Yeğenim İngiliz bir kızla evleniyor

Valla yeğeniniz ve ablanız Kadir gecesinde doğmuş
Ailem sadece yabancılardan oluşuyor . 0 problem .
Herkes kendi memleketlisi(aynı ülke vatandaşı ile) mutlu olsaydı , boşanmalar olmazdı .
Allah mutlu mesut etsin

Dil disinda sorun olmaz.
Dili de yegen halleder Turkiyeye geldiklerinde.

Yani sorum edecek birsey yok bence

Hele ki teyze olarak sizlik bir durum hic yok

esasen sorun morun yok da

oğlan artık buraya geri gelmez kaygısı

geline oğlana karışamam kaygısı olur

tek soru işareti çocuk olur ve ileride ayrılırsa görüşme vs sıkıntı yaşar mı oğlum diye düşünülebilir ama bunu da evlenecek olan düşünsün

Dil disinda sorun olmaz.
Dili de yegen halleder Turkiyeye geldiklerinde.

Yani sorum edecek birsey yok bence

Hele ki teyze olarak sizlik bir durum hic yok
Biri der bayram haftası,biri anlar mangal tahtası,geçinir giderler:))

Bu evet benim aklıma gelen lk şey oluyor doğrusu,eski bir dizi izlemiştim,Mardin Münih hattı,bu sorunu işliyordu,yoksa başka türlü herkes insan nihayetinde.

valla benım kızım benım yaşadıklarımı yaşasın asla istemem ( kv kp görümce ve en gıcıgı tiksinç olanı ( kayın ) )
o üzülmeyecekse yabancı damata da yok demem herhalde

Bizim gelin oyle degil ısrar eder gelin diye benimde annem yapar gotursunler diye sen yorulma der.Zaten çat kapi ablama bile gitmem.Bizimkisi gelinimiz degilde kız kardesimiz gibi
Kesinlikle herkes ayni degildir bende severim abimin karisini. Laaaaakin bence kayinvalideler yabanci gelinlere daha uyumlu daha iyi davraniyorlar ondandir iyi anlasiliyor :)
Türk geline cok daha fazla yükleniyor istekler oluyor :) yabanci gelinden cekiniliyor bencee

Hemen hemen bir çok konuda Türk ler ve Türkiye yerle bir ediliyor yabancılar karşısında. Bu kadar mi milli degerlerinize sahip çıkıyorsunuz?
..

Bence sadece iletişim problemi olabilir aile yabancı dil bilmiyorsa, ya da onlar Türkçe bilmiyorsa..

O da zamanla aşılıyor .

Oraya yerleseceklerse zaten hiç sorun kalmıyor.

cogu asimile olmus. Turk kadini vefakardir. Herkes kendi gibi biliyor demekki.

ben 90 larda kaldi sanmistim bu bati hayranligini aman rezil olduk avrupaya vah vahlari.. Halbuki en barbarlari onlar.

Benim arkadaşım var. Rusyadan Türkiye'ye gelin geldi. 6 yıllık evliler çocukları var. Türkçeyi bizim kadar iyi konuşuyor, eşinin ailesi başta istemedi ama şimdi el üstünde tutuyorlar. Yemeklerimizi benden iyi yapıyor

S salalala benim yengem ve dayımın eşi Türk değil. İkisi de çok iyi insanlar. Ki kimsede sülaleye sormadı bizim böyle bi iş var sizin için mahsuru var mı falan diye yani kimseyi ilgilendirmiyo ama, genelleme yaparak cevap vermek yanlış olur. Bizim için her şey güzel ama sizin gelin adayı belki çok farklı biri çıkacak kök söktürecek bilinmez ki...
İçinizi rahatlatacaksa soruya cevap vereyim " evet başımıza geldi çokta mutluyuz kendileriyle".

Mutlu olsunlar da gerisi önemli değil ama o kadar evlenemeyen kızımız var ülkede, gönül yerli bir kızla evlenmesini isterdi yeğenimin ama nasip buymus demek ki

Irkın ne önemi var ki, İngiliz olmuş, Alman olmuş, Afrika'lı olmuş ne fark eder, dürüstlük, vicdan, sevgi ve saygı üzerine kurulan bir evlilik olduktan sonra vardın uzaylı olsun.

Hanımlar,
niye geldim ? Ne ülkem kadınlarını yerin, ne diğer ırkları, Türk kadını şöyle, Rus böyle, İngiliz öyle diye başlayıp sonu kötü biten yorumlar olmasın lütfen.

cogu asimile olmus. Turk kadini vefakardir. Herkes kendi gibi biliyor demekki.

ben 90 larda kaldi sanmistim bu bati hayranligini aman rezil olduk avrupaya vah vahlari.. Halbuki en barbarlari onlar.
Asimile olduklarını sanıyorlar canım sadece
Batı da Türkiye den geldim dersen direk müslümansın derler ve aynı ırkçılığı onlarada yapar hele ki kendi milletinden utanan birini görünce iyice aşağılarlar saygı duymazlar her fırsatta laf sokarlar
Dünya böyle sen ne kadar dik durursan aslından utanmazsan milletine sahip çıkarsan o kadar saygı görürsün.yoksa Türkler şöle böle deyip sürekli konuşursan eeee sen de Türksün derler adama.

Biz yermedik Mune diğer ülke kadınlarını
Sadece olumsuz özelliklerini söyledik
Ama bizi yerin dibine sokup onları yücelten yorumları görüyorsun böyle olunca insan dayanamıyor.kendi milletini bu kadar eleştiren gömen başka bir millet var mı acaba dünyada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…