yegenim dedigi kendi çocuğu mu bilemiyorum?

şu durumda DNA testi yaptırması çok zor hatta imkansız nasıl talep edecek ki, boşanma sebebi, o derece

özel yapan kuruluşlar varsa gizlice örnek yollarsa bilmiyorum ama hiç öyle özel bir kurum duymadım

Bir bit yeniği var bence de. Açıkcası kendi yeğenlerimden pay biçiyorum anaç bir yapım olduğu için birinin yerine getiremediği sorumluluğu üstelenirim ama bu derece olur mu bilmem?
Anne lohusalık bunalımında olabilir de babaya ne oluyor? O da mı bunalımda?

Bir arkadaşım kızını 3 yaşına kadar sevemediğini kendi çocuğu gibi benimseyemediğini söylemişti. Kadın açısından bu rahatsızlık normal de erkek bu aşamada daha çok yardımcı olur çocuğu için üzülür elini eteğini çekmez.

Bir de amca seninle çocuk için kavga edebiliyor o derece bağlı olması tuhaf. Senin hamileliğinle ilgili ne yapıyor heyecanlı falan mı? Nasıl karşıladı?

Her sonuca hazırlıklıysan kaldırabilirim diyorsan dna testi yaptır.

Kiskanmak degil ki bu. Eşim dedigim insani ha deyince taiyamamisim demek ki. Ha disaridan bakinca çok kolay size klavyeden dokturmek. Size de dugununuzde akrabalariniz gelip bu cocuk kocanin mi doye sorsalar siz de durup bir düşünürsünüz değil mi.. kendi dugununde bile yegen pesinde kosan bir adamla evlendigim icin evet pismanim.
Geçer diye düşünüp sabrettigim icin de pismanim. Duymak istedikleriniz bunlarsa evet.
Cocugu annesinden kaçırıp kendine anne dedirten bir kayinvalideye sahibim.ben eltime yapilan haksizligi da anlatmak istemiştim. Kadin Cocugunu sevmek istese kayinvalidem bir bahane bulup kaciriyor yanindan. Ama kocam sozkonusu olunca biz Ölünce sen bakarsina kadar gidiyor..

yanı bılemıyorum haklı olabılırsın... benımde yıyenım var abımın oglu 7 yasında sorsan halam dogurdu benı der bu zamana kadar tum kıyafetlerını bayramlık vs hep ben aldım ama coookkkk sevdıgım ıcın kendı cocugum daha yok ama suphelenıyorum kendı cocugumu da onun kadar cok sevebılırmıyım dıye anlatılamaz ona olan sevgım hep bızde kalır evıne gıtmek ıstemez hasta olunca benı ıster basında annesının yemeklerını zorla yer bana telefon acar halacım gel yemek yap dıye benım halam vardı ama yoktu hıc gorusmedık kendım asla oyle hala olmıcam dedım belkıde ondandır ama cok sevıyorum canımı verırım dıyorlar ya benımkı lafta degıl yanı gozumu bıle kırpmam o derece belkı esınızınkıde oyle bırseydır... ben evlenırken yıyenım benım herseyımdır ona iyi davcranıcaksan evlenelım dıye acık acık soyledım elımde buyudu yavrucagım Allah yukarda esım benden daha cok sevıyor ılgılenıyor sızın davrandıgıız gıbı yapsaydı bende bosardım ıstemezdım bazen sakayla karısık soyluyorum senden ınce o vardı dıye.. ne olmus bır cocugu sevdıyse kotu bırsey mı dıyelım kı kendı cocugu ne olacak (kı ben sanmıyorum) muhtemelen elınde buyumustur sevgı bagı kuvvetlıdır. mesela annem hep der arda elımızde buyudu kımse kusura bakmasın onun yerı ayrı ben hıc kıskanmıyorum valla hosuma bıle gıdıyor kucucuk bır kalbı mutlu etmek kadar guzel bırsey var mı bu sekılde davranacagınıza kocanızın sevgısıne ortak olun sızde sevın

Son düzenleme:
şu durumda DNA testi yaptırması çok zor hatta imkansız nasıl talep edecek ki, boşanma sebebi, o derece

özel yapan kuruluşlar varsa gizlice örnek yollarsa bilmiyorum ama hiç öyle özel bir kurum duymadım

Ama söylemiş
Bence böyle bir ihtimali düşündüğünü bile söylemesi yeterince sarsmıştır evliliği, bari testte istesin de tam olsun
Ha negatif bile çıksa, ben adamın yerinde olsam boşanırım
Benim çocuğum değildi ama madem güvenmedin güle güle derim
Pozitif çıkınca da sanırım konu sahibi boşanır

Testi yaptırdıktan sonra her yol boşanma ile sonuçlanır gibi..

geçen başka bi topiğede yazmıştım bende hala olacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum

ama çocuğun anne babasınında izni gerekir mahkeme kararı falan gerekir diye biliyorum, yani bu işin dönüşü yok

O çocuk için hayatımı feda ederim evliliğimden vazgeçerim diyen eş te ilginç tabi..

Herkes yeğenini sever, özel durumu sebebi ile daha düşkün olabilir de
Evliliğiyle kıyas etmesi çok enteresan

ama çocuğun anne babasınında izni gerekir mahkeme kararı falan gerekir diye biliyorum, yani bu işin dönüşü yok

Zaten açıkça bu çocuk kimin diyomuş ya
İzin verirler diye düşündüm
Sonuçta eşi de herşeyi göze almış, konu sahibi alamıyo ( korkuyomuş sonuçta )

Eşinizi suçladığınız şeyin gerçekten farkında değil misiniz?

Yengesi ile yattığından şüpheleniyorsunuz....

Sizin eşiniz bu kadar karaktersiz bir adamsa(size bunu düşündürtecek bişeyler yaptı ise) 5 dk yanında durmamalısınız,neden hala evlisiniz diyorum.

Ama adamın sapık olduğuna dair herhangi bir olay yoksa ve sadece çocuğa olan düşkünlüğünden dolayı eşinize bu yakıştırmayı yapıyorsanız sizinki sadece kıskançlık ve çok çirkin.

Kayınvalidenizi savunmadım,savunmamda.

Eltiniz nasıl müsade ediyor çocuğun kayınvalidenizde kalmasına?

Eğer akli dengesi yerinde ise ve kadına haksızlık ediliyorsa bütün mahkemeler onun arkasında duracaktır.

NOT;dediğim gibi ben iftira attığınızı düşünüyorum eşinize,çünkü deliliniz yok.Ama benim sözlerimle ikna olmayacağınızıda biliyorum.O yüzden ilk aşamada eşinizin,abisinin ve çocuğun kan grubunu öğrenin belki ordan bişeyler çıkar.

3 yaşında oğlum var amcası o kadar çok seviyor ki size nasıl anlasam bilemiyorum şu var amca 45 yaş civarında ve bekar ve oğlumda tip olarak ona o kadar çok benziyor ki.

Bence sıkıntı yapmayın gerçekten çok seviyordur kendi canı kanı çocuk gözünü açmış baba diye amcayı anne diye babanneyi görmüş. Bİr çocukla arada bir bağ kurmayı becerebilirsen onun gözünde dünyanın en harika insanı olursun bu anne baba içinde geçerli.

Bence boşuna şüpheleniyorsun

O adli tıp için geçerli. Örnek veriyorum eğer çocuk abinin nüfusuna kayıtlı ise ki öyledir zaten, amcası babalık davası açarsa o zaman dna testi ister mahkeme emriyle gidilip kan örneği verilir.
Ama özel dna testi yapan merkezler var. Daha pahalıya saç ve tükürük gibi yöntemlerle de yapılıyor diye biliyorum. Yani gizli olarak.

Son düzenleme:
Bu arada telefon uygulamasindan cvp yaziyorum.alinti yapamadan yanitlayayim.
Bir bit yenigi oldgunu dusunmesem amca yegen sevgisi deyip gecicem. Ama eltimin annesi anneme gidip de kızınıza sahip çıkın bunlardan hersey beklenir diyorsa aklima da şüphe girer dimi.
Eltimden laf almak gibi şansım yok ki. Kadin kendini yemeye vermiş sürekli yiyor.
Dusunsenize iftara geldiler bize. Cocuk ateslenmis esim banyoya sokuyor dus aldiriyor onlar yemek pesinde kari koca.
Iste anlayamadigim yer burasi. Neden babasi oglum hasta deyip kılını kipirdatmiyor.benimki neden kendini paraliyor.. adam yemegini yiyor vs kalkip evine gidiyor uykum var diyerek.cocuk hasta olmasina ragmen...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eşinizi suçladığınız şeyin gerçekten farkında değil misiniz?

Yengesi ile yattığından şüpheleniyorsunuz....

Böyle mi düşünülüyo cidden
Ben sandım ki başka bir kadından sanıyo çocuğu
Yengenin hafızası yerinde değil diye yenge ve abiden denmiş, babaanneye verilmiş çocuk demek istiyo

Direk sorun eltinin annesi neyi kast ediyor
Kızı niye böyle olmuş ta kendi koruyamamış mı ?

Arkadaşlardan biri sormuş hamileliğini nasil karşıladı diye. Cok heyecanlandi sevindi. Bu bir kıstassa eğer. ..

Soran bendim. Senin çocuk doğunca ikinci plana atar mı endişen yüzünden sormuştum. İlerleyen zaman gösterir zaten bunu. Ama sevinmiş olması güzel en azından babalık vasıflarını sizin çocuğunuz için de gösterecek demektir. Yeğen konusunda kıssas mıdır onu bilemem tabi?

Ben eltimle yatmis demiyorum ya.baskasindan olup abisine verilmis o yuzden benimsemiyor diyorum. Akliniz neye calisiyor sizin. .
Ben ebeveynlerin rizasi gerekiyor diye bildgimden dna testi yaptiramiyorum. Internet sitelerinde oyle yaziyor cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…