- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #154.681
Olmasa kime ovdurcak dimiAşk böyle bişiii olsunduonlii yuuuuuu
Sagol ya zahmet oldu
Bende okuyomBn yazıyı okuyorum gaptanım
Bebe napıyorHakkaten ya
Ne kadarlık istedin kız Allah seni ne etmeye elmalardan mi istedin hee
Gocana sordunmu sabah sıhhati nasıldıSorma valla o kadar rahatlattı ki
Erken kalkıcan başka yolu yok malesefKızlar calısırken öğlen nasıl yemek yiyosunuz ben günde 2 öğün yemek istiyorum ama kahvaltı etmezsem 10-11 arası cok acıkıyorum öğlen yemeği yemezsem de 14-15 gibi acıkıyorum
Genelde bu taktiğim işe yarardı ama bu kez yaramadıbuldum . Bu kadarlık istedim . Amaaaa çok daha uygun fiyatlısına da razı olduğumu belirttim . İlle bu olsun demedim
Bunu filiz söylemiş olabilirmi
SabahGece ben
Kız o bişey yapmaz ki, başka bişey dokunmuşturSorma yav
Ben de üçledim törkişiiiBeni de canım çay istiyor ama tekim bende yapmadım ama çoooooh istiyom
Ben 4 tane içtimtörkiş kofi
Daha kuvvetli atar hemde
Ohaaaaa bende olsam hayir derdimbuldum . Bu kadarlık istedim . Amaaaa çok daha uygun fiyatlısına da razı olduğumu belirttim . İlle bu olsun demedim
Apple watch mu istedin kızım yaBiraz pahalı bişi istemiş olabilirimbakim .... İstemişim galiba
Bizimki uyuma aşamasında hadi hayırlısı inşallah diyorum.Bebe napıyorbiz azıları çıkardık sanırım köpekleri çukarıyor
İshal gibi kaka rengi sarı dr götürsem mi sence
Yağdı bittiM MissHayaLet ayaklarim ağrıyor demistin havadan sanırım benimde öyle,yağyor burda sizde varmı
Evet ben söyledimBunu filiz söylemiş olabilirmi
Sabah
Xiaomi aldırsana edepli fiyatbuldum . Bu kadarlık istedim . Amaaaa çok daha uygun fiyatlısına da razı olduğumu belirttim . İlle bu olsun demedim
Bu nasıl sizce faturaya geçirmasyonlu ama tipi hoşuma gitti :))))Ohaaaaa bende olsam hayir derdim
5binlik saat istemis kafayi yemisXiaomi aldırsana edepli fiyat
Sen baştan adamın gözünü korkutmuşsunGenelde bu taktiğim işe yarardı ama bu kez yaramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?