yegenim dedigi kendi çocuğu mu bilemiyorum?

Canım benim çok üzüldüm gözlerim doldu okurken sen kıskançlık yapıyorsun kötü niyetlisin diyenlere hiç bakma halt etmiş onlar kendileri bu şüphenin yarısıyla yaşasınlar da görelim biz bile ne kadar sana hak versek de tam olarak anlayamayız sen yaşıyorsun sonuçta . Benim asıl merak ettiğim senin ailenin bu duruma ne dediği eğer maddi olarak durumları iyiyse kendi ailenden para alıp mutlaka bir dna testi yaptır bu şüpheyle ömür geçmez mutlaka öğrenmek zorundasın allah yardımcın olsun .

şüphelenmekte çok haklısın bence
ya onları sıkıştırıp doğum ve sonrasıyla ilgili ciddi kanıtlar bulacaksın ya da dna testi yaptıracaksın
bu yapılanlar hiç normal değil

ayrıca kvnin çocuğu sizin odanıza göndermesi de çok tuhaf
sanki çocuğu sana kabullendirmeye çalışıyo gibi
belkide ilerde yanınıza alın kendi çocuğunuz gibi bakın diye şimdiden alıştırma yapıyor olabilir

açıkçası ben eşinizin evlilik dışı bi çocuk sahibi olduğunu düşünüyorum
duyulmasın diye de abisinin üstüne yazdırmış olabilirler
belki onlar da bu sebepten çocukla ilgilenmiyolardır ve istemiyolardır
eltinizin de çok anormal bi insan olmadığını yazmışsınız zaten
normal şartlarda anne ve babayla birlikte oturması gerekirdi çocuğun
belkide kadın çocuğa kvnin bakması şartıyla bu durumu kabul etmiş olabilir

herşey olabilir yani
o yüzden test yaptırmadan içiniz rahat etmez bence

ben çocuğu kıskandığınızı düşünmüyorum ama onlara olan sinirinizden dolayı çocuktan da soğumuş olabilirsiniz
anlayabiliyorum sizi

DNA testi için anne ve baba imzası gerekli.

Ben olsam umursamadan bu kuşkuyla yaşayamazdım. Nedenı eşinizn yiğenı uğruna evliliğinizden bile vazgeçme düşüncesi. Zor bi durum bu belli. Bu arada eltiniz ve kaynınız hala evli mi? Hala evlı ve bebeğı almıyolarsa daha da kafa yorar. Doğum sendromunu yakınlarm geçırdı. Komşum gözumun önünde aşagya atladı 3 kattan ben yetıştırdm hastaneye 3 ay sonra psıkolojıkmen toparlandı kemiklerının iyıleşmesı zaman aldı. Ama şuan tam bir anne kızıyla birlıkte yürüdü hayatla barışkg

eltiniz hala evli deli olsa nasıl evli kalsın nasıl ev işi yemek yapsın bir evliliği sürdüremez nasıl yani çocugunu bırakıp gidiyor cok karısık anlam veremezdim ben..benim eşim de yegenlerini sever ama bu derece abartmaz ..eşiniz sizden niye saklasın ki artık evlenmiş gebesiniz bence itiraf edip getirirdi cocugu eve öyle bir sey olsa..

Bir kadın olarak kadınlık iç güdüsünu anlayamamanız çok tuhaf. Şuanda kocan ve sen bu durumda olsan hiç şüphelenmezmıydın? Bellı ki bu yaşananlardan daha öte kadına bunu sezdırecek bu şüpheye düşürecek durumlar var. Şüphelenmezdım diyosan garipsin diyorum.

Yegenini sevmesinden neden supheleniyim esim yolda otobuste gordugu cocuklari seviyor opuyor oyun oynuyor hepsi onun mu yani

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim amcam da ben küçükken beni çok severmişti,işten gelir yemek yemez benimle ilgilenirmiş.gece ağlasam kapıya gelir alırmış.halbuki annem de babamda çok ilgili kişilerdir.ne zaman amcam evlenmiş benden,bizden uzaklaşmış.yengem ne yaptı ne dediyse halen içim burkulur.amca yeğen ilişkimizin bozuk olmasına

o çocuk için nıye evlılığını bile bitirebilirmiş ki? tamam amcadır sever, ama tepkileri hiç normal degıl eşinin... aldıgı oyuncaklara da takılma yegenı sonucta..benım takıldıgım kısmı ilgisi değil, evlılığını bıle bıtırırmıs ya
o kısma takıldım ben

Canim ben seni cok iyi anliyorum

Benzer bir olayida ben yasamistim univdeki erkek arkadasimla

Hikaye ayni yalniz abisi ucuncu evliligini yapmisti

Erkek arkadasim yegenine (5 yasindaydi) asiri duskundu

Aklimda kalan tuhafliklar sunlardi

1-baba asla ilgilenmiyordu cocuk agir hastalik gecirdi hastaneye yatti gelmediler (2 saaatlik mesafe) ancak hertur yemekli davetlere gelirlerdi.

2-asla sacini dahi oksayip sevmezdi babasi benim erkek arkadas severdi koklardi

3-baslarda garip gelmedi ama sonradan sikti bu durum beni. Yemek yiyoruz disarda. Annesi arar cik gel cocuk seni istiyor. Yemekten kalkariz apar topar gider.

4- pazar gunu geziye kailacagiz annesi izin vermez hatta diyorduki cocuguda gotur onunla gez. Yapmadik degil ilk zamanlar alirdik yanimiza. Ama iliskimiz ilerledikce annesi hep cocugu katar oldu yanimiza. Artik cocuksuz gezemez olduk. Millet bizim zannediyordu cocugu.

5-bunlar geldiginde kucuk olan evlerinde bir odada yatarlar abisi karisiyla bir odada yatardi. Bir gece cocuk deli gibi aglamis ben babamla yaticam diye izin vermemisler. Neden dedim cunku bu pislikler topu topu iki uc gece kaliyor. Ozamanda birlikte oluyorlarmis. Cocuk olmazmis. Seslerini duyduklari icin anlarlarmis sevistiklerini. İgrencc. Yahu cocugun seni gormuyor zaten senede birkac gun geliyorsun alsana yanina sev uyuyun sarilin. 3yillik karinla evinde sevis

6- evinde demisken cocuk assla babasinin evine gitmemis hic gormemis. Sebep babasina onun evine alismasin diyeymis. Babasi pek istemiyordu ki sonrada acik acik dediler babasinin cevresi arkadaslari cocugu oldugunu bilmiyormus. Bilinsin istemiyormus.

7- bardagi tasiran son damlalar

8- iftara davet edildigim birkac aksamda annesi bana okulum bitince hemen evlenecegimizi soyledi. Ayni evde yasiyacakmisiz. Bu cocugun yasi genc anneye ihtiyaci varmis ben tam onlara goreymisim. Hatta cocuk yapmasakda olurmus hali hazirda cocuk varmis. Sokk oldum. Yatagimizi buyuk alacakmisiz olurda cocuk isterse bizimle yatacakmis vsvs

9- sadece birkac kez bu cocugun gercek babasi kim diye bende sormustum. Ancak tartismalarimiz olmadi. Ben zaten kafamda bitirmistim.Ayrildik ve cok mutlu olmustum.

Ama sizin anneniz babanız ilgiliymiş burada asıl sıkıntı çocuk anne babanın umrunda değil. Hangi anne çocuğunu kayınvalideye bırakır, ona anne demesine izin verir? Ayrıca konu sahibi ne evli kalırım ne çocuğa bakarım diyor. Çocuğa diş bilemiyorki eşine çok sinirli. Hatta bir kişi eğer onun çocuğuysa naparsın bir de hamilesin demiş kesinlikle ayrılırım sırf bana yalan söyledi diye başımın çaresine bakarım demiş bütün sinir ve diş bileme eşine yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…