Yeğenim İngiliz bir kızla evleniyor

Yabanci gelinimiz var ... asla kapiyi acmaz bize ani misafir istemez. Gidilirse bile acmaz kapiyi telefondan noldu ki der yemekler yapmaz hep hazirdir ama bunlar sorun degil bizim icin annem sadece arada sayiklar ac benim oglum diye bazen annem yapar gelin alir götürür ... ama iyi insandir :)

Aynen bende bunu demek istiyorum yoksa biz mükemmeliz onlar kötü değil olay
Ama en basitinden ortalama bir Türk erkeği eşinin arkadaslarıyla tatile çıkmasına izin vermez kavga çıkarır ama onlara göre çok normaldir
Yetiştiğimiz çevre toplum aile karekterimizi şekillendirir
Burda olay kız la erkek birbirlerine uyum sağlayacak mı

Herkes aynı değil
O kadın iyi biriymiş
Genelleme
İnşş öyle biri çıkar

Yorumlara katılıyorum avantajı olur dezavantajı olmaz. Yok nisan bohcasi yok aramamslar ilgilenmmsler yok elti surat yapmış bilmem ne saçma sapan sikintiları olmaz. Alsin kızı rahat etsinler

fedakarlık kısmında sadece kadının fedakar olması beklenir öyle terbiye oluruz biz doğu toplumları
ve halimiz ortada
ne alaka diyebilirsin lakin çok alakalı
Hayır yabancı erkek de mesela öyle Türk erkeği gibi fedakar değil
Sen bakma kötü örneklerde olsa Türk erkeği yuvasına ailesine sahip çıkar çalışır eve ekmek getirmek için uğraşır
Yabancıysa sallamaz hayat müşterek der aldığı herseyin yarısını ödersin
Tabi bunlar genel özellikleri istisnai durumlar var
Çok aşk sevgi varsa arada herkes kendinden birşeyler verir ve o insandan ayrılamaz.

Neden Türk kadını kendini gömüyor bu konuda?
Şaka gibisiniz
Kadın düşmanlığı başlamış yine
Nedense bu ülkenin sorunu bu işte
Birbirimize destek vereceğinize her fırsatta gömmeyi biliriz
Sonrada ülkede kadına şiddet niye var?
Sor bakalım kendine
Avrupa’da kadınlar birbirine destek olur hak verilmez alınır hanımlar
Neden ağzınızdan salya akıtarak konuşuyorsunuz ?diz Türk kadını değil misiniz?
Hala bohça çeyiz diyorlar ya
Artık bizim kızlarımızda çalışıyor Yani
Kendi eşyalarını alıyorlar

Cocugu yurt dışına okutmaya okey,evlenir se dezavantajmı
Allahım ne güzel kafalar.
Yerlisi ithali mi var bu isin?
Kimi sevdiyse onla evlensin bırakın da.

Herkes aynı değil
O kadın iyi biriymiş
Genelleme
İnşş öyle biri çıkar
Elbette.
O yüzden bu konularda düşüncem şudur,bir insan iyiyse,merhametliyse,Çinden de Fizandan da gelse iyi insandır.
Nice çocuklarını öldüren,eşlerini bıçaklayan adamsılar da türktü,ne oldu.
Ha gönül ister tabi aynı yetişme ortamından gelsin.Kültür bir olsun demiyorum bakın,çünki gördüm ki kültür denilen şey az mesafede bile dağlar kadar farklı.

Gelinimiz rus erkek kardesimin eşi 2 cocuklari var.Hiç kültür farkliligi cekmedik çabuk uyum sagladi cok memnunuz cok da seviyoruz Allah bozmasin.

Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın
Ben ırklarla ilgili konuşmadım
Bunlar alışkanlıklar vs
Her yerde iyisi de var kötüsü de
Kumar bu işte evlilik

Bizim gelin oyle degil ısrar eder gelin diye benimde annem yapar gotursunler diye sen yorulma der.Zaten çat kapi ablama bile gitmem.Bizimkisi gelinimiz degilde kız kardesimiz gibi

hay agiziniza saglik

Gelinimiz rus erkek kardesimin eşi 2 cocuklari var.Hiç kültür farkliligi cekmedik çabuk uyum sagladi cok memnunuz cok da seviyoruz Allah bozmasin.
Bunu çok ilginç buluyorum.Halbuki ruslar ve biz çok farklıyız gibi geliyor normalde.Fakat çok iyi eş olduklarını okumuştum ben de...
Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın
Ben ırklarla ilgili konuşmadım
Bunlar alışkanlıklar vs
Her yerde iyisi de var kötüsü de
Kumar bu işte evlilik
Ben sizi anladım,aynı minvalde söylüyorum zaten,tabi diyorum ya insan aynı şeylere gülelim ağlayalım ister ama onu 1 saatlik mesafede bile tutturamıyoruz bazen:))

Burada yaşamayacaklar ve dil konusu da sıkıntı olacağı için zaten sizlere fazla bir olumlu ya da olumsuz etkisi olacağını sanmam. Avantaj derseniz yurtdisinda tatile gidecek bi kapinız oldu, dezavantaj derseniz evlilik olacak daha aileler yuzyuze bile görusememis, tercumansiz iletisim olmuyor yani akrabalik iliskisi olmayacak demektir, torunlar muhtemelen türkce bilmeyecek...

Tabi ki öyle ben birini tanıyorum Kanadalıydı eşi sanırım kadın 3. Hamileliğindeydi gece adam evdeyken bara gidip sabaha kadar iletişimi keserek eğleniyomuş eve sarhoş geliyomuş ama o cefakar Türk erkeği :) çocuklarımdan olurum korkusuyla ne laf edebiliyodu ne bırakabiliyodu e şimdi tüm kanadalı kadınlar böyle mi diyelim yani?

Bende cidden anlamıyorum
Yabancıları gömelim en iyisi Türk kadını değil demek istediğim
Atatürk olsaydı zaten şimdi bunlara böyle konuşamazdı bile canım ya ah ah nerde
Herkesi meydanı boş bulmuş her fırsatta kendi milletini gömüyor fırsat bulunca
Ya kendileride Türk yada Kürt yada Çerkes Boşnak hepsi ayni sonuçta bu ülkenin insanı
Ne etti bu Türk kadını size?erkeği bir yandan kadını bir yandan saldırır dururlar

Ne diyor Barış abimiz,

Hemşerim memleket nire
Bu dünya benim memleket

Bence yabancı veya türk olmasının birbirinden pek farkı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…