Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bnde en geç 6 gıbı yıyorum sabah kafam da bı agrı oluyor kahvaltı yapasıya kadar sende de oluyormu
Yok canım olmuyor benim bünye alışkın ya . Seviyeleri yapmaya . Sadece alışkanlık meselesi . Ama açıkmıyorum diyemem
Sağol ortimde artık yarından itibaren karbon istemiyorum lütfen .
Afiyet olsun sanada -500 gr istiyorum senden ve muhakkak bu hafta 8000-10000 adım atmaya gayret göster . tek başıma olmaz seninde destek vermen lazım . grubu hayal kırıklığına uğratacaz hadi kız motive ol biraz .
ayak uydur biraz .

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım
Sagol kaptanım
K Klassklasik neden böyle bisey yaptin canim bugun dedim sana ben 1dilim neyse 3dilim diyorsun,bak senin eşin seni motive etmeye çalışıyor sende biraz çaba lütfen
Ay hadi bastır kaptanım . bu hanımefendiyi tutup kaldırmam gerek . Azarlamak gerek . Ama üzülürüm ben kaybedersek lütfen destek K Klassklasik . Bu hafta bonba gibi ol lütfen

Sagol kaptanım

Ay hadi bastır kaptanım . bu hanımefendiyi tutup kaldırmam gerek . Azarlamak gerek . Ama üzülürüm ben kaybedersek lütfen destek K Klassklasik . Bu hafta bonba gibi ol lütfen
Kizlar beni tanırlar çok iyi,biraz sert yorum yaparım ben aslinda ama hadi diyorum herkes nerde hata yaptığını bilip toparlanir

Valla zor ama her çocuk icin gecerli degil sanirim benimki hazira alışkın kalpazan
İnşallah alışır abla yavaş yavaş.
Benimde tarifim var ama kalorisini bilmiyorum kendim uydurdum
Olur canım sevinirim
E Elif_Eylul
@MissHayaLet
Bugün ki menüm canlarım Eki Görüntüle 3019860
Bugün cok temizlik yaptım spor yok ama akşam yürüyüş yaparım
Afiyet olsun kuzum
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun kuzum
Afiyet olsun canım

Bu ögunleri kizımla yedim,2litre su
1litre ödem suyu
@Buralardutluuugdu
Afiyet bal şeker olsun yağ olmasın
Dıyete başladığım dan berı emdırıyorum bıde ondan da olabılırmı cok acıktıgım zaman
Büyük ihtimalle . Muhakak vitamin takviyesi al .
Böyle olmazs zaten iş yurumez
Evet kaptanım . Arkadan itmek lazım valla dötüm yetinden çıkana kadar spor yapmaya çalışıyorum . Bugün birde çocuklar evde 4 çocuk var . İşte bebek uyuduğu vakit ilk iş spor . Spora öncelik veriyorum ki kalmasın .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…