Ay konuyla hiçbir ilgisi yok zaten boşverin.Hiç bir fikrim yok, konuyla alakasını da kuramadım
Biri der bayram haftası,biri anlar mangal tahtası,geçinir giderler:))Dil disinda sorun olmaz.
Dili de yegen halleder Turkiyeye geldiklerinde.
Yani sorum edecek birsey yok bence
Hele ki teyze olarak sizlik bir durum hic yok
Bu evet benim aklıma gelen lk şey oluyor doğrusu,eski bir dizi izlemiştim,Mardin Münih hattı,bu sorunu işliyordu,yoksa başka türlü herkes insan nihayetinde.esasen sorun morun yok da
oğlan artık buraya geri gelmez kaygısı
geline oğlana karışamam kaygısı olur
tek soru işareti çocuk olur ve ileride ayrılırsa görüşme vs sıkıntı yaşar mı oğlum diye düşünülebilir ama bunu da evlenecek olan düşünsün
Kocasiyla gecinsin yeter.Biri der bayram haftası,biri anlar mangal tahtası,geçinir giderler:))
Öyle tabii,bazen ayrı telden çalmak iyidirKocasiyla gecinsin yeter.
Baskasi mangal tahtasi dese nolur bayram havasi dese nolur
Kesinlikle herkes ayni degildir bende severim abimin karisini. Laaaaakin bence kayinvalideler yabanci gelinlere daha uyumlu daha iyi davraniyorlar ondandir iyi anlasiliyor :)Bizim gelin oyle degil ısrar eder gelin diye benimde annem yapar gotursunler diye sen yorulma der.Zaten çat kapi ablama bile gitmem.Bizimkisi gelinimiz degilde kız kardesimiz gibi
cogu asimile olmus. Turk kadini vefakardir. Herkes kendi gibi biliyor demekki.Sende gömmüşsün bizim kızları
Yine Türk kadını herseye rağmen kv kp hastalırsa alır yanına bakar Avrupa lı da huzur evine yollar
Kendi ana babalarına bakmıyorlar
Evet Türk kadınıyla evlilik daha zor başta ama evlilik sürdürmek daha kolay
Sadakat konusundada ben güvenmek açıkcası
Onlar özgür yetişiyor evliliğe adapte olması çok zor
Tabi kızın karekterinde göre değişir umarım mutlu olurlar
Mutlu olsunlar da gerisi önemli değil ama o kadar evlenemeyen kızımız var ülkede, gönül yerli bir kızla evlenmesini isterdi yeğenimin ama nasip buymus demek kiS salalala benim yengem ve dayımın eşi Türk değil. İkisi de çok iyi insanlar. Ki kimsede sülaleye sormadı bizim böyle bi iş var sizin için mahsuru var mı falan diye yani kimseyi ilgilendirmiyo ama, genelleme yaparak cevap vermek yanlış olur. Bizim için her şey güzel ama sizin gelin adayı belki çok farklı biri çıkacak kök söktürecek bilinmez ki...
İçinizi rahatlatacaksa soruya cevap vereyim " evet başımıza geldi çokta mutluyuz kendileriyle".
Asimile olduklarını sanıyorlar canım sadececogu asimile olmus. Turk kadini vefakardir. Herkes kendi gibi biliyor demekki.
ben 90 larda kaldi sanmistim bu bati hayranligini aman rezil olduk avrupaya vah vahlari.. Halbuki en barbarlari onlar.
Biz yermedik Mune diğer ülke kadınlarınıIrkın ne önemi var ki, İngiliz olmuş, Alman olmuş, Afrika'lı olmuş ne fark eder, dürüstlük, vicdan, sevgi ve saygı üzerine kurulan bir evlilik olduktan sonra vardın uzaylı olsun.
Hanımlar,
niye geldim ? Ne ülkem kadınlarını yerin, ne diğer ırkları, Türk kadını şöyle, Rus böyle, İngiliz öyle diye başlayıp sonu kötü biten yorumlar olmasın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?