- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #154.641
Tabak olunca bende doyuyorum dedigin gibi ortadan egerki olunca 1catal 2catal derken gidiyorOrtadan yersem kesinlikle ipin ucunu kaçırıyorum...diyete başladığımdan beri hep tabak yapıyorum önce kendime...sonra başka şeylere elimi sürmüyorum...zaten doymuş oluyrsun ister istemez
Üşüttün mü acabaBugün bu ben
Karnım ağrıyor sürekli wcdeyim
Regl de böyle ağrım olmazRegli haftasi degil
Evde cıbıl gezimÜşüttün mü acabaayaklarının altını yağla canım faydası oluyor
Ya senin ameliyat işi nolduM MissHayaLet ayaklarim ağrıyor demistin havadan sanırım benimde öyle,yağyor burda sizde varmı
Bilmediğin boku git mektebinde okuRegl de böyle ağrım olmaz
Bişi dokundu bana kesin o americano️
Ağrı kesici almayı düşünüyorum
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun canım
Benim amelyat işi devlet fos çıktı aramadi doktor bileYa senin ameliyat işi noldu
Türk kahvesi alacaktım eşim illa başka bişi iç hep Türk kahvesi içiyon dedi ee bn türküm dedim amaBilmediğin boku git mektebinde oku
E Elif_Eylul B BitterCikilata gece dan dan dan dan dan danBugünkü menüm, sabah 07:50 kahvaltı: 2 dilim kepekli ekmek, yumurta, zeytin,peynir,salatalık, çay
Öğlen: sebze corbası, pilav,barbunya
ara: trileçe
akşam: nohut salatası, haslanmıs brokoli
Türkten şaşmıcan işte americano çarpmışTürk kahvesi alacaktım eşim illa başka bişi iç hep Türk kahvesi içiyon dedi ee bn türküm dedim ama
MalesefSadece kurs ücreti mi
Benim kızım orda okuycaktı sakaryaya yatayy geçiş yaptıSelçukludayım canım
Bildiğinden şaşma demişlerTürk kahvesi alacaktım eşim illa başka bişi iç hep Türk kahvesi içiyon dedi ee bn türküm dedim ama
Sorma yavBildiğinden şaşma demişler
Evet ya telefonla zorAy hele şu akıllı saatim gelsin ben de aticam hep adımlarımı durun siz. Telefonla çok zor oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?