- Konu Sahibi destina0505
-
Algınızı değiştiremem.. polemiğe girmekte istemiyorum..açıklama yaptım iyi geceler :)Konuyu yazarken asıl siz alaycı bir yazım şekliyle yazmışsınız . Sonra diger konularda devamı var diyorsunuz . Bulmacamı cözüyoruz burda ? Hassas bir konu ve fikir yardımı istiyorsanız öncelikle anlaşılır bir
Çocuğa sorunlu diyip durmayı bırakmanız en doğru karar olurYeğenimele oğlum hiç anlaşamıyor aslında yeğenim sorunlu bir kişilik çocukları iter laf söyler kızdırıp kriz durumuna getirir benim oğlumada yapıyor ben hep ablam için susuyordum sorunlu çocuklar yorucu olur hep destek oldum...ama artık oğlum büyüdü kaldıramıyor aralarında 5 yaş var hep kavga Bayramın 1.günü ablamla anmedeydik yine kavga yeğenim yine oğluma piskilojik şiddet uyguluyor istemediği oyunları oynatıyor nihatinde sözlü atışma bıktım... ablam çaresiz konuşuyorlar olmuyor sorunlu benim canım çok sıkıldı ben artık ablamın evine gitmeye çekiniyorum aklımda onları bir araya getirmemek geçiyor doğru bir kararmi bilemiyorum
Yeğeninizden böyle sorunlu falan diye bahsetmeseniz? Teyzelik böyle midir ben şaşırdım yazdıklarınızı görünce. Çocuğa sürekli sorun muamelesi yapıyorsanız zaten söyleyin görüşmeyin herkes için daha hayırlı.Bende düşünüyorum öyle yapmayı ama ablam çok üzülecek ablamla arkadaş gibiyiz tek sığındığı liman benim oğlu sorunlu olduğu için pek ortamlara giremiyordu bana bırakırdı okulda ben götürüyorum pandemiden dolayı bu sene işlerine götürdü bu sene okular açılınca yine bana bırakacak ben düzeleceğini düşünürken dahada sorunlu oldu oğlumu çok kıskanıyor çaresizim
Ben yeğenime 3 yaşından beri bakıyorum annesi işe gittiği için, sorunlu bir kişilik derken onu sevmediğim onu kötülemek değil çokta severim,yaptıklarını tek tek anlatmak yerine sorunlu kelimesini kullandım,ablam oğlunu kabullenmiş,çaresizim bunaldım ne yapacağımı bilemiyorumYeğeninizden böyle sorunlu falan diye bahsetmeseniz? Teyzelik böyle midir ben şaşırdım yazdıklarınızı görünce. Çocuğa sürekli sorun muamelesi yapıyorsanız zaten söyleyin görüşmeyin herkes için daha hayırlı.
Çocuk için Bu konuda bir yardım aldılar mı?Ben yeğenime 3 yaşından beri bakıyorum annesi işe gittiği için, sorunlu bir kişilik derken onu sevmediğim onu kötülemek değil çokta severim,yaptıklarını tek tek anlatmak yerine sorunlu kelimesini kullandım,ablam oğlunu kabullenmiş,çaresizim bunaldım ne yapacağımı bilemiyorum
3 yasindan beri yanımda, iki senedir işlerine götürüyor tatil dönemlerinde,okul dönemi yanıma bırakiyor ,hergun parka beraber goturuyorduk ablama karar aldık park götürümuyoruzBen bir müddet ikisini ayrı tutardım. 1 - 2 sene gibi mesela. En az.
Aslında uyumsuz ötesinde durumlarimiz var.. böyle bir kelimede kullanilabilirdi,Çocuğa sorunlu diyip durmayı bırakmanız en doğru karar olur
Bahsettiğiniz çocuk yeğeniniz farkında mısınız
Uyumsuz deseniz neyse de
Şuan azaldı görüşmeler,okul dönemi benden başka kimse yokÇocuklu görüşmeleri azaltın.
Belli bir süre siz büyükler görüşün.
Çocuğun bakımını almayın.
Yok almadılar önerdim aslında,düzelir diye bakıyorlar büyüdükçe,Okulda baya sıkıntılar yaşandı,ilk sene çok kötü geçti,hiç arkadaşı olmadı dışlandı onun için de çok zor geçti 1,2 sınıfÇocuk için Bu konuda bir yardım aldılar mı?
Yarın bir gün bu çocuk eğitim hayatına başladığında sorun olmayacak mı?
Yegenim hipektif,merhametli paylaşımcı diğer yandan çocuklara sözlü,fiziksel hareketleri sert küçükken çok herektili bir çocuktu halada öyle ama bu sene çok sert tepkiler veriyor,pedagog önerdim, ablam yanaştı eniştem pek sıcak bakmadı küçüklüğüne benzetiyor bana çekmiş diyor düzelir büyüdükçe kararsız,benim çekindiğim konuda ablamın üzülmesi...çok konuşuyoruz ablamda herşeyin farkındaNe sorunu varki psikiyatriye gidiyor mu benim de oğlum hiperaktivite teyzesi veya annem itse oğlumu gorusmesinlerdese çok üzülürüm küçükken yani yigenin kadarken daha da zordu büyüdükçe düzeliyor gerçekten bir sorunu varsa tek başındayken konuş ablacım ben hep yanındayım oda benim oğlum gibi yardım alalım diye
Uyuyakalmış amaKonuyu yazarken asıl siz alaycı bir yazım şekliyle yazmışsınız . Sonra diger konularda devamı var diyorsunuz . Bulmacamı cözüyoruz burda ? Hassas bir konu ve fikir yardımı istiyorsanız öncelikle anlaşılır bir şekilde yazmanız gerekirdi.
Ablam çok bilinçli bir anne psikolog ve pedagog sürekli takip ediyor ama gelin görün ki götürme kısmında biraz pasif kaldı,genetik yapıya bağlıyorlar düzelir normal geçer bütün erkek çocukları böyle diye diye vaz geçiyor,ablamda çok yoruluyor anne baba olarak ilgililer kendim şahidim eniştem pedagog götürmeyi sıcak bakmıyorBen bahsi geçen “sorunlu” çocuğa çok üzüldüm, yavrunun kim bilir ne derdi varda bu durumda. Neden yardımcı olmuyorsunuz çocuğa neden uzmana götürmüyorsunuz ne bekliyorsunuz? Bir çocuk bu duruma geldiyse genellikle sebebi sorunlu anne babasıdır. Çocuğu etiketlemek ne kolay. Bu çocuğu kim ne bu hale getirdi demek yok. Sorunlu çocuk yoktur hatalı ebeveyn vardır
Spora yönlendirme yapsın babası ilgilensin okula gitmeden ilaç başlamıyolar genelde ilk okulda mecburen kabul edicek babası uyum saglayamiyolar destek olun bunu yaşayan bilir anne için çok zorYegenim hipektif,merhametli paylaşımcı diğer yandan çocuklara sözlü,fiziksel hareketleri sert küçükken çok herektili bir çocuktu halada öyle ama bu sene çok sert tepkiler veriyor,pedagog önerdim, ablam yanaştı eniştem pek sıcak bakmadı küçüklüğüne benzetiyor bana çekmiş diyor düzelir büyüdükçe kararsız,benim çekindiğim konuda ablamın üzülmesi...çok konuşuyoruz ablamda herşeyin farkında
Spora ilgisi yok, ama hareketli hergun sürekli park gidiyor,baba ilgili aslında ama profesyonel yardım almayı reddediyor hersey normal geliyor...oğlumla sürekli kavga etkileri için yorulduk ama yeğenim oğlumdan farkı yok, yorulduk ablamla,ablamla iletişim içindeyiz yorucu bayaSpora yönlendirme yapsın babası ilgilensin okula gitmeden ilaç başlamıyolar genelde ilk okulda mecburen kabul edicek babası uyum saglayamiyolar destek olun bunu yaşayan bilir anne için çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?