- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.786
- 528
- Konu Sahibi Orangegreysky
-
Çeyrek kafi bence.Kızlar selam. Kaynımın bebeği oldu. Aslında 6 aylık oldu bile ama uzak bir ildelerdi ne onlar gelebildi ne biz gidebildik. Şimdi 40 mevlüdü yapılacak 6 aylık bebeğeMemlekete gideceğiz biz de.
Eve giren para çok değil ama az da değil. Yeni evli sayılacağımız için çok para düzenini oturtamadık sadece. O yüzden büyük bi şey onlar da beklemiyor bizden biz de alamayız pek zaten.
Çeyrek mi takalım yoksa çeyreği bozup üzerine de biraz ekleyip künye mi alalım emin olamadık. Künyeyi birkaç sene takar sonra ya anı olarak saklayacak ya satacaklar, satınca da tahminim çok düşecektir fiyatı ayarı da düşük çünkü.
Çeyrek az mı kalır ne dersiniz? Eşim sonra katılacak olsa da mevlüd kadınlar arasında olacağı için ben takacağım muhtemelen o yüzden dert ettim birazcık
Bugün senle yorum mesaisindeyiz sanırımBence çeyrek iyidir
Bugün senle yorum mesaisindeyiz sanırım
Bence çeyrek iyidir
Yani onu bile almayın diyorlar aslında ama o kadarı da ayıp olur sanırımÇeyrek kafi bence.
Yemin ederim ayni sebepten ayaktayım bende şuanBebeğim beni uyandırana kadar uğraşıp sabahın köründe uykumu kaçırıp kendi mışıl mışıl uyuyor(tüm sülaleyi birbirine düşürdükten sonra yengem )
Ben de işte buralarda takılıyorum
Öyle tatlılar kiiiYemin ederim ayni sebepten ayaktayım bende şuanaz önce horlama sesi geldi essoglusundan
UYUZZZZZZ eltiAklıma canım eltimin bebeğine taktığım çeyrek ve karşılığında kendi bebeklerime gelen kıytırık takım geldi
İkiz mi bebeklerAklıma canım eltimin bebeğine taktığım çeyrek ve karşılığında kendi bebeklerime gelen kıytırık takım geldi
Kendi kendime gerildim bak şimdiAklıma canım eltimin bebeğine taktığım çeyrek ve karşılığında kendi bebeklerime gelen kıytırık takım geldi
Hala hatırlarım, arkadaşım nişan yapmıştı böyle 1000 kişilik. Her gelen şu markette ürünlerin üzerine yapıştırılan minik etiketler var ya onlara ad yazıp altınının üzerine yapıştırıyordu. İlk defa orada gördüm çok garipsemiştimÇeyrek iyi bi hediye bence
Bi komşu anlatmıştı mevlüde gitmiş evinde çeyrek yokmuş düğün yaptı yakın zamanda
3 tane gramım vardı birini aldım gittim altın takanların arasına karıştım ne taktığım belli olmadı diyorgörümcesininmiş mevlütte
O oyle sansinÇeyrek iyi bi hediye bence
Bi komşu anlatmıştı mevlüde gitmiş evinde çeyrek yokmuş düğün yaptı yakın zamanda
3 tane gramım vardı birini aldım gittim altın takanların arasına karıştım ne taktığım belli olmadı diyorgörümcesininmiş mevlütte
Aslında çok severler birbirlerini, çok sık görüşemiyorlar ama görüşme ihtimalleri bile ağlatıyor itiraf etmeseler de :) tam altın fiyatlarına da bi bakayımBence bu samimiyete bagki birazda.. yegeni esinin ok ama sirf kan bagi var diye birseylere zorunda birakilmak sacma geliyor bana. Oylesine bir kardes ise ceyrek iyi ama oluyorum bitiyorum kardesime yegenime bir durum varsa kunye alirdim durumum varsa.. ha maddi olarak ceyrek az ama degeride kaybolmasin satarken desen biraz daha buyuk bir altin takardim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?