- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi dipsizkuyudakimutsuz
-
............................
yaaa hani flmlernden izldgm kadryla fazla sewmm ama gozumu kacirip bakmisligim vardir bu saatte sizede mi uyku tutmadi ...
kıskanıyordur . elinden alınmasın istiyordur..
biz abimi babaanneme kaptırdık öyle..vermedi..burnundan getirdi yıllarca annemlerin..
giderdik bayramda falan , babam artık oğlan büyüdü ..verin okula bizde başlasın derlerdi..kavga çıkarırlardı kovarlardı toptan bizi evden..
1 yıl küs kalınırdı..sonra barışılırdı..yine giderdik..
abimi alacağız diye bi kavga daha çıkartırlardı..dedemle babaannem ..kovarlardı yine..
aşırı saplantılı babaannem abime..
hala aynı..
babamlarla görüştürmez..göndermez..neymiş abim ya bize düşkün olur da onu bırakırsa diye..
bi kez amcamın oğlunun düğünü oldu..babam küs ya babaannemle..gitmedi..ben gittim temsilci olarak ..
neyse abim beni eve bıraktı..yengem ve oğlu da şahit
eve buyur ettim ..gel bi kahve içeriz dedim..babamlar evde ..belki görmek ister diye düşündüm..girmedi..tamam dedimm
sonra babaannemin evine döndü..halamlar anlattı ertesi gün..
sabaha kadar başının etini yemiş..ne küfürler saymış abime..sen o eve girdin diye..babanı anneni gördün diye..abim girmedim demiş ama inanmıyormuş..sabaha karşı 5 gibi salmış abimi de yatmış uyumuş..deli işte..hasta ruhlu..
neyse abim tansiyon hastası ..annemden genetik.
4 yıl evvel yüksek tansiyondan beyin kanaması geçirdi ..sol tarafı felç oldu..koştum hastaneye ..babaannem o zaman aradı..gelin oğlan ölüyor diye..
doktorlar ümitsizdi..uyutuluyordu..
babam çok sinirlendi ..ölüsüne çağırıyor sağlığında göstermedi diye..
ama çok sükür şimdi iyi abim..
bizimle görüşüyor artık..ölümlü dünya diye mi düşündü bilemiyorum ..ama babamı ve annemi hala aramıyor..babaanemden korkusuna...yoksa çok iyidir abim..
bizde de ne dram varmış ..anlattım rahatladım..
Ama sizin anneniz babanız ilgiliymiş burada asıl sıkıntı çocuk anne babanın umrunda değil. Hangi anne çocuğunu kayınvalideye bırakır, ona anne demesine izin verir? Ayrıca konu sahibi ne evli kalırım ne çocuğa bakarım diyor. Çocuğa diş bilemiyorki eşine çok sinirli. Hatta bir kişi eğer onun çocuğuysa naparsın bir de hamilesin demiş kesinlikle ayrılırım sırf bana yalan söyledi diye başımın çaresine bakarım demiş bütün sinir ve diş bileme eşine yani.
Negatif,pozitif e bakmayacak.
Örneğin anne A grubudur,baba B grubudur.bu çocuk asla 0 grubu olamaz.
Veya anne baba 0 grubudur,çocuk asla A GRUBU,B GRUBU veya AB grubu kan taşıyamaz.
Zaten DNA baktıranlar genelde ilk kan grubundan şüphelenirler.
Tabii ki,anlaşılmama olasılığıda var.
Çocukla ebeynlerin kan grubu tutuyorsa tek çare DNA testidir.
Canim ben seni cok iyi anliyorum
Benzer bir olayida ben yasamistim univdeki erkek arkadasimla
Hikaye ayni yalniz abisi ucuncu evliligini yapmisti
Erkek arkadasim yegenine (5 yasindaydi) asiri duskundu
Aklimda kalan tuhafliklar sunlardi
1-baba asla ilgilenmiyordu cocuk agir hastalik gecirdi hastaneye yatti gelmediler (2 saaatlik mesafe) ancak hertur yemekli davetlere gelirlerdi.
2-asla sacini dahi oksayip sevmezdi babasi benim erkek arkadas severdi koklardi
3-baslarda garip gelmedi ama sonradan sikti bu durum beni. Yemek yiyoruz disarda. Annesi arar cik gel cocuk seni istiyor. Yemekten kalkariz apar topar gider.
4- pazar gunu geziye kailacagiz annesi izin vermez hatta diyorduki cocuguda gotur onunla gez. Yapmadik degil ilk zamanlar alirdik yanimiza. Ama iliskimiz ilerledikce annesi hep cocugu katar oldu yanimiza. Artik cocuksuz gezemez olduk. Millet bizim zannediyordu cocugu.
5-bunlar geldiginde kucuk olan evlerinde bir odada yatarlar abisi karisiyla bir odada yatardi. Bir gece cocuk deli gibi aglamis ben babamla yaticam diye izin vermemisler. Neden dedim cunku bu pislikler topu topu iki uc gece kaliyor. Ozamanda birlikte oluyorlarmis. Cocuk olmazmis. Seslerini duyduklari icin anlarlarmis sevistiklerini. İgrencc. Yahu cocugun seni gormuyor zaten senede birkac gun geliyorsun alsana yanina sev uyuyun sarilin. 3yillik karinla evinde sevis
6- evinde demisken cocuk assla babasinin evine gitmemis hic gormemis. Sebep babasina onun evine alismasin diyeymis. Babasi pek istemiyordu ki sonrada acik acik dediler babasinin cevresi arkadaslari cocugu oldugunu bilmiyormus. Bilinsin istemiyormus.
7- bardagi tasiran son damlalar
8- iftara davet edildigim birkac aksamda annesi bana okulum bitince hemen evlenecegimizi soyledi. Ayni evde yasiyacakmisiz. Bu cocugun yasi genc anneye ihtiyaci varmis ben tam onlara goreymisim. Hatta cocuk yapmasakda olurmus hali hazirda cocuk varmis. Sokk oldum. Yatagimizi buyuk alacakmisiz olurda cocuk isterse bizimle yatacakmis vsvs
9- sadece birkac kez bu cocugun gercek babasi kim diye bende sormustum. Ancak tartismalarimiz olmadi. Ben zaten kafamda bitirmistim.Ayrildik ve cok mutlu olmustum.
eeee benim ailem benimle ilgiliyken o kadar düşkünmüş bana,burada ilgilenilmeyen bir çocuk var.amcanın o kadar ilgili olması normal bana göre.ayrıca konu sahibi sorun çıkardığı için o laflar edilmiş,gerçekleşeceğini hiç düşünmüyorum
eeee benim ailem benimle ilgiliyken o kadar düşkünmüş bana,burada ilgilenilmeyen bir çocuk var.amcanın o kadar ilgili olması normal bana göre.ayrıca konu sahibi sorun çıkardığı için o laflar edilmiş,gerçekleşeceğini hiç düşünmüyorum
Merhaba arkadaslar... ben 1 yıllık evliyim ve esimle ilgili bazı şüphelerim var maalesef... Şöyle ki, esimin abisinin 1 oglu var 4 yaşında. Eltim bir sekilde akıl hastası olmuş ben evlenmeden once.eltimin annesi kızının 2 üniversite bitirdigini ve onceden normal oldgunu söylüyor. Kayinvalidemler cocuk dogduktan 25 gün sonra cocugu eltimin elinden alip kendileri bakmaya basliyorlar.sebep de eltimin cocuga bakamayisi.lohusalik bunalimina girmis olmasi... bunlar insancil diyebilirsiniz.gel gelelim esimle olan kismi ilginc...
Cocugun babasi cocugunu gormeye haftada 1 2 kez gider.cocugun fotograflarini cekme lüzumu bile hissetmez.annesine gittiginde yer icer uyur cocuga oğlum evladim vs iki kelime eder ceker gider.piknige gideriz oglununu yemesi icmesi aklina bile gelmez ortaliktaki kedi kopeklerin karnini doyurcam diye ugrasir. Cocuk kasik fitigi ameliyati oldu. 1 2 saat yanında durup evine uyumaya gittiler esiyle.
Esimse telefonundan benim fotolarimi bile siler yer kalmiyor diye ama çocuğun kac yillik videolarina dokundurmaz. Babasi 3 5 liralik oyuncak alir esim 100tlden asagisini gormez. Ameliyat gunu sabahin kor vaktinde hastaneye gidip gece yarisina kadar da evde basini bekler. 1 gun gormese telefonla arar. Bana bile o cocuk icin hayatimi feda ederim evliligimden vazgecerim diyebiliyor...
Bu cocuk kimin cocugu diye sorunca da celalleniyor. Ben hilemiyorum kimin bu cocuk...
Insanfsizsin bir cocugu kiskaniyorsun vs muuhabbetine hic girmeyin ven annesiz buyudugunu öğrendiğim zaman icim acimisti.ama goruyorum ki kayinvalidem cocugun annesini yanina bile yaklastirmiyor. Cocuk annesine elif diyor kayinvalideme anne diyor. .. ve ben artik o cocuktan da esimin babalik yapmasindan da biktim.
Hayretler içerisinde okudum. Kusura bakmayın ama babaannenizin psikolojik rahatsızlıkları var gibi görünüyor ve bu yüzden abiniz ailesinden uzak mi yaşadı senelerce. Anneniz nasıl tahammül edebildi? Kardeş, evlat bu ya içim sizladi vallahi.
Ne oldu bu konu bı gelısme varmı acaba konu sahıbı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
konu sahibi nerede acaba..son gelişmeler nedir..kimin çocuğuymuş :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?