Yeğene altın mı künye mi?

Bebeğe altın ne takılır?

• Çeyrek altın

OY: 61 85,9%
  • Künye

OY: 10 14,1%

• Ankete Katılan
    71
Ay bu sonuncu bomba oldu yapaymış teyze bi hatim kendisine

Kendi kardeşime de görümcemin bebeğine de (bu ay doğdu) tam altın taktım. Tabi bu ay altını takarken kalp krizi geçiriyordum ikisine de helal olsun ama 2.yi doğuran olursa çeyrek takarım hatta birer zıbın bu devirde yeter

Eşim abisiyle konuşmuş tekrar. Olur da bozmamız gerekir çeyrek takın yeter demiş. Öyle yapalım artık biraz daha büyüdüğünde biz de maddi olarak kendimizi oturttuğumuzda küpe ya da künye bakarız hem zevkine göre de olur :) Çok teşekkürler herkese

Canim anam herkesin bebegine ceyrekleri alip alip gitti. Memlekete gittim.benim bebegi gormeye gelen akrabalarin aldigi uyduruk takimlari, bebek hirkalari ve havlulari gorunce bidaha tovbe dedik. Biz abartiyormusuz meger insanlar 50/100 tl bisey alip gelirken ceyrekler kayboluyomus ortada

Yok tam takmaya bilir, ama çeyrekte az gelebilir. Takabilecek durum da olarak anladım. Abisi evlenirken bekarmış, bir takı takmamıştır diye düşünüyorum. Ben öyle yapardım

Biz evlendik ama ya çocuğa takmadı yani soruyu yanlış anlamış olabilirim Nikahta altın taktı
Valla buralarda borç borçtur o nikaha takar siz çocuğa. Yarım şimdi yarım bir sonraki çocuğa ama o altın verilir. Tabi siz ve eşiniz daha iyi bilirsiniz.
Ben kardeşimden beklemem. Ben düğününde bilezikte taktım nişanında da taktım. Görümceydim çocuklarıma öyle bir şey beklemem. Fakat eşimin tarafı böyle mesela. O yüzden siz daha iyi bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…