Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dusun düşün çoktur işim düşündüm kaptanım birdaha yapmamaya azmu Cezmu kasttettim .10 Nisan da en az 4 kilo vermiş olacağım Allah'ın izniyle
Hadi insaAllah canım ramazanı kilo vererek gecirelim

Yaa cok tesekkur ederim evdeyim kpss calısmaya calısıyorum cocuk yapmaya çalışıyorum buralara girebildiğimce tabii katılırım sohbete cok sıcaksınız ne güzel cok sevindiim
Yaaa Allah gönlüne göre nasip etsin canım
Evet Leslie olabilir bence evde de yürüyüş yapabilirsin adım yarışı yapıyoruz her hafta katılabilirsin boş zamanda 1 saat yürüsün 6000 adım olur canim

Afiyet olsun kuzum inşaallah

Iste bende uyuyorumda sabaha 200bildirim oluyor çalışiyolar
Ooo masallaahh calıskan arılar

Yaaa Allah gönlüne göre nasip etsin canım
Evet Leslie olabilir bence evde de yürüyüş yapabilirsin adım yarışı yapıyoruz her hafta katılabilirsin boş zamanda 1 saat yürüsün 6000 adım olur canim
Amiinn inşallah cümlemize
Katılabilirim tabii cok iyi olur ne kadar cok kilo kaybedersem o kadar iyi

M Mavi Menekse canim ceza sistemine gectik bu hafta
Bizim cuma tartı sonrasi ödülümüz oluyor yani haftanin 1gunü ogun ne istersen ye ama abartmadan,cumartesi günunden itibaren kacamak yaptıgin zaman ceza veriyoruz misal 15 20 dk leslie cardio ip atlama mekik gibi tabiki yiyip yazmayanlari bilemem bende müneccim degilim ama tarti dogru soyler

Sırt beni kaptanım ben bir yiyorum ramazanda akşama kadar ne yapsam derdimyiyememek hayalim
Ben sahurda kefir yogurt hurmayla tutuyorum,yada yumurta peynir ekmek yemiyorum,iftarda corba salata yada az yemek

Ya cok güzel fikirler bulmussunuz iyi ki cıkmıs topik karsıma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…