iki aydir ayrilar damadin ailesi istemedi yegenimi cünki damadi memleketlerindeki kuzeniyle evlenemeye zorluyorlardi.Damat olacak kisiyle defalarca konustum ailem sorun cikariyor mutlu olamicaz biz zaten diyerek terketti kizi.O meseleye gelince zorla yapmadim kizinda rizasi vardi diyip isin icinden cikiyor serefsiz adam.Yegenime zar diktirme operasyonu icin para bile teklif etmis kurtulmaya calismis varin artik siz düsün nasil biri oldugunu. ilk beraber olduklarinda bundan sonra sen benim helalimsin karimsin asla yüzüstü birakmam gibi laflar etmis. Zaten en cokta bu yikti onu.
3 sene birlikteydi bunlar beraber okudular is sahibi oldular sehir disinda yasiyordu ikiside sonra nisanlandilar. Ne olduysa nisan süresinde oldu kabullenemediler hep bitecek bi iliski olarak bakti damadin ailesi. yegenim o damat bozutusuna güvendi cok seviyordu ve birbirlerine yakisan bir ciftlerdi herseyi beraber planladilar kurdular okuyup destek oldular birbirlerine.Yegenimin gelinligi hazirdi evi dizilmisti ama nisanlisi ailesine laf geciremedi ve yüzüstü birakti. damada ne dediysem bos istemiyor bir kere bile kizi aramadi sormadi ailesi daha agir basti.yaziklar olsun ona
Yegenim kendi ayaklari üzerinde duran bi insan öyle saf kandirilacak biri de degil ama insan bilemiyor. Evet teyze cok seviyorum onu cok asiktim diyor hem burda Avrupa kültürüyle büyüdü okadar üzerinde durmamis ,hem evlenicekler hayatinin adami diye...Simdi cok pisman korkuyor bir daha birinin yüzüne bakmaya. Operasyon yaptirmak istemiyor sonucta Allahi kandirmis gibi olur ama bizim erkeklerde kaldiramaz bu durumu.
Kendine birsey yapmasindan korkuyorum teselli edemiyorum kime danisacagimi bilemedim.
Bu soru cok icimi acitti yegenimle birlikta benimde psikolojim altüst forumdan baska paylasacagim kimse yok!
Şu hale bakınki bir zarın insanı namussuz yaptığını düşünen erkeklerle evlenmek zorundayız.
Şu hale bakınki bir zarın insanı namussuz yaptığını düşünen erkeklerle evlenmek zorundayız. Ben kız değilim dese bir kız, pişman mı oldu tecavüze mi uğradı, anlamadan dinlemeden anında sen or....sun! namussuzsun diyebiliyorlar! Kendileri ise yediği haltlarla övünüyorlar... Çok üzücü bir durum. Evlilik dışı ilişkiye kadında da erkekte de karşıyım ama eğer olmuşsa da diyecek sözüm yok. Pişman olan bir insanı Allah Teala affederken, erkek bozuntuları senin namusuna utanmadan laf eder! Yazıklar olsun o erkeğim diye dolaşanlara.. Canım inşAllah yeğenin onu anlayabilecek gerçek bir erkek ile hayatını birleştirir..sonuçta hatasız kul olmaz hangimiz masumuzki? Kendini suçlu hissetmesin kısmette ne varsa o oluyor işte..
Neden zorundayım yada zorundayız ki ? Kişi kendini kabul edip arkasında durdukça kim ne diyebilir ?
Bu forumda bile onlarca tanışdığı gün yatan kadın var içip içip hergün biri ile birlikte olan kadın var hadi erkeğe gelde anlat derdini bir defa olduğunu eskiden en meşhur yalan neydi tecavüze uğradım, ben istemedim zor ile oldu. Erkek bunların yalanlarını bilmiyormu sonra gerçek mağdur olan bir defa yapıp hata olarak görende aynı kefeye konuluyor. Kadın değişmedikçe bu olgu değişmez değişmesinden kasıt cinsellik yaşamasın değil en doğal hakkı kişisel tercihi ama değişsin arkasıda dursun zar diktirmeyle belli kandırmalar ile ancak kendimizi kandırırız bu ülkede kadında böyle kalır olan masumlara olur kurunun yanında yaşda yanıyor işte.
Allah kardeşime sabır versin hayırlısı ile nasibini bulacaktır zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?