- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #17.881
Yürüye yürüye arpalari yerdinSen olmasan biz napariz ki kaptanım kaldık ortada hele beni dusunebiliyomusunuz durten yok engel olan yok nanay gülüm nanay
Daha aksam hortlayanlar var simdi çoğu yokİnsan sizinle stresi azaltır vala ne güzel
Dusun düşün çoktur işim11 şubatta geldin 10mart bugün gerisini sen düşun
Ben aksam uyuyorum erkendenDaha aksam hortlayanlar var simdi çoğu yok
Hadi insaAllah canım ramazanı kilo vererek gecirelimDusun düşün çoktur işimdüşündüm kaptanım birdaha yapmamaya azmu Cezmu kasttettim .10 Nisan da en az 4 kilo vermiş olacağım Allah'ın izniyle
Iste bende uyuyorumda sabaha 200bildirim oluyor çalışiyolar gece boyuBen aksam uyuyorum erkenden
Bende guluyom neydim dahaYürüye yürüye arpalari yerdin
Ayy hala gulesim geliyor
Ayy ramazan var dimi ayy ben ramazanda kilo veremem gibime geliyo nitekim geçen sene veremediydimHadi insaAllah canım ramazanı kilo vererek gecirelim
Yaaa Allah gönlüne göre nasip etsin canımYaa cok tesekkur ederim evdeyim kpss calısmaya calısıyorum cocuk yapmaya çalışıyorumburalara girebildiğimce tabii katılırım sohbete cok sıcaksınız ne güzel cok sevindiim
Evet Leslie olabilir bence evde de yürüyüş yapabilirsin adım yarışı yapıyoruz her hafta katılabilirsin boş zamanda 1 saat yürüsün 6000 adım olur canimSimdi söyle ben daha önce ip atlayarak cok güzel kilolar vermiştim ama evlendikten sonra ipin ucu kacınca kiloları kat kat aldım
Karlar yagmurlar yagdıgı icin dısarda yürüyüş yapamayacagım leslie dusunuyorumdaha önce zumba da yapmıstım o da cok eglenceli ama hamilelik dusundugum icin cocuğu bırakmayalım yerlere zumba yapıp
Verirsin verirsin ben seni dürterim ben ramazanda kilo veriyorum yiyemiyorum çünküAyy ramazan var dimi ayy ben ramazanda kilo veremem gibime geliyo nitekim geçen sene veremediydim
Afiyet olsun kuzum10 Mart 2022 Menü E Elif_Eylul
Sabah
1 yumurta haşlama
2 dilim peynir
7-8 zeytin
1 kırmızı biber
4-5 çeri domates
1 ince dilim kepek ekmeği
3 bardak yeşil çay
Öğle
2 tatlı kaşığı keten tohumu
1 bardak kefir
1 muz (minik)
3 ceviz
1 elma
1 bardak kahve filtre
Akşam
1 tabak kabak yemeği
1 avuç leblebi
4 litre felan su içmiş olabilirim
Spor: 15031 adım M MissHayaLet
Büyük ortağım M M_atruska canımm inşallah güzel kilo vermişizdir
Ramazan gelmeden sen biraz daha hareketi arttır.Ayy ramazan var dimi ayy ben ramazanda kilo veremem gibime geliyo nitekim geçen sene veremediydim
Ooo masallaahh calıskan arılarIste bende uyuyorumda sabaha 200bildirim oluyor çalışiyolar
Yaaa Allah gönlüne göre nasip etsin canım
Amiinn inşallah cümlemizeEvet Leslie olabilir bence evde de yürüyüş yapabilirsin adım yarışı yapıyoruz her hafta katılabilirsin boş zamanda 1 saat yürüsün 6000 adım olur canim
Sırt beni kaptanımVerirsin verirsin ben seni dürterim ben ramazanda kilo veriyorum yiyemiyorum çünkü
Tamam kaptanım aslında çok hareketli yım ama çok fazla yiyorum sanırımRamazan gelmeden sen biraz daha hareketi arttır.
Ben sahurda kefir yogurt hurmayla tutuyorum,yada yumurta peynir ekmek yemiyorum,iftarda corba salata yada az yemekSırt beni kaptanımben bir yiyorum ramazanda akşama kadar ne yapsam derdim yiyememek hayalim
Ya cok güzel fikirler bulmussunuz iyi ki cıkmıs topik karsımaM Mavi Menekse canim ceza sistemine gectik
Bizim cuma tartı sonrasi ödülümüz oluyor yani haftanin 1gunü ogun ne istersen ye ama abartmadan,cumartesi günunden itibaren kacamak yaptıgin zaman ceza veriyoruz misal 15 20 dk leslie cardio ip atlama mekik gibi tabiki yiyip yazmayanlari bilemem bende müneccim degilim ama tarti dogru soyler
Bak kaptanım ben ölürsem bunları yiyince bişey yemiyonkiBen sahurda kefir yogurt hurmayla tutuyorum,yada yumurta peynir ekmek yemiyorum,iftarda corba salata yada az yemek
Başa çikamadim baska türlü yaaa ceza ya ödülYa cok güzel fikirler bulmussunuz iyi ki cıkmıs topik karsıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?