yegenim dedigi kendi çocuğu mu bilemiyorum?

yani annesinin akli dengesi yerinde değilse e babasıda sorumsuzsa eğer eşinizin ilgilenmesi normal,Allah korusun abime yengeme bişey olsa ben annelik yaparım yeğenlerime,ve bende onların peşinden ayrılmıyorum hiç,piknikte bile yengem benim sayemde rahat eder,ama benm içimden geliyor yani, açıkcası ben pek bişey göremedim babası sorumsuz ama amcası çok seviyor olabilir

Zaten açıkça bu çocuk kimin deyip duruyormuşsunuz
Böyle bi test talep etseniz, izin verirler bence
Eşinde sıkılmıştır

Sen sonuçlarını göze alıyosan, yaptır
Hepiniz rahatlayın

Son düzenleme:

Böyle mi düşünülüyo cidden
Ben sandım ki başka bir kadından sanıyo çocuğu
Yengenin hafızası yerinde değil diye yenge ve abiden denmiş, babaanneye verilmiş çocuk demek istiyo

Çocuğun annesinin yenge olduğunu kabul ediyor,e babasınında eşi olduğunu düşünüyor.
Ben öyle anladım,o yüzden çok sert tepkim.
Yani eğer çocuğun yengeylede abiylede alakalı olmadığını düşünüyorsa kan grubuna bakarsa ortaya çıkma olasılığı daha yüksek.

bende öyle algıladığımdan dedim ya canım dna testi büyük olay diye

Bende sandım ki eşinden ve başka kadından bahsediyor
Olay çetrefilli demek

Eltimin annesi benim kizim evlenmeden once iyiydi. Sonradan boyle oldu diyor. Annem de üzülüyor haliyle kimlerin arasina dustun diye...

Evlendikten sonra olması, eşinin ailesi ile ilgisi olduğu anlamına gelmez
Lohusalıktansa başka aileye de gelin gitse yaşarmış
Eltinin annesi de bişey diyecekse açık desin

Konu sahibi arkadaşım bikere olay düşündüğün gibi olsa sana kv yada sana aileden gıcık olan biri zevkle sana yumurtlar bunu

Bu mesajı ben mi yazdım arkadaşım.

Neyse,sen o zaman ilk olarak yenge abi ve çocuğun kan grubunu öğren çözeriz bu işi.

DNA testi 3. şahıslar yaptırabiliyormu bilmiyorum ama yaptırın bence.
Değişik bi durum yani :26:

Ben eşinin eski bi ilişkisinden olduğunu düşünüyo sandım
Eltinin de durumundan faydalanıp onun çocuğu demişler, babaanneye vermişler sandım

onu kast etmemiş ama kusura bakmasın öyle bir izlenim doğdu

yanlış anladım o zaman kusura bakma dipsizkuyudakimutsuz

Eltimden de kocasindan farkli degil ko cocuk konusunda. Yemekten baska sey dusunmuyorlar dedim ya. Belki onlar da kabullenemeislerdir bunu. Test yaptircam sanırım. Sonu bosanma olcaksa da zaten bu evlilik olmamis demektir...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eltimden de kocasindan farkli degil ko cocuk konusunda. Yemekten baska sey dusunmuyorlar dedim ya. Belki onlar da kabullenemeislerdir bunu. Test yaptircam sanırım. Sonu bosanma olcaksa da zaten bu evlilik olmamis demektir...

Bir ömür eşimin çocuğu mu diyeceksen bence de yaptır testi
Özelde izinsiz de yapılıyo diyenler var

Peki bisey sorucam. Aynı seyi siz yaşamış olsaniz.siz ne düşünürsünüz? Ben baska bir evli arkadasima anlattim. Bana hak verdi...hatta birkac farkli kisi de benzer sekilde düşündü. Ya sizin eşiniz evliligini bir çocuğa baglasaydi? O yoksa ben de yokum deseydi size...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben bile merak ettim
Yaparsa da yazsın bize

Bencede canım.
Bu kadar zaman içimi kemirecek bu düşünce, valla kendi kendimi yiyip bitireceğime çoktan yaptırmıştım ben.
Ama böyle birşeyin saklanacağını düşünmüyorum ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…