arda,anil,miran,mirac,sirac,malik,yekta ve bugun gazetede okumustum bazi sanatcilarin cocuklarinin ismini mavi koyanda varmis cok hosuma gitti aslinda...
ALLAH SAGLIKLA DOGMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)
Amin cnm Rabbim herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Teşekkür ederim
Aras ismini çok beğeniyorum ben oğlumun adı arda bitane daha oğlum olursa aras koyarım heralde
''Bir deli ırmaktı memleketimde, adını oğluma verdim, tuttu ırmağa benzedi... bir deli oğlan o!'' Aras olsun çok güzel isim.İkinci oğluma da Fırat ismini koyacağım
oğlum olsaydı adı aras olacaktı
doruk da çok güzel şıklarda yok ama nacizane fikrim
hayırlı olsun şimdiden
Oyumu Çınar'dan yana kullandım fakat Poyraz ismide çok güzel tek kötü yanı çok yaramaz oluyorlar :)
1 ay sonra doğacak yeğenim için Erkek ismi arıyoruz. Yardımcı olur musunuz hanımlar?
Oyumu Çınar'dan yana kullandım fakat Poyraz ismide çok güzel tek kötü yanı çok yaramaz oluyorlar :)
bence yağız cok güzel bi isim hatta ben ogluma koymayı düşünüyorum tabi fikrim degişmesse
en sevdiğim isim mehmet kemal ayriyetten şunlar :serdar ,serhat,rüzgar,nazmi,sedat,cebrail,mesut,cabir ,cahit,oktay,salih,emin artık hangisini beğenirsen tatlım ama beni dinlersn bebeğe isim verildiğinde büyüğünce o ismi taşıyabilsinler bence mehmet kemal gayet hoş olur:)::
kesinlikle katılıyorum oğlumun ismi poyraz ve çok çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yaramazz. aynen tanıdığım bütün poyrazlar öyle:)))))
Yağız ismi çok güzel küçüklükten beridir severim biizim komşunun oğlunun adıydı yağızhan çocukda ismi kadar tatlı şirin yakışıklıydı .bene yağız güzel bir isim
Merhaba Talha da güzel bence benimde oglum olacak ins. bende karar veremiyorum:44:Allah saglikli nasip etsin ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?