- Konu Sahibi destina0505
-
Annemle ablam hep oğlunu koruyor benimkini suçluyor demek istedi sanırımKavga ettiler onu anladım ama gerisi???
Hep annemle oğlunu kofujhvğs???
O kadar yorgunum ve yoğun bir gün geçirdim ki bu bulmacayı çözemeyeceğim.. Belli ki sizde yorgunsunuz
Evet bence de. Valla tebriklerHep annemle oğlunu koruyor demek istemiş galiba. Çözdüm mü??
Msjina öldüm resmen ya gozumden yaş geldiO zaman annenle oglunu zhhsjajajanam
Kızlar özür diliyorum hepinizden mesajı yazarken uykuya dalmışım ve nasıl olmuş konu açılmış????Bende bi garip oldum
Zor bir durum. Belki çocuklardan birinin olmadığı zamanlarda görüşebilirsiniz.Yeğenimele oğlum hiç anlaşamıyor aslında yeğenim sorunlu bir kişilik çocukları iter laf söyler kızdırıp kriz durumuna getirir benim oğlumada yapıyor ben hep ablam için susuyordum sorunlu çocuklar yorucu olur hep destek oldum...ama artık oğlum büyüdü kaldıramıyor aralarında 5 yaş var hep kavga Bayramın 1.günü ablamla anmedeydik yine kavga yeğenim yine oğluma piskilojik şiddet uyguluyor istemediği oyunları oynatıyor nihatinde sözlü atışma bıktım... ablam çaresiz konuşuyorlar olmuyor sorunlu benim canım çok sıkıldı ben artık ablamın evine gitmeye çekiniyorum aklımda onları bir araya getirmemek geçiyor doğru bir kararmi bilemiyorum
Ay çok tatlısın yaMesajı yazarken de oğlanlar kavgaya girişti, mesaj yarım kaldı heralde?
Bende düşünüyorum öyle yapmayı ama ablam çok üzülecek ablamla arkadaş gibiyiz tek sığındığı liman benim oğlu sorunlu olduğu için pek ortamlara giremiyordu bana bırakırdı okulda ben götürüyorum pandemiden dolayı bu sene işlerine götürdü bu sene okular açılınca yine bana bırakacak ben düzeleceğini düşünürken dahada sorunlu oldu oğlumu çok kıskanıyor çaresizimZor bir durum. Belki çocuklardan birinin olmadığı zamanlarda görüşebilirsiniz.
Ay çok kötü patladımSen de kalk yiğenini ajsjsjjwjwj .
Niye oğluna siz bakiyorsunuz.Bende düşünüyorum öyle yapmayı ama ablam çok üzülecek ablamla arkadaş gibiyiz tek sığındığı liman benim oğlu sorunlu olduğu için pek ortamlara giremiyordu bana bırakırdı okulda ben götürüyorum pandemiden dolayı bu sene işlerine götürdü bu sene okular açılınca yine bana bırakacak ben düzeleceğini düşünürken dahada sorunlu oldu oğlumu çok kıskanıyor çaresizim
Kac gundur bu kadar gülmemiştimO zaman annenle oglunu zhhsjajajanam
Ablam çalışıyor ben bakıyorum bırakacak kimsesi yok ,sorunlu olmasaydı seve seve bakardim büyüdü, 3 yasindan beri bana bırakıyor,son iki senedir baya coştu... benim iki tane çocuğu var:)kolay değil tabiiNiye oğluna siz bakiyorsunuz.
İki çocukla başa çıkmak kolaysa ikinciyi dogurun
Bunun Devamı yokmu ?Merhaba
Bugün ablamla annemde buluştuk ablamın 10 yaşındaki oğlu ve benim 5 yaşındaki oğlum ğlum her zamanki gibi yine oynadılar her zamanki gibi yine kavga hep annemle oğlunu kofujhvğs
Var diğer mesajları okursaniz:)Bunun Devamı yokmu ?
Taksitli mi yazıyorsunuz? Sanırım buda müşterinin ayağı alışsın kampanyası gibi bisey olmusVar diğer mesajları okursaniz:)
Benim için çok hassas bir konu ve Siz bunumu çıkardınız?açıklama yaptım okursanız...kendinizden çok emin mesajı yazmışsınız aksilikler hatalar yanlışlar bunlar hayatın bir parçası...bakın gülüyorsunuz buda güzel bisey değilmi?:)Taksitli mi yazıyorsunuz? Sanırım buda müşterinin ayağı alışsın kampanyası gibi bisey olmus
Konuyu yazarken asıl siz alaycı bir yazım şekliyle yazmışsınız . Sonra diger konularda devamı var diyorsunuz . Bulmacamı cözüyoruz burda ? Hassas bir konu ve fikir yardımı istiyorsanız öncelikle anlaşılır bir şekilde yazmanız gerekirdi.Benim için çok hassas bir konu ve Siz bunumu çıkardınız?açıklama yaptım okursanız...kendinizden çok emin mesajı yazmışsınız aksilikler hatalar yanlışlar bunlar hayatın bir parçası...bakın gülüyorsunuz buda güzel bisey değilmi?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?