yegenim dedigi kendi çocuğu mu bilemiyorum?

dipsizkuyudakimutsuz

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
33
2
6
İstanbul
Merhaba arkadaslar... ben 1 yıllık evliyim ve esimle ilgili bazı şüphelerim var maalesef... Şöyle ki, esimin abisinin 1 oglu var 4 yaşında. Eltim bir sekilde akıl hastası olmuş ben evlenmeden once.eltimin annesi kızının 2 üniversite bitirdigini ve onceden normal oldgunu söylüyor. Kayinvalidemler cocuk dogduktan 25 gün sonra cocugu eltimin elinden alip kendileri bakmaya basliyorlar.sebep de eltimin cocuga bakamayisi.lohusalik bunalimina girmis olmasi... bunlar insancil diyebilirsiniz.gel gelelim esimle olan kismi ilginc...
Cocugun babasi cocugunu gormeye haftada 1 2 kez gider.cocugun fotograflarini cekme lüzumu bile hissetmez.annesine gittiginde yer icer uyur cocuga oğlum evladim vs iki kelime eder ceker gider.piknige gideriz oglununu yemesi icmesi aklina bile gelmez ortaliktaki kedi kopeklerin karnini doyurcam diye ugrasir. Cocuk kasik fitigi ameliyati oldu. 1 2 saat yanında durup evine uyumaya gittiler esiyle.
Esimse telefonundan benim fotolarimi bile siler yer kalmiyor diye ama çocuğun kac yillik videolarina dokundurmaz. Babasi 3 5 liralik oyuncak alir esim 100tlden asagisini gormez. Ameliyat gunu sabahin kor vaktinde hastaneye gidip gece yarisina kadar da evde basini bekler. 1 gun gormese telefonla arar. Bana bile o cocuk icin hayatimi feda ederim evliligimden vazgecerim diyebiliyor...
Bu cocuk kimin cocugu diye sorunca da celalleniyor. Ben hilemiyorum kimin bu cocuk...
Insanfsizsin bir cocugu kiskaniyorsun vs muuhabbetine hic girmeyin ven annesiz buyudugunu öğrendiğim zaman icim acimisti.ama goruyorum ki kayinvalidem cocugun annesini yanina bile yaklastirmiyor. Cocuk annesine elif diyor kayinvalideme anne diyor. .. ve ben artik o cocuktan da esimin babalik yapmasindan da biktim.

Dna testi yaptırın bu kadar şüphelendiyseniz?

bence çok anormal bir durum, tamam insan lohusalık bunalıman girerde 4 yaşına gelmiş be kardeşim, hala mı bitmedi bu lohusalık
eşine bişey diyemicem günahını almak istemem, düşündüğün şey çok ağır, belki sadece çocuk olduğu için seviyordur, sizin yok mu çocuğunuz?

Cok ilginc ya. Aklinizdaki sorular cokkk normal. Insanin aklina binbir dusunce geliyo keske ne oldugunu bilseniz.. test mest dicemde hayatta yaptirmazlar gibi gorunuyo.. artik kabullenip zamana birakmaktan baska care yok sanirim.. umarim dusuncenizin aksine sizi dahada uzucek biseyle karsilasmazsiniz..

Samsung s3

Belki eşin çok acıyor çocuğa sahip çıkılmadığı için ve sen boşuna vesvese edip kendini yiyip bitiriyorsun ve eşinde bıktığı için senin kuruntularından o tarz laflar etmiş olabilir, ama illa bu şüphemde diretiyorum diyorsan artık dna için mahkeme kararı gerekmiyor malum.. Al onlardan birer parça baktır

Bu kadar şüpheleniyorsanız DNA testi yaptırın...
Ve o çocuk eşinizin yiğeni annesi babası umursamıyor diye eşiniz ilgilendiyordur belki...
Zavallı çocuk annesine bile anne demiyor..
Neden hep olan çocuklara oluyor

Eşin sonuç olarak o çocuğun amcası. Şöyle düşün, senin ablanın çocuğu olsaydı, kocasının da psikolojik durumu bozuk olsaydı. Ablan kendi çocuğuyla ilgilenmeyen bencil düşüncesiz bir kadın olsaydı yeğenine ondan çok annelik yapmaz mıydın? Ben yapardım... Belki eşin de bu durumdadır. Abisinin vurdumduymazlığı, yengesinin hastalığı onu yeğenine daha çok bağlamıştır. Kötü düşünme yani.

Enteresanmış evet
Ama belki amcası durumuna üzülüyodur diye düşkündür
Bilemeyiz ki
Mümkünse saç örnekleri ile DNA testi yapılabilir ama her sonuca hazırlıklı olmalısınız

Ben 1 bucuk aylik hamileyim... daha dogmasina cok var.ama ben dogdugunda bile 2.planda kalacağından supheliyim.
Dna testi yaptirmak istiyorum ama cocuk eşimden çıkarsa diye cok korkuyorum.
Ben kendi yegenlerimi cok seviyorum.ama ablamin annelik rolünü calmiyorum.
Dusunsenize çocuk banyo ettirilicek babasi tv izler kayinvalidem esimi cagirir gel yardim et diye. Cocuga soruyorum kimi daha cok seviyorsun babani mi amcani mi diye amcani diyor.
1 ay önce kayinvalidem kayinpeder esim ben bide o cocuk koyde kaldik ayni evde. Kayinvalidem çocuğu ogretiyo git amcanla yengenin arasinda yat diye. Ben koca cocgun aramizda yatmasini istemiyorum diye kavga cikti inanin. Esimle ayrı kavga ettik.kayinvalidem istemedim diye ayri surat yapti. Neymis cocuk yatarmis.e doldurma ozaman dimi..

Çocuk kimden ilgi görürse onu sever
Abisi ilgisiz diye eşin bu kadar üstüne düşüyo olabilir
Bunlar eşinin çocuğu olduğu anlamına gelmez
DNA kesin ve net yanıt, cesaret edemiyorsan kurcalamayacaksın

Amcalık yapması, acıması, ilgilenmesi çok güzel. Ama telefonundan bile resmini silmesi, evliliğimden vazgeçerim demesi çok iddialı...

Ömür boyunca içinizi kemireceğine bu durum yaptırın test... Yok yaptıramam diyorsanız da kapatın bu kononuyu...
Benim oğlum da 4 yaşında teyzesini nerdeyse benden çok sever...Neden çünkü teyzesi büyüttü oğlumu ben çalıştığım için...

Amcalık yapması, acıması, ilgilenmesi çok güzel. Ama telefonundan bile resmini silmesi, evliliğimden vazgeçerim demesi çok iddialı...

Cocuk sevgisi oldgu icin daha cok sevmistim.ama sadece o Cocuga sevgisi oldugunu görmemişim. Cocgun kendi babasi bile umursamiyorken evliligini bitirebilmeyi dusunuyor bu bana fazla geliyor iste...

çok zor bir karar. sonuçlarına katlanacaksan kesin çare DNA. ama ne olursa olsun kocamı çok seviyorum, mutluyuz diyorsan da kurcalama. ki korkuyorum dediğine göre kurcalamaman hayrına...

Her insanın karakteri aynı değildir.Bazısı baba vasfını getirmez yerine,bazısı insancıldır daha düşkündür yeğenine.Ama eşinin şu boyadığım cümlesi çok ilginç.Öylesine kızgınlık anında,ya da seni kızdırmak için abartılı kullanılmış bir cümlede olabilir.Eşinle problemin yoksa,yeğen sevgisine çok takılma.Sizin çocuğunuz olduğunda sevgisi kendi çocuğuna akar.

canım aklında kalacağına yaptır dna testı cok mu zor_?

şu da var bnm kızım var yiğenimde
kızımdan hiç farkı yok
hatta bazen unutup yiğenimi çok seviyorum kızımın yanında
o ufak daha sevdiriyor kendisini

ne alsam ona da almak istiyorum

belki eşiniz üzülüyordur ondan çok düşkündür yiğenine
birde yiğen demek zaten evlat demektir bana göre

İlk mesajınızda çocuk eşimden mi dediğinizde İRONİ yaptığınızı düşünmüştüm.

Sırf yeğenine çok düşkün diye eşinize yakıştırdığınız şey çok çirkin..

Anne babasının ilgilenmediği çocukla eşiniz ilgileniyor,bunun neresi kötü?

Sizinle evlenmeden önce eşiniz o çocukla aynı evde yaşamış muhtemelen ve çok bağlanmış.

Anlamadığım bu kadar şerefsiz olabileceğini düşündüğünüz bir adamla neden evlisiniz?

Ayrıca koca çocuk dediğiniz 4 yaşında,küçücük çocuğu kıskanarak kendinizi alçaltmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…