Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyy cok teşekkür ederim sağolun kızlar

Hepinizi çok tebrik ederim. Hepiniz harika adım atmışsınız. Kupamı burada var gücüyle çalışan tüm grup arkadaşlarıma atfediyorum hepinizi seviyoree

Çooook teşekkür ederim rehberimm spor koçumm M MissHayaLet ve kaptanım E Elif_Eylul İyi ki varsınız.

Hiç sorma sabah tartıldım sabit ya ne pok yiyecem senin dediğin gibi
Spor yap canım gerçekten etkili oluyor ne açlık rejimleri yaptım böyle etki hiç görmedim. Şimdi aç hiç değilim menülerime bakarsan görürsün ama çok iyi hissediyorum. M MissHayaLet sen mükemmel bir detaysın farkındalığımı artırdı bu konuda. Açlık diyetleri gerçekten hiç işe yaramıyor veriyorsun çok hızlı verirken güzel sonra normale dönüyorsun hoop bakıyorsun verdiğinden fazla almışsın. Spor yaparsan diyetinin yanına vücudun sıkılaşması çok hoşuna gidiyor çok ciddiyim bak. Basenleri hep çok geniş biriydim armut tip yukarısı ince alt taraf kalın benim ve tartılmadım henüz fakat basenlerdeki sıkılaşma çok hoşuma gitti daha az yorulma hissi kas olmaya başlaması hissi. Bunlar aynı şekilde spordan nefret eden bendenizin aynı zamanda bu kadar beklediği için pişmanlığıdır ondan yazmak istedim. Keşke çok önce spora abansaymışım.

10mart menumü yazayim hele
Sabah
1dilim peynir,1dilim ekmek,5zeytin

Ihlamur,
Kahve ,2bitter
Tarcinli süt,1elma,7fındik

Aksam
Kabak yogurt
2bucuk litre su
@Buralardutluuugdu
Kaptanım afiyet olsun bugün akşam ben de olabildiğine az tutucam. Yarın tartı hiçbirimizi üzmesin inşallah

Afiyet olsun canımm

Ortim çok geçmiş olsun. Nasılsın canım ortim?

10 Mart 2022 Menü E Elif_Eylul
Sabah
1 yumurta haşlama
2 dilim peynir
7-8 zeytin
1 kırmızı biber
4-5 çeri domates
1 ince dilim kepek ekmeği
3 bardak yeşil çay

Öğle
2 tatlı kaşığı keten tohumu
1 bardak kefir
1 muz (minik)
3 ceviz
1 elma
1 bardak kahve filtre

Akşam
1 tabak kabak yemeği
1 avuç leblebi
4 litre felan su içmiş olabilirim

Spor: 15031 adım M MissHayaLet
Büyük ortağım M M_atruska canımm inşallah güzel kilo vermişizdir

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-03-10 at 17.04.39.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 28
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…