- 20 Kasım 2018
- 14.253
- 54.238
- 598
- 35
Benim abimin eşi yabancı. Dezavantajlarını saycak olursak klasik türk gelenek adetlerini bilmiyor yemek yapmayı bilmiyorum kendi ülkesinin yemeklerini yiyor genelde. Konusurken anlaşamıyırsunuz derdini yarımyamalak türkçesiyle anlatırken sizde onu yarımyamalak anlıyorsunuz ortak şeyler konuşup ortak şeylere gülemiyorsunuz bizde ki gibi misafir hazırlık adetleride yokk yani. Gelelim avantajlarına bir türk kızı gibi içten pazarlıklı fesat değil gözü fazlasıyla tok her şeye doymuş yaşamış. Sivri dilli değil yerine göre davranmasınıı bilir zaten dil az bildipi için çok lafta edemiyor genelde sessiz :) ama şunu gördümm yabancı kızla evlenmem fesat olsun ama türk kızı olsun yani espirimi anlasın gülsün ama bizim gelin tüekiyede taşadığı için mecbur bizim kültürün dilin içinde sizin yeğeninz londrada olacagı için çok sorun yaşamazlarYeğenim yani ablamın oğlu 29 yaşında, kendini çok geliştirdi eğitim alanında, yüksek lisans yaparken İngiliz bir kızla tanışmış Londrada, gelinimiz 22 yaşındaymış. Mayıs ayında İstanbulda düğün var. Kendi hayatı tabi karışamayız.Yeğenim diye söylemiyorum çok yakışıklı çok zeki ve iyi kalpli biri.Çocukken belliydi zaten böyle olacağı .
Ablamın bu evlilik için kafasında soru işareti var. Yeğenim Londraya taşınacak . Bizim gönlümüzden yerli bir kızla evlenmesi vardı ortak kültürler sebebiyle ama gençler kararını vermiş. Hayırlısı neyse o olsun . Kızın ailesiyle skype da görüşmüş ablam . Yeğenim çeviri yaptı . Yeğenimin sahiplenme huyu çok hoşlarına gitmiş hem kızın hem de kızın ailesinin.
Sorum şu ki , yabancı gelin ailenize geldi mi ? Avantajları ve dezavantajları nelerdir ?
karnımda kız bir yavru varYeğenim yani ablamın oğlu 29 yaşında, kendini çok geliştirdi eğitim alanında, yüksek lisans yaparken İngiliz bir kızla tanışmış Londrada, gelinimiz 22 yaşındaymış. Mayıs ayında İstanbulda düğün var. Kendi hayatı tabi karışamayız.Yeğenim diye söylemiyorum çok yakışıklı çok zeki ve iyi kalpli biri.Çocukken belliydi zaten böyle olacağı .
Ablamın bu evlilik için kafasında soru işareti var. Yeğenim Londraya taşınacak . Bizim gönlümüzden yerli bir kızla evlenmesi vardı ortak kültürler sebebiyle ama gençler kararını vermiş. Hayırlısı neyse o olsun . Kızın ailesiyle skype da görüşmüş ablam . Yeğenim çeviri yaptı . Yeğenimin sahiplenme huyu çok hoşlarına gitmiş hem kızın hem de kızın ailesinin.
Sorum şu ki , yabancı gelin ailenize geldi mi ? Avantajları ve dezavantajları nelerdir ?
Olur mu türk toplumunda herkesin ilişkisine burnumuzu sokmamız lazım. Biz burnumuzu sokmaz isek mazallah gençler mutlu olur, içimize oturur.Size ne acaba?
Türk kızları haksızlığa gelemezler. Yabancıları istedikleri gibi yönetiyolardır erkek ailesi. O yüzden yabancılara iyi gelin diyolar.Turk kizlari ne kadar kotuymus. Meger avrupa kizlari ne iyiymis bunu da boylece ogrenmis olduk.
Bu dogru biliyor musun? Tanidigim bir turk cinli bi kadinla evlendi. Tek dedigi aey.. turk kizlari gibi degil.. cinli kadinlarin karnini doyurdugunda ve baslarinin uzerinde bi cati varsa beklentileri olmuyormus. Halbuki biz tutk kadinlari oylemiyiz:))Türk kızları haksızlığa gelemezler. Yabancıları istedikleri gibi yönetiyolardır erkek ailesi. O yüzden yabancılara iyi gelin diyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?