Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kaptanım bugun cok kötüyüm yedıgımı çıkartıyorum söylemesi ayıp
Geçmiş olsun. Nasıl oldun?
Kolay gelsin canım
Teşekkür ederim canım
Ooo çikolatayı happye kaptıramam hemen yazıyorum
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
Bugün ki menüm canlarım Eki Görüntüle 3019860
Bugün cok temizlik yaptım spor yok ama akşam yürüyüş yaparım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Bu ögunleri kizımla yedim,2litre su
1litre ödem suyu
@Buralardutluuugdu
Afiyet olsun abla
1paket yersin sen
Ben 2 zorlarsam 3 de yerim no problem
Anlatılmaz yaşanır

Sagol canim
4cocukla zor olmuyormu dicem kardesiminde 3cocukla yapiyor

Sagol canim

Sagol canim
4cocukla zor olmuyormu dicem kardesiminde 3cocukla yapiyor
Valla kaptanım bağıra çağıra kavga gürültü derken yapıyorum onlarda ben bitirince yapıyor illaki koşu bandına çıkıyorlar .

Birde bende şöyle bir huy var ama hiç sevmiyorum bu huyumu . Ya spora başladığımda hiç aralıksız spor yapacam yada hiç spor yapmicam öyle kalacak .
Yani vücuduma dinlenme günü hiç vermiyorum .
İşte yarın denicem dinlenmeyi inşAllah başara bilirim . kafaya takık biriyim aslında olmassa sanki eksik hissediyorum

teşekkür ederim
Bnde oyle aynen çocuklarla küçük uyudugu zaman hemen kalkıp spora oncelık verıyorum yoksa kalıyor bugun bıraz halsızdım ama yapabıldıgım kadar yaptım azim gerek inanmak gerek kafanda da bıtırmek lazım bıde canım kafanda bıtırdıgın zaman en sevdıgın yıyecek bıle senın dıyetını bozdurmuyor yada en fazla bır kasık alıyorsun o yüzden kızlar kafada bıtırelım ılk her seyı başarabılirız bız

Güzel bisey aslinda bu ama arada kaslarini dinlendir

Aynen öyle canım . Kafada bitti mi biter . Ben bir HATAY’lı olarak . Allahım mümkün mü o yemeklere hayır demek ama kafa bitir dediği zman biter . Tabi ki inişi çıkışı oluyor bu işlerin ama işte dogrulmasınıda bilecez.
Geçen hafta mesela kaçmak yaptım . Bu hafta hakkını verebilmek için çok dikkat ediyorum o 70 kilo buraya gelecek

Kahvaltı
Çeyrek simit, 1 yk lab e peynir, 1 salatalık, 1 domates,
Ara yarım avuç leblebi
Ara yarım muz
Akşam 3 parça tavuk fırında, salata
Su 2.litre şimdilik biraz daha içerim
Jillian 27 dk 270 pn
5000 adım . Yorgunum eve geçince yürürsem yazarım
E Elif_Eylul
M MissHayaLet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…