Yeğene ne takı takarsınız

Bana 5 bin az geldi sonuçta yeğen?? Tabii herkesin ekonomik durumu belli ama bu düğün aniden ortaya çıkmıyor en azından 1 gram çeyrek takın bence. Zaten anons edilmiyor çoğu düğünde kızsa takacağı bir takı alın. Bana halam 20 gram bilezik taktı diğer halam da cumhuriyet takmıştı amcam da 10 gram takmıştı hepsini biliyorum not aldım çünkü.2019da düğün yaptım o zaman daha ulaşılabilirdi. Ablan ne taktı düğünde? Benim çevremde yeğene bilezik ya da cumhuriyet vs takarlar. Annemin görümcesi aramızda kan bağı yok o bile yarım altın takmıştı gram değil çeyreğin büyüğü olandan

Maddi durumunuz suan neye elverıyorsa onu yapın öyle dolayıp uzatıp değil tek kalemde dolar Euro olarak takın yada gram olarak

evine ilk gittiğinizde de güzel bi hediye alırsınız hatrı sayılır .

Ay lütfen yapmayın, pis pis paraları insanların ağzına burnuna sürte sürte boyunlarına doluyorlar bir de, hem aşırı pis o paralar hem de çok itici o görüntü ne gerek var, ne takıyorsanız takın ama kibarca sunun takınızı daha hoş olur bence :)

Ay ne güzel hesalamisiniz ama hala bu yaaa insan yigenine yarım gram altın mi takar ki gelmedi bile kardeşimle düğün aramiz yakın diye en küçük halamla yolladılar

Evlendiniz mi yengencne kadar uzak kalmisim buralardan
Cok mutlu ol

2019 da halam 100 TL göndermişti bana öz
2019da ultra zengin, eşinin benzin istasyonları fılan vardır
Oğulları cerrah
Kızı avukat halacığım 100 tl göndermişti bana da...
Gelip onurlandirmadı bile

2019da ultra zengin, eşinin benzin istasyonları fılan vardır
Oğulları cerrah
Kızı avukat halacığım 100 tl göndermişti bana da...
Gelip onurlandirmadı bile
Kader arkadaşım benim kardeşimle düğün arası yakın diye kardeşime gelip bana gelmediler ilk yigenleriyim en fazla zamanı benimle geçirdiler küçük halam geldi onunla yollamış diğer ikisi o onuru bende göremedim bı arkadaş hesaplanmış yarım gram altın ediyormuş 2019 da 100 TL hatta yarım.gramdan da 96 TL eksik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…