bal bir dilim ekmek
Yyumurta
Yeşillik
Ara
Bir cennet hurması
Akşam
Tavuk yemeği
Fırında karnabahar
E Elif_Eylul
En mantıklı açıklama geldi Tebrikşşşşşşşş çikoYaradan öyle yaratmış
Regli haftasi degilBugün bu ben
Karnım ağrıyor sürekli wcdeyim
Ortadan yersem kesinlikle ipin ucunu kaçırıyorum...diyete başladığımdan beri hep tabak yapıyorum önce kendime...sonra başka şeylere elimi sürmüyorum...zaten doymuş oluyrsun ister istemezEn güzelini yapiyosun bence
OfffffffBi de künefe patlatakmıııı offf lahmacunun arasına kebap koyup ta yiyehmiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?