Merhaba arkadaslar... ben 1 yıllık evliyim ve esimle ilgili bazı şüphelerim var maalesef... Şöyle ki, esimin abisinin 1 oglu var 4 yaşında. Eltim bir sekilde akıl hastası olmuş ben evlenmeden once.eltimin annesi kızının 2 üniversite bitirdigini ve onceden normal oldgunu söylüyor. Kayinvalidemler cocuk dogduktan 25 gün sonra cocugu eltimin elinden alip kendileri bakmaya basliyorlar.sebep de eltimin cocuga bakamayisi.lohusalik bunalimina girmis olmasi... bunlar insancil diyebilirsiniz.gel gelelim esimle olan kismi ilginc...
Cocugun babasi cocugunu gormeye haftada 1 2 kez gider.cocugun fotograflarini cekme lüzumu bile hissetmez.annesine gittiginde yer icer uyur cocuga oğlum evladim vs iki kelime eder ceker gider.piknige gideriz oglununu yemesi icmesi aklina bile gelmez ortaliktaki kedi kopeklerin karnini doyurcam diye ugrasir. Cocuk kasik fitigi ameliyati oldu. 1 2 saat yanında durup evine uyumaya gittiler esiyle.
Esimse telefonundan benim fotolarimi bile siler yer kalmiyor diye ama çocuğun kac yillik videolarina dokundurmaz. Babasi 3 5 liralik oyuncak alir esim 100tlden asagisini gormez. Ameliyat gunu sabahin kor vaktinde hastaneye gidip gece yarisina kadar da evde basini bekler. 1 gun gormese telefonla arar. Bana bile o cocuk icin hayatimi feda ederim evliligimden vazgecerim diyebiliyor...
Bu cocuk kimin cocugu diye sorunca da celalleniyor. Ben hilemiyorum kimin bu cocuk...
Insanfsizsin bir cocugu kiskaniyorsun vs muuhabbetine hic girmeyin ven annesiz buyudugunu öğrendiğim zaman icim acimisti.ama goruyorum ki kayinvalidem cocugun annesini yanina bile yaklastirmiyor. Cocuk annesine elif diyor kayinvalideme anne diyor. .. ve ben artik o cocuktan da esimin babalik yapmasindan da biktim.