- 15 Haziran 2016
- 920
- 4.285
- 113
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #154.661
ya kahvaltı tabağı öyleydi soğuktu ama sıcak olsaydı daha güzel olurdu
Diğerini eşime ye çok güzel bak diye diye önümden kaçırttım
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah bir dilim ekmek yarım kibrit kutusu kaşar çok az tereyağı bal ekmeğin üzerine az sürecek kadar.
Öğle 5 adet sarma (Ege usulü zeytinyağlı)
Ara yarım nar
Akşam 4 yemek kaşığı irmik helvası 10 adet sarma
E Elif_Eylul
Beni de canım çay istiyor ama tekim bende yapmadım ama çoooooh istiyomEveet duble hemde. Normalde cayviciyoz bu saate ama herif olmayinca kahve yaptım
Ben 4 tane içtimOh oh bende 2.ci yi yapcam Afiyet olsun
Daha kuvvetli atar hemdeBuğza büyüdü artık bir zahmet yapmasin
Afiyet olsun canım
Saat iyi oluyor
Kiz ucuzlari varya markette falanama almicak konuştum beni ikna etti alamayız şuan saf mıyım ben acaba çok çabuk ikna oluyorum
Nasıl bişi istedin adam seni ikna ettiama almicak konuştum beni ikna etti alamayız şuan saf mıyım ben acaba çok çabuk ikna oluyorum
Yani uğraşsan elbette olur olmaz diye bişe yok da saat gibisi yok. Bir hevesle aldim valla hele bı gelsin bakalım.Evet ya telefonla zor
Bnde akıllı saati sırf bu yüzden aldım
Kız bacum bende istiyordum ama maalefeesAy hele şu akıllı saatim gelsin ben de aticam hep adımlarımı durun siz. Telefonla çok zor oluyo
Onu bilmiyorum bakayım eğer dediğin gibi varsa alırım belki kendimKiz ucuzlari varya markette falan
Ödül değil de yicek biseyim yoktu yemek niyetine yedim ben de misafir de oluncaAfiyet olsun canım
Irmik helvası cuma ödülümü
Biraz pahalı bişi istemiş olabilirimNasıl bişi istedin adam seni ikna etti
Bim A101 şok bunlara aktüel uygun geliyor canım takip etKız bacum bende istiyordum ama maalefees
Onu bilmiyorum bakayım eğer dediğin gibi varsa alırım belki kendim
Sen 80 dk lık enerjiyi nerden buluyon ya ben kanepeye yapıştım gün boyu koştur üstüne 10 bin adim mekik çekecem yere yatıp uyurum diye korkuyorumTelefondan videoyu açıyorum koyuyorum başlıyorum video 40 dakikalık bitiyor yeniden başa sarıyor şeklinde "ap the gedır" diye diye:))) telefon elimde olmadığı için adım hesabı yapamıyor o sırada
Ne kadarlık istedin kız Allah seni ne etmeye elmalardan mi istedin heeBiraz pahalı bişi istemiş olabilirimbakim .... İstemişim galiba
Keşke hergün çıksak kız o nasıl duaWc ye de çıkamıyorum. Perşembeye kadar çıkmasam da tam perşembe sabah çıksam süper olurdu
Takip edicem kızlara haber veririm söylerler gelinceBim A101 şok bunlara aktüel uygun geliyor canım takip et
Spor için doğmuş adetaSen 80 dk lık enerjiyi nerden buluyon ya ben kanepeye yapıştım gün boyu koştur üstüne 10 bin adim mekik çekecem yere yatıp uyurum diye korkuyorum
Yok samsungunkini istedim bi model beğendim dur size de atem istediğimi :)))Ne kadarlık istedin kız Allah seni ne etmeye elmalardan mi istedin hee
At bakim heleYok samsungunkini istedim bi model beğendim dur size de atem istediğimi :)))
Aşk böyle bişiii olsunduYemekten sonra ellerim titremedi
Ama benim öküze başımi ovdurdum gecti
Adam tabi seni ikna ederYok samsungunkini istedim bi model beğendim dur size de atem istediğimi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?