Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabiki katilabilirsin canim kendini tanitirmisin gerci ben gecmisine baktim ama
Ben Öznur önceleri zayıftım su an kiloluyum
Hem kendim icin hem hamile kalmak adına eski kiloma dönmeye calısıyorum
167 boy güncel kilom 77.5 düşmek istedigim 60 düşebildiğim kadar

Ben Öznur önceleri zayıftım su an kiloluyum
Hem kendim icin hem hamile kalmak adına eski kiloma dönmeye calısıyorum
167 boy güncel kilom 77.5 düşmek istedigim 60 düşebildiğim kadar
Hosgeldin canim aramiza ben filiz
Yarin tarti fotografini paylasirmisin cuma ve pazartesi gunleri tartı gunumüz listeye ekleyim senide menu paylasimini yapmani rica edicem senden her aksam yapiyosan sporunu burda aktif olursan hedefine ulasirsin

Kızlar ben yeni üyeyim beni de aranıza alır mısınız zayıflamam lazım ve hiç iradeli değilim size karşı sorumlu olursam belki başarırım
Hosgeldin canim aramiza yarin tarti fotografini atarmisin buraya

Tartı günü cok iyi ben daha da yemem birşey atıcam yarın sabah bakalım kac oldum
Menude paylasırım tabikii spor icin katıldım aranıza daha cok burda gördükce yaparım diye yememe dikkat etsem de ev işi harici pek birşey yapamaz oldum

Kızlar ben yeni üyeyim beni de aranıza alır mısınız zayıflamam lazım ve hiç iradeli değilim size karşı sorumlu olursam belki başarırım
Başarırsın en iradesiz insan benim bı ton diyetisyene gittim olmadı boğazımı tutmadım sonra arkadaşım saolsun gruba çağırdı beni mis gibi kilo veriyoz

Hoş buldum bu arada ay heyecandan unutmuşum :)
Sorun degil canim pazartesi cuma tarti gunumüz var sende de ricam buraya uyum saglarsan hedefine ulasirsin
Menu paylasmani rica ediyorum gun bitiminde spor yapiyosan sporunu M MissHayaLet spor listesi tutuyor misal 30dk leslie deyip etiket yapki oda seni listeye eklesin bence basarabilirsin
Tartisız kimseyi alamam buraya
Yaparsin bence spor,bütun arkadaslar tesvik eder bu konuda

Evet spor yaptıgınızı görünce bende yapmalıyım diyip bi gayret

heyecanliyim gidip şimdi bı tartilim yarını hayal edim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…