yegenim dedigi kendi çocuğu mu bilemiyorum?

Valla benim eşim de öyle düşkün ki yeğenlerine.

Eltimin hamilelik, doğum süreçlerini gözlerimle görmesem ben de şüphe edeceğim o kadar yani..

Nasıl bir amcalık ben de çok sorguluyorum yalan değil sinir de oluyorum..

Çocuğumuz olsa da her şeyi kendi evladı olsa diye bile düşündüm, rahatsız ediyor bir yerden sonra çok iyi anlıyorum seni.

Yani gerçekten yeğenine yoğun sevgi duyabilir, çocuğun haline üzülüyordur.
Bu güzel bir şey..

Ama o çocuk için evliliğimden vazgeçerim gibi bir cümle yutulamaz

yaaa hani flmlernden izldgm kadryla fazla sewmm ama gozumu kacirip bakmisligim vardir bu saatte sizede mi uyku tutmadi ...

nuri alçoyu hiç sevmem

ramazandan yeni çıktık ya, hala alışamadım erken yatmaya, resmen sahur yapıp, öyle yatıyorum... zor oluyor ama ya, bi alışsaydım iyi olacaktı

Hayretler içerisinde okudum. Kusura bakmayın ama babaannenizin psikolojik rahatsızlıkları var gibi görünüyor ve bu yüzden abiniz ailesinden uzak mi yaşadı senelerce. Anneniz nasıl tahammül edebildi? Kardeş, evlat bu ya içim sizladi vallahi.

eeee benim ailem benimle ilgiliyken o kadar düşkünmüş bana,burada ilgilenilmeyen bir çocuk var.amcanın o kadar ilgili olması normal bana göre.ayrıca konu sahibi sorun çıkardığı için o laflar edilmiş,gerçekleşeceğini hiç düşünmüyorum

Bir yanlis anlasilma olmasin diye cevaplamak istedim. Anne A olsa da bebek 0 olabilir. Soyle ki A kan grubu 2 sekildedir: AA ve A0 diye. Eger B grubu da ayni sekilde BB ve B0. Anne ve baba bunlardan bir tanesini cocuguna verir. Mesela kendi ailemden bir ornekle aciklayayim. Ben B0 esim de B0. Bizim cocuklarimiz ya B ya da 0 olur bunun dışında icinde A grubu olan kan gruplari olamaz. (Gerci bazi sendromlar vardi su an hatirlamiyorum adini ama onlar da degisiklikler olabiliyormus.) Oyleki 2 yavrum da 0 grubunda.
konu sahibine gelecek olursak kan gruplari biraz bilgi verebilir. Mesela konu sahibinin esinin kan grubu 0 ise yegeni de AB ise ya da tam tersi ise cocugu degildir diyebilir. Ama onun disindakilerden herhangi biri ise yine suphelenmeye devam edecektir.

Bu devirde babana bile guvenme demisler...yahu insanoglu cig sut emmis...ben herkesten suphe duyarim.. Kimseye yuzde yuz guvenme... Yuzde birlik hata payi birakirim...ben ilgisiz anne babadan dolayi boyle oldugunu dusunuyorum esinin... Ama diger yandanda yengesiyle yatan insanlarida taniyorum ne yazikki... Neden olmasin??? Icini kemircene yaptir testi kurtul.. En azindan bi aciklaman olur kendine... Negatif cikarsada zaten bu durumla nasilbasa cikarsin onu dusunursun... Buarada kv hic normal degil... Yahu ne demek git yengenle amcanin arasina yat?? Esegin aklina karpuz kabugu soktugu kesin...

Oldu canım başka bi arzunuz var mı deseydin..ayrılmanız hayırlı olmuş..
Erkek arkadaşın ne diyordu bu işlere
Çocuğun öz annesi neredeysi adamın hangi eşinden ki çocuk
Çocuğun gerçek babası erkek arkadaşınız da olabilir yanii.
Ne ilginç şeyler oluyor hayatta yaa.

Zaten amcanın ilgisine laf yok sorun amca bu kadar ilgiliyken anne baba niye değil? Yada o çocuk niye babaanneye anne diyor? Zaten konu sahibi eşiyle ilgili hep çocuklarla ne kadar ilgili ne güzel diye düşünürmüş. Ama amca bu kadar ilgiliyken anne babanın ilgisiz olması asıl kafaları karıştıran şey.

sorun amcanın yeğeniyle ilgilenmesi değil ki
aile bireylerinin davranışları çok tuhaf
konu sahibinin aklına takılan bi sürü nokta olmuş ki bu duruma gelmişler
ki bence çok haklı
ben olsam ben de şüphelenirim

Evet bencede sorun konu sahibesinin kocasinin cocugu cok sevmesi degil

- sunnet dugununde en son gelip en erken giden ANNE BABA
- cocuk atesliyken amca cocugu dus ettirirken o ANNE BABAnin oturup yemek yemesi cay icmesi
- ANNE BABANIN opmemesi sarilmamasi
- ANNE cocuga yaklasirken kayinvalidenin cocugu uzak tutmasi
- Öz ANNEYE "ELIF" diye seslenmesi
- konu sahibesini hic evine davet etmemesi
- 4 yasindaki cocugun amcayla yengenin arasinda yatirilma cabasi

bunlar normal degil !

ama amcanin pahali oyuncaklar almasi cok sevmesi foto cekmesi NORMAL benim icin

bu ailede bir sir var cocuklarina bakmaktan aciz bir anne baba ama belirgin bir sorun yok ortada !
kadin saf gorunsede buyuk bir anormallik soz konusu degil
ayrica konu sahibesiyle yalniz birakilmiyor kadin

var var bu ailede bir sey !!

Esin kendi cocugu oldugundaki ilgisinede bakmak lazim insan kendi cocugu olunca biraz yegen sevgisi sonuyo.bizde oyle oldu.tabi gec olmassa.

sözde çocuğun annesi normal değil amcanın gayrimeşru ilişkiside olabilir sağlam kadın neden kafayı yesin ki..eşinde çok aşırı normal değil sakın çocuk yapayım deme önce bi tart kesin kararını öyle ver..

Yani normal bir durum değil ama kocanın çocuğun babası olduğunu sanmıyorum. Yani niye böyle bişi yapsınlar ki. Ve amcası evliymiş böyle birşeyi karısının, ailesinin kabul etmesi az bi ihtimal. Dna testinin de çözüm olcağını sanmıyorum çünkü amcası sonuçta. Bildiğim kadarıyla dna testi sonucunda baba tarafının tamamında aynı sonuç çıkıyor. Yani baba ve annesi anormal eş ve babaanne de çocuğun sahiplenilmesi peşinde gibi geldi. Amcanla yengenin arasına gir de böyle bir çaba sanırım..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence abartılacak bir durum yok amcası diyorsunuz.Çocuk zaten anne baba sevgisinden mahrum eşiniz düşünceli ve sevgisini veriyor.O sevgisini göstermesin siz göstermeyin ee ne olacak bu çocuğa? Benim eniştem de çocukları çok sever aşırı düşkündür üstelik kimin çocuğu olursa olsun.Çocuk bir şey mi istedi onu mutlaka yapar maddi yönüne bakmaz,kendi çocuğu da var... DNA testi yaptırdınız diyelim çocuk eşinizin çıkmazsa ne olacak?Ben diyim sizin kıskançlığınız ortaya çıkacak.Eşinizde sizin yeriniz ayrıdır yeğeninin yeri ayrı hepsi bu kadar.Hem kendi çocuğu olunca ikisine de aynı sevgiyle yaklaşabilir.

kardeşim, bence şüphelenmekte çok haklısın. her şeyden önce kayınvalidenin çocuğu tabiri caizse anne babası varken size iteklemesi anormal. sizin durumla ilgili aklıma şu geldi: çocuk eltinizle kaynınızın olabilir. fakat kv niz ilerde gelini postalamayı düşünüyor da olabilir. o yüzden çocuğu da size alıştırıyor belki. kocanızın da günahını almayayım ama nereden bakarsan bak olay tuhaf. bir de çocuk kocanızınsa sizin el üstünde tutulmanız gerekir mantık olarak. fakat hem suçlu hem güçlü tipler de olabilirler. şimdi ben kendi ailemden örnek vereyim:

amcamın ilk evliliğinden iki tane çocuğu var. bunların annesinden kendisini aldattığını öğrendiği için boşanıyor çocukları da kendisi alıyor. boşandıklarında küçük çocuk iki üç aylık falanmış. amcam küçük çocuğu hiçbir zaman benimsemedi, çünkü kendisinden olmadığını düşünüyordu. hatta kavga ettiklerinde evden falan kovardı. büyük oğlunu severdi ama. bildiğimiz kadarıyla dna testi de yaptırmadı, çünkü bu anlattığım olaylar çok seneler önce oldu o zaman mahkeme kararı olmadan falan dna testi olmuyordu. milletin diline düşmemek için de o yollara başvurmadı. bu olaylar olduğunda babam bekarmış. amcam çocukları yurda vermeye kalkmış başta, babam engel olmuş ben bakarım diyerek. neyse uzatmayayım... sizin olaya benzer tarafı sadece babamın çocuklara düşkünlüğü, fakat bbam bütün yeğenlerine acayip düşkündü, ben varken bile. babaannem de çocukları amcam sevmediği için sürekli bizim eve yani anneme iteklermiş, annem de rahatsızmış bu durumdan. fakat babam hiçbir zaman yuvasını yıkmayı göze alacak kadar anneme terslenmemiş. annem de üvey anne elindeler diye çok da sorun etmemiş.

işte bizim olayda fark çocukların annelerinin değil, üvey anne elinde olması. babanın çocukları benimsememesi, ve kv nin de bu yüzden çocukları babama iteklemesi. çocuklar evlenene kadar onları babam büyüttü resmen. evlenme arifelerindeyken de gerçek annelerini buldular. gerçek anne de ayrı bir olay zaten, büyüyene kadar ortaya çıkmadı, koca adam olunca piyasaya çıktı.... ondan sonra da o kadar nankör çıktılar ki babama küstüler. size her şeyden önce tavsiyem yeğen de olsa bu kadar üzerine düşüp emek sarfetmesin kocanız. benim babam çok pişman şu anda çünkü babamı arayıp sormuyorlar bile.

ayrıca konu sahibi kadının da üzerine gelmeyin. şahsen benim başıma gelse ben de sorgularım. kadın elde ayakta değil, azıcık saflığı varmış neden kv annenin yanına göndermiyor çocuğu. ayrıca insan yeri geldiğinde kendi çocuğundan bile usanıyor, kardeş çocuğu bile olsa bir şeylerin sınırı var. buradakilerin salt çocuğu korumacı bir tavır içine girmesi de abartı bence. çocuk adına ben de üzüldüm ama anasız babasız, sokakta değil zaten. kadın daha yeni evli, bunları çekmek zorunda değil, kaynının çocuğuna bakmak ilgilenmek zorunda da hiç değil. bunun vicdansızlıksa ilgisi olsa kadın baştan evlenmezdi adamla, bekarken yeğenin durumunu biliyormuş zaten.

son olarak da tahminim sebep her neyse bile, yani kendi çocuğu olsun olmasın kocanız o çocuktan asla vazgeçmez... allah yardımcınız olsun.

evet canım ya..hasta babaannem..saplantılı olmuş.

aslında 6 evlat sahibi babaannem..ama 6 tanesi bir yana cem bir yana diyormuş..

diğer çocukları çok fena kızıyor ona..bize bu kadar düşkün değilsin diye..ya da bizim çocuklarımıza neden düşman gibisin de o torununu çok seviyorsun diye..

tüm malını mülkünü abime yediriyor..diğer çocuklarına bi mal kalmasın diye..

amcamlar halamlar da bize kızıyor..ne diye kızıyorsunuz..bizim çocuklarımıza kapısını bile açmıyor diye.

babaannem 84 yaşında ama görseniz civa gibi..akıl yerinde maşallah..cin gibi işliyor beyni..

abimi alamadık ki..

annem 10 gün diye bırakmış ..gelmiş alamamış..2 aylıkken yaşanmış bunlar..
geldiğinde kovmuşlar evden..çok ağlamış annem..git polise alamazsın demişler..annem de çekinmiş gitmemiş polise...almanya ya babamın yanına geri dönmüş..

sünneti bizim evde olmuştu..ilk gün mevlüt okundu yenildi içildi..akşamına sünnet yatağından kucaklayıp kendi evlerine götürdüler..bizim evde uyursa belki alışır sandılar..

annem alıştı artık ne yapsın..biraz da düşman gibi yetiştirdi anneye babaya..sevmesin diye..onlar seni istemedi attı sokağa ben baktım vs demiş..amcamlardan duyduğumuz bunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…