Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
M Mavi Menekse sen neler yapiyosun canim arada gir muhabbete yabancılık cekme
Yaa cok tesekkur ederim evdeyim kpss calısmaya calısıyorum cocuk yapmaya çalışıyorum buralara girebildiğimce tabii katılırım sohbete cok sıcaksınız ne güzel cok sevindiim

Yaa cok tesekkur ederim evdeyim kpss calısmaya calısıyorum cocuk yapmaya çalışıyorum buralara girebildiğimce tabii katılırım sohbete cok sıcaksınız ne güzel cok sevindiim
Rabbim gönlüne göre versin insaAllah canim onunda vardır zamanı
Bizim kızlarin hepsi delidir yabancilık çekmezsin bende baş deli

Hoşgeldin canım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın tez zamanda sen beni hiccc örnek alma ben kötü pis örnek

M Mavi Menekse K Kampcikiz anlatın bakalım neler yapıyorsunuz hangi sporları yapmayı düşünüyorsunuz ne gibi diyet yapacaksınız
Simdi söyle ben daha önce ip atlayarak cok güzel kilolar vermiştim ama evlendikten sonra ipin ucu kacınca kiloları kat kat aldım
Karlar yagmurlar yagdıgı icin dısarda yürüyüş yapamayacagım leslie dusunuyorum daha önce zumba da yapmıstım o da cok eglenceli ama hamilelik dusundugum icin cocuğu bırakmayalım yerlere zumba yapıp

Hoşgeldin canım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın tez zamanda sen beni hiccc örnek alma ben kötü pis örnek
Ay bende cok yiyorum bogazımı tutmazsam anlayabiliyorum o yuzden hayatım hep diyetlerde gecti

Rabbim gönlüne göre versin insaAllah canim onunda vardır zamanı
Biz kızlarin hepsi delidir yabancilık çekmezsin bende baş deli
Sen olmasan biz napariz ki kaptanım kaldık ortada hele beni dusunebiliyomusunuz durten yok engel olan yok nanay gülüm nanay

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…