- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi dipsizkuyudakimutsuz
-
bence çocuğa değil eşine kinleniyor. böyle bir yalanın ortasında olduğumdan şüphelensem ben de kinlenirim. ben hiç çocuğa kinlenmesiyle ilgili bir yorum görmedim
DNA testi için anne ve baba imzası gerekli.şüphelenmekte çok haklısın bence
ya onları sıkıştırıp doğum ve sonrasıyla ilgili ciddi kanıtlar bulacaksın ya da dna testi yaptıracaksın
bu yapılanlar hiç normal değil
ayrıca kvnin çocuğu sizin odanıza göndermesi de çok tuhaf
sanki çocuğu sana kabullendirmeye çalışıyo gibi
belkide ilerde yanınıza alın kendi çocuğunuz gibi bakın diye şimdiden alıştırma yapıyor olabilir
açıkçası ben eşinizin evlilik dışı bi çocuk sahibi olduğunu düşünüyorum
duyulmasın diye de abisinin üstüne yazdırmış olabilirler
belki onlar da bu sebepten çocukla ilgilenmiyolardır ve istemiyolardır
eltinizin de çok anormal bi insan olmadığını yazmışsınız zaten
normal şartlarda anne ve babayla birlikte oturması gerekirdi çocuğun
belkide kadın çocuğa kvnin bakması şartıyla bu durumu kabul etmiş olabilir
herşey olabilir yani
o yüzden test yaptırmadan içiniz rahat etmez bence
ben çocuğu kıskandığınızı düşünmüyorum ama onlara olan sinirinizden dolayı çocuktan da soğumuş olabilirsiniz
anlayabiliyorum sizi
DNA testi için anne ve baba imzası gerekli.
Hamile kalmam bilerek olmadi ki...
Bize yakin degiller ev olrak koyde 3 4 gun ayni evde kalmistik. Eltimle sohbet etme imkanimiz pek yok. Sadece Kayinvalidemlerde karsilasiriz abisi esimi arayip sormaz.zaten kaynvalde ve peder de o ogullarini pek evlat yerine koymazlar.is degistirir vs surekli senden adam olmaz vs gibi laf sokup dururlar.kiskanclik yapmuyorum arkadaşlar ben ortada birsey varsa cozmek istiyorum.
Cocuk yataga yatsa sorun olmaz diyenler esiniz ilk defa gittigniz bir yerde sizi yalniz birakip çocuk pesinde kossa siz ne düşünürsünüz acaba... bir dugune gidiyoruz esim beni oylece bırakıp çocuk eglendiriyor.cocugun annesi babasi o arada gelip yemeklerini yiyip gidiyorlar.bakin cocugu opme sarilma vs yok...
Okuz altinda buzagi ariyorsunuz
1- cadi kaynananiz var cocugu anneye vermiyor
2- eltiniz cok cekmis demekki normal bile olmadigina gore kaynana sindirmis cesaret edemiyor cocugu almaya
3- eltinin annesi tabi oyle soyle iki universite mezunu kizi ne hale gelmis kaynana sayesinde
4-burda bir cok konuda okuyoruz kv cocuguma kendine anne demesini istiyor benden bebegimi kiskaniyor diye senin kaynananda bunlardan biri
5- cocuk anne babadan ilgi gormemis haliyle amcasindan ilgi gorunce ona kosuyor 4 yasindaki cocuk bilincli olarak bende aranizda yaticam demez sizi kiskaniyor ilgisi bolundugu icin
6- esiniz cocuga sahip cikiyor anne babasi varla yok arasi eee kv kp de yaslilar kim sahip cikacak tabiki bu sorumlulugu ustune almis
7- siz cocuktan rahatsiz oldugunuzu her firsatta dile getirdiginiz icin esiniz resti cekmis gayet normal sizin hamile olusunuzda ustune eklenince kuruntu yapmissiniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bir kadın olarak kadınlık iç güdüsünu anlayamamanız çok tuhaf. Şuanda kocan ve sen bu durumda olsan hiç şüphelenmezmıydın? Bellı ki bu yaşananlardan daha öte kadına bunu sezdırecek bu şüpheye düşürecek durumlar var. Şüphelenmezdım diyosan garipsin diyorum.
Her bir topik acildiginda o topik kapaniyor cunku hakaretler havda ucusuyor ben konu acmaya korkar oldum bu gibilerinden yaaa
bir an benide içine kattınız sandım
Yok ya sizi niye katayim
arkadaşa ilk tepki bendendi ya, sandımki ona yazdığım mesajı tartışma başlatmak gibi anladınız, ama sonra benim sizi yanlış anladığımı anladım. püffff ne saçma bi cümle oldu bu yaa :44: :44:
Himm anladim canimsiz evlimisiniz
evet evliyim........
benim amcam da ben küçükken beni çok severmişti,işten gelir yemek yemez benimle ilgilenirmiş.gece ağlasam kapıya gelir alırmış.halbuki annem de babamda çok ilgili kişilerdir.ne zaman amcam evlenmiş benden,bizden uzaklaşmış.yengem ne yaptı ne dediyse halen içim burkulur.amca yeğen ilişkimizin bozuk olmasına
Niye soruyprsam sey gibi oldu profilinize bakip ogrenirdim nuri alcoya benzedim ....bh konusmaylA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?