- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #17.821
Ben Öznur önceleri zayıftım su an kiloluyumTabiki katilabilirsin canim kendini tanitirmisin gerci ben gecmisine baktim ama
Hosgeldin canim aramiza ben filizBen Öznur önceleri zayıftım su an kiloluyum
Hem kendim icin hem hamile kalmak adına eski kiloma dönmeye calısıyorum
167 boy güncel kilom 77.5 düşmek istedigim 60 düşebildiğim kadar
Hosgeldin canim aramiza yarin tarti fotografini atarmisin burayaKızlar ben yeni üyeyim beni de aranıza alır mısınız zayıflamam lazım ve hiç iradeli değilim size karşı sorumlu olursam belki başarırım
Tabii ki atarımHosgeldin canim aramiza yarin tarti fotografini atarmisin buraya
Hoş buldum bu arada ay heyecandan unutmuşum :)Hosgeldin canim aramiza yarin tarti fotografini atarmisin buraya
HoşgeldinMerhaba bende sizlere katılabilir miyim acaba
Napmis evi mi kirklamis
Tartı günü cok iyi ben daha da yemem birşeyHosgeldin canim aramiza ben filiz
Yarin tarti fotografini paylasirmisin cuma ve pazartesi gunleri tartı gunumüz listeye ekleyim senide menu paylasimini yapmani rica edicem senden her aksam yapiyosan sporunu burda aktif olursan hedefine ulasirsin
Başarırsın en iradesiz insan benim bı ton diyetisyene gittim olmadı boğazımı tutmadım sonra arkadaşım saolsun gruba çağırdı beni mis gibi kilo veriyozKızlar ben yeni üyeyim beni de aranıza alır mısınız zayıflamam lazım ve hiç iradeli değilim size karşı sorumlu olursam belki başarırım
Keşke kirklayip temizledigim yerleri streclesem kirlenmese takınti gibi bişey var deterjan kokusu beni benden aliyoNapmis evi mi kirklamis
Hoşgeldin
Hos bulduumm
Çok fazla kaptırma canım o da iyi değilKeşke kirklayip temizledigim yerleri streclesem kirlenmese takınti gibi bişey var deterjan kokusu beni benden aliyo
Çok fazla kaptırma canım o da iyi değil
Sorun degil canim pazartesi cuma tarti gunumüz var sende de ricam buraya uyum saglarsan hedefine ulasirsinHoş buldum bu arada ay heyecandan unutmuşum :)
Tartisız kimseyi alamam burayaTartı günü cok iyi ben daha da yemem birşeyatıcam yarın sabah bakalım kac oldum
Menude paylasırım tabikii spor icin katıldım aranıza daha cok burda gördükce yaparım diye yememe dikkat etsem de ev işi harici pek birşey yapamaz oldum
Evet spor yaptıgınızı görünce bende yapmalıyım diyip bi gayretSorun degil canim pazartesi cuma tarti gunumüz var sende de ricam buraya uyum saglarsan hedefine ulasirsin
Menu paylasmani rica ediyorum gun bitiminde spor yapiyosan sporunu M MissHayaLet spor listesi tutuyor misal 30dk leslie deyip etiket yapki oda seni listeye eklesin bence basarabilirsin
Tartisız kimseyi alamam buraya
Yaparsin bence spor,bütun arkadaslar tesvik eder bu konuda
Kizlar yarın cuma geldik zurnanın zırt dediği yere gene
Yarin sabaha wc ye çiktiktan sonra saat 11.00 a kadar tartı fotografinizi atmanizi rica ediyorum,oruçlu,okulda,yada yurtdışinda olanlar saat 13.00 gibi tartilabilirsiniz,
Yarın ödül hakkınızı tartı sonrasi kullanabilirsiniz✌
Cuma dinlenme günü isteyen dinlenebilir
Sporda eş yada hâlaa orti istiyorum devam edicem ben diyen lutfen beni etiket yapsin yoksa herkes kendi sporuna devam etsin, Karar sizin herkese bol eksiler
M MissHayaLet
@suspushanimcim
@Li_zigi
@Noisy Girl
@Chikolata_gozlum
K Klassklasik
@Buralardutluuugdu
@Mevsim_bahar83
Pandora27
@karamel Latte
@M_atruska
@jtaime020626
@Hacerrrrrrrrrrrrr
@Gozdem__
@Birprensannesi27
@HappyMutlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?