- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #19.021
İyi mi gelmedi fiyatı mı cok fiyatı coksa bir ay alıp bir ay almama gibi birşey yap meselaOyuzden zaten aç kaldigimdan dolayida kilo veremiyorum midem agriyor
150tl probiyotik aldim ama
Sagol kuzum
Durümün boyutuna bağlıAksam döner dürüm yesem cezası olur mu
Iyi gelmedi canim parasinida gectim biseye yaramadiİyi mi gelmedi fiyatı mı cok fiyatı coksa bir ay alıp bir ay almama gibi birşey yap mesela
Eh yaniAksam döner dürüm yesem cezası olur mu
Sagol canimAfiyet olsun canımpişii
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun abla
Afiyet olsun
LaaaanEh yani
NeyLaaaan
Kaptanım vallaha sabahtan beri kosturuyom 6 kaşık pilavla 1 kepçe cacigin üstündeyim aralarda bişey de yemedim olecemDurümün boyutuna bağlı
Ekmek yerine gecer belki sen soyle bakayim
Ben ekmek arası ayran yedim durum yemedim .. 1 saate acıkıyorum 2 gundur çikolata kek börek. Icime biri kacti.Durümün boyutuna bağlı
Ekmek yerine gecer belki sen soyle bakayim
Tüh kötü olmusIyi gelmedi canim parasinida gectim biseye yaramadi
2dilim ekmegi gecmez belki dürumü
Gün bitti zaten 3 5 saate yatar uyursun ekmeksiz yeKaptanım vallaha sabahtan beri kosturuyom 6 kaşık pilavla 1 kepçe cacigin üstündeyim aralarda bişey de yemedim olecem
Antep demek dürüm demek2dilim ekmegi gecmez belki dürumü
Dürümü cikartip yesin hic sevmem ben sarili biseyi yemek
Biraz azaltmışı canım Yarında böyle olacak Pazartesi günü asıl menü gelecek canım Benim hafta sonları hep böyleBu diyetisyen menüsü değildir herhalde çok az
Totom çıktı bacım bugün oturmadim hiç açım accccccEh yani
Ben kontrol ettimIlk sayfayi kontrol edin
Ye canim sen ona bakarsan lahmacunuda yememiz lazimKaptanım vallaha sabahtan beri kosturuyom 6 kaşık pilavla 1 kepçe cacigin üstündeyim aralarda bişey de yemedim olecem
Ceza mı verek napakBen ekmek arası ayran yedim durum yemedim .. 1 saate acıkıyorum 2 gundur çikolata kek börek. Icime biri kacti.
Gün bitti zaten 3 5 saate yatar uyursun ekmeksiz ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?