- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi dipsizkuyudakimutsuz
-
İlk mesajınızda çocuk eşimden mi dediğinizde İRONİ yaptığınızı düşünmüştüm.
Sırf yeğenine çok düşkün diye eşinize yakıştırdığınız şey çok çirkin..
Anne babasının ilgilenmediği çocukla eşiniz ilgileniyor,bunun neresi kötü?
Sizinle evlenmeden önce eşiniz o çocukla aynı evde yaşamış muhtemelen ve çok bağlanmış.
Anlamadığım bu kadar şerefsiz olabileceğini düşündüğünüz bir adamla neden evlisiniz?
Ayrıca koca çocuk dediğiniz 4 yaşında,küçücük çocuğu kıskanarak kendinizi alçaltmayın.
şu durumda DNA testi yaptırması çok zor hatta imkansız nasıl talep edecek ki, boşanma sebebi, o derece
özel yapan kuruluşlar varsa gizlice örnek yollarsa bilmiyorum ama hiç öyle özel bir kurum duymadım
yanı bılemıyorum haklı olabılırsın... benımde yıyenım var abımın oglu 7 yasında sorsan halam dogurdu benı der bu zamana kadar tum kıyafetlerını bayramlık vs hep ben aldım ama coookkkk sevdıgım ıcın kendı cocugum daha yok ama suphelenıyorum kendı cocugumu da onun kadar cok sevebılırmıyım dıye anlatılamaz ona olan sevgım hep bızde kalır evıne gıtmek ıstemez hasta olunca benı ıster basında annesının yemeklerını zorla yer bana telefon acar halacım gel yemek yap dıye benım halam vardı ama yoktu hıc gorusmedık kendım asla oyle hala olmıcam dedım belkıde ondandır ama cok sevıyorum canımı verırım dıyorlar ya benımkı lafta degıl yanı gozumu bıle kırpmam o derece belkı esınızınkıde oyle bırseydır
Ama söylemiş
Bence böyle bir ihtimali düşündüğünü bile söylemesi yeterince sarsmıştır evliliği, bari testte istesin de tam olsun
Ha negatif bile çıksa, ben adamın yerinde olsam boşanırım
Benim çocuğum değildi ama madem güvenmedin güle güle derim
Pozitif çıkınca da sanırım konu sahibi boşanır
Testi yaptırdıktan sonra her yol boşanma ile sonuçlanır gibi..
ama çocuğun anne babasınında izni gerekir mahkeme kararı falan gerekir diye biliyorum, yani bu işin dönüşü yok
Kiskanmak degil ki bu. Eşim dedigim insani ha deyince taiyamamisim demek ki. Ha disaridan bakinca çok kolay size klavyeden dokturmek. Size de dugununuzde akrabalariniz gelip bu cocuk kocanin mi doye sorsalar siz de durup bir düşünürsünüz değil mi.. kendi dugununde bile yegen pesinde kosan bir adamla evlendigim icin evet pismanim.
Geçer diye düşünüp sabrettigim icin de pismanim. Duymak istedikleriniz bunlarsa evet.
Cocugu annesinden kaçırıp kendine anne dedirten bir kayinvalideye sahibim.ben eltime yapilan haksizligi da anlatmak istemiştim. Kadin Cocugunu sevmek istese kayinvalidem bir bahane bulup kaciriyor yanindan. Ama kocam sozkonusu olunca biz Ölünce sen bakarsina kadar gidiyor..
ama çocuğun anne babasınında izni gerekir mahkeme kararı falan gerekir diye biliyorum, yani bu işin dönüşü yok
Eşinizi suçladığınız şeyin gerçekten farkında değil misiniz?
Yengesi ile yattığından şüpheleniyorsunuz....
Bu arada telefon uygulamasindan cvp yaziyorum.alinti yapamadan yanitlayayim.
Bir bit yenigi oldgunu dusunmesem amca yegen sevgisi deyip gecicem. Ama eltimin annesi anneme gidip de kızınıza sahip çıkın bunlardan hersey beklenir diyorsa aklima da şüphe girer dimi.
Eltimden laf almak gibi şansım yok ki. Kadin kendini yemeye vermiş sürekli yiyor.
Dusunsenize iftara geldiler bize. Cocuk ateslenmis esim banyoya sokuyor dus aldiriyor onlar yemek pesinde kari koca.
Iste anlayamadigim yer burasi. Neden babasi oglum hasta deyip kılını kipirdatmiyor.benimki neden kendini paraliyor.. adam yemegini yiyor vs kalkip evine gidiyor uykum var diyerek.cocuk hasta olmasina ragmen...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlardan biri sormuş hamileliğini nasil karşıladı diye. Cok heyecanlandi sevindi. Bu bir kıstassa eğer. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Böyle mi düşünülüyo cidden
Ben sandım ki başka bir kadından sanıyo çocuğu
Yengenin hafızası yerinde değil diye yenge ve abiden denmiş, babaanneye verilmiş çocuk demek istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?