Yeğene altın mı künye mi?

Bebeğe altın ne takılır?

• Çeyrek altın

OY: 61 85,9%
  • Künye

OY: 10 14,1%

• Ankete Katılan
    71

Orangegreysky

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2022
25.018
En iyi cevaplar
3
80.786
528
Kızlar selam. Kaynımın bebeği oldu. Aslında 6 aylık oldu bile ama uzak bir ildelerdi ne onlar gelebildi ne biz gidebildik. Şimdi 40 mevlüdü yapılacak 6 aylık bebeğe Memlekete gideceğiz biz de.

Eve giren para çok değil ama az da değil. Yeni evli sayılacağımız için çok para düzenini oturtamadık sadece. O yüzden büyük bi şey onlar da beklemiyor bizden biz de alamayız pek zaten.

Çeyrek mi takalım yoksa çeyreği bozup üzerine de biraz ekleyip künye mi alalım emin olamadık. Künyeyi birkaç sene takar sonra ya anı olarak saklayacak ya satacaklar, satınca da tahminim çok düşecektir fiyatı ayarı da düşük çünkü.

Çeyrek az mı kalır ne dersiniz? Eşim sonra katılacak olsa da mevlüd kadınlar arasında olacağı için ben takacağım muhtemelen o yüzden dert ettim birazcık

Çeyrek kafi bence.

Yemin ederim ayni sebepten ayaktayım bende şuan az önce horlama sesi geldi essoglusundan

Çeyrek takın.bozdurunca degerde kaybetmemiş olur.

Aklıma canım eltimin bebeğine taktığım çeyrek ve karşılığında kendi bebeklerime gelen kıytırık takım geldi
UYUZZZZZZ elti durumlarımı yoktu yoksa gerçekten UYUZ MU

Aklıma canım eltimin bebeğine taktığım çeyrek ve karşılığında kendi bebeklerime gelen kıytırık takım geldi
İkiz mi bebekler
Şimdi ikisine çeyrek taksam zarara girerim 2 takım alayım diye düşünmüş olabilir
2 gram alayım diyememiştir eli titremiştir

Hala hatırlarım, arkadaşım nişan yapmıştı böyle 1000 kişilik. Her gelen şu markette ürünlerin üzerine yapıştırılan minik etiketler var ya onlara ad yazıp altınının üzerine yapıştırıyordu. İlk defa orada gördüm çok garipsemiştim

Bence bu samimiyete bagli birazda.. yegeni esinin ok ama sirf kan bagi var diye birseylere zorunda birakilmak sacma geliyor bana. Oylesine bir kardes ise ceyrek iyi ama oluyorum bitiyorum kardesime yegenime bir durum varsa kunye alirdim durumum varsa.. ha maddi olarak ceyrek az ama degeride kaybolmasin satarken desen biraz daha buyuk bir altin takardim ben

O oyle sansin

Aslında çok severler birbirlerini, çok sık görüşemiyorlar ama görüşme ihtimalleri bile ağlatıyor itiraf etmeseler de :) tam altın fiyatlarına da bi bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…