Yegenim yikildi psikolojik tedavi görüyor...

oncelikle allah yardimciniz olsun cok zor bidurum rabbim kimseye yasatmasin benim kizim daha 15 aylik ve empati kurmaya calisirken bile cok zorlandim rabbim evlatlarimizi boyle kotu insanlardan korusun
cok dusundum konu acildigindan beri okuyorum diger konununda kapatildigini gordum
bende almanyadayim ve gelin geldim daha 2senedir burdayim ve dediginiz gibi burda kizlar cok daha dikkatliler
cunku burda turkiyedekinden cok daha fazla onem veriyolar bu konuya
hatta erkek arkadasi olan kizlar birlikte gorunmemek icin baska yerlerde bulusuyolarmis cunku burasida kucuk bi yer
konuya donersek sizin tedirginliliginizi anliyorum cunku karadenizlilere gelinim
ve allah korusun bu konu ortaya cikarsa neler olabilicegini dusunmek bile felaket
suanlik yegeninizin yapmasi gereken bence tedavisini tamamlayip isine kendisini vermesi ve bi donem bu konuyu unutmasi
gunu geldiginde ve gercekten kendine asik olan bir kisi karsisinda olunca onun tepkilerine gore yapicagina karar vermesi
belki karsisina dunyanin en iyi insanlarindan biri cikar ve herseyi anlatir ve hic bisey olmamis gibi mutlu olurlar
ama suan yegeniniz icin gereken zaman herseyi zamana birakmak once kendine gelmesi lazim devamli bu konuyu dusunurse bu bunalimdan kurtulamaz

Cok sagolun simdilik zamana birakacagiz bizde.önce bi tedavisini olsun durumu atlatsin suan baska birsey istedigimiz yok Rabbim herseyin en iyisini bilir!Herseyin basi saglik umarim ilerde daha güzel konular acarim buraya!

Bende diyordum neden 3.dünya ülkesiyiz :) millet nelerle uğraşıyor allahım ya ne yani sırf onunla birlikte olmuş diyemi intihar ediyor..Hayır sinir olduğum bunlar bir değilki %90 ımız böyle malesef

valla o herifi budaklı meşe odunuyla dövesim agzını burnunu dagıtasım geldi... zavallı iki yüzlü hayvan, şimdi sorsan bu muhafazakardır kendi el degmemiş kuzeni dese buna ben biriyle isteyerek birlikte oldum gider onu oldurmeye falan kalkar, eşşoglu eşek.

yegeniniz için kurban mı kesiyorsunuz sadaka mı dagıtıyorsunuz dagıtın, ucundan kurtulmus boyle kokusmus bir aile ile akraba olmaktan.
yegeninizin arkasında duracaksa ailesi annesine soylesin, ameliyat da olmasın o zaman ileride karsısına cıkacakdamat adayı hiç de birşey diyemez asla da onu ezemez... ama yok ailesi kabullenemez diyorsa olsun ameliyatını kurtulsun, mustehak bizim iki yüzlü toplumumuza

Bu soru cok icimi acitti yegenimle birlikta benimde psikolojim altüst forumdan baska paylasacagim kimse yok!

valla Almanla evlensin hem yegeninize zar et parcası muamelesi yapmaz hem de emin olun saygı duyar eşine.
pre historic zamanlarda yasayan bir malla evlenmedikce problem olmaz emin olun.

Durumu ayni psikolojik yardim aliyor. Kimseye söyleme gibi bi durumu yok anneside kabul etmez kizcagiz bu yükün altinda daha cok ezilir...
Kesin diktirmeme karari aldik.Bi hocayada sorduk o da diktirmenin dogru omadigini söyledi. Nasibini beklesin dedi.

Zamana biraktik. Birde o adami Allaha havale ettik elden ne gelirki?
Umarim yegenim mutlu olur sonucta sevdi, güvendi ve aldandi hata yapmak insanlara mahsus, dilerim onun ahini alanlarin yanina kalmaz bu durum:-(

Şu hale bakınki bir zarın insanı namussuz yaptığını düşünen erkeklerle evlenmek zorundayız. Ben kız değilim dese bir kız, pişman mı oldu tecavüze mi uğradı, anlamadan dinlemeden anında sen or....sun! namussuzsun diyebiliyorlar! Kendileri ise yediği haltlarla övünüyorlar... Çok üzücü bir durum. Evlilik dışı ilişkiye kadında da erkekte de karşıyım ama eğer olmuşsa da diyecek sözüm yok. Pişman olan bir insanı Allah Teala affederken, erkek bozuntuları senin namusuna utanmadan laf eder! Yazıklar olsun o erkeğim diye dolaşanlara.. Canım inşAllah yeğenin onu anlayabilecek gerçek bir erkek ile hayatını birleştirir..sonuçta hatasız kul olmaz hangimiz masumuzki? Kendini suçlu hissetmesin kısmette ne varsa o oluyor işte..

Hepimizin gençliğimizde saflıkla yağtığımız ufak tefek hatalarımız olmuştur, ama bazıları dönülmez, bu arkadaşımızın yaşadığı gibi

Zaman her şeyin ilacı.

zaten böylesi bir adamda birakin gitsin...üzerime vazife degil ama bi iki güzel baskisa söze kanip yataga giriyolar ama sonuc??iste böyle oluyor ....nisanli oldugun zaman kari koca olmuyosunki hele bi bekle evlenene kadar aceleniz ne....yazik kiza icinden cikmasi biraz zor kimseye söylemeye mecbur degil ama intihara kalkistigina göre kendi icinde cözemeyecek belli adamda ne yüzsüzmüs bide zorlamadim demis yok bide tecavüz etseydin nisanlina yuh yani....

Neden zorundayım yada zorundayız ki ? Kişi kendini kabul edip arkasında durdukça kim ne diyebilir ?

Bu forumda bile onlarca tanışdığı gün yatan kadın var içip içip hergün biri ile birlikte olan kadın var hadi erkeğe gelde anlat derdini bir defa olduğunu eskiden en meşhur yalan neydi tecavüze uğradım, ben istemedim zor ile oldu. Erkek bunların yalanlarını bilmiyormu sonra gerçek mağdur olan bir defa yapıp hata olarak görende aynı kefeye konuluyor. Kadın değişmedikçe bu olgu değişmez değişmesinden kasıt cinsellik yaşamasın değil en doğal hakkı kişisel tercihi ama değişsin arkasıda dursun zar diktirmeyle belli kandırmalar ile ancak kendimizi kandırırız bu ülkede kadında böyle kalır olan masumlara olur kurunun yanında yaşda yanıyor işte.

Allah kardeşime sabır versin hayırlısı ile nasibini bulacaktır zaten.

Katılıyorum.. Ayrıca kadınların bacaklarının arasındaki zardan ibaret olmadığını bilen,insan olarak saygı duyan erkekler de var.. Evleneceği insanı bir zahmet kendi seçsin..seçilen olmasın..

Bu kadar depresyona girmesi üzücü (kendisi de ileride anlayacak).. Allah yardımcısı olsun..

Merhaba
Yeğeniniz, tiksinç-iğrenç bir mahluktan kurtulmuş...Emin olun...Böyle bir mahluk emin olun hayatı zindan ederdi yeğeninize...Ve asla kimseye açıklama yapmak zorunda değil...Yeğeninizin bedeni-yeğeninizin tercihi-yeğeninizin hayatı....Hiçbir açıklama yapmasın,eğer konu açılmaya çalışılırsa da hemen bu tür konularda konuşmak dahi istiyorsa bir daha görüşmeyelim desin...o kadar yani..

Ve benim arkadaşlarımdan evlenmeden beraber olupta evlendiği eşleri olacak karaktersizlerden bile,ilk tartışmada sen zaten evlenmeden altıma yattın cümlesini duyduğuna şahidim...Erkekler kendilerini üstün hissetme ihtiyaçlarını tatmin için her şeyi yapar...

ne yaşadığı önemli değil,önemli olan yeğeninizin mutlu olması,o kadar...

ne diyeceğimi bilemedim. yani gözüme batan şeyler var.demeden yine durmayacağım..
namazla ilaçla ayakta diyorsunuz. inançlı bir insan demek ki.. kim ne yaşarsa yaşar bu kimseyi ilgilendirmez ama madem namaz kılıyor demek ki dini vecibelerine dikkat ediyor. o zaman bilmeli henüz evli olmadığı bir adamla cinsel ilişkiye girmesi doğru değil. geri dönme durumu yoksa eğer yapacak bir şey yok. zaman tüm yaraları tedavi eder.

Yanlış yapmadan doğruyu göremiyoruz maalesef. Yeğenine çok çok geçmiş olsun ailesinin sözüyle sevdiği kızı yarı yolda hem de bu durumdayken yarı yolda bırakan adamdan zaten koca olmazdı bence. Yeğeninize yaşadıklarının bir hata değil birer tecrübe olduğunu, onu gerçekten seven bi adam olduğu zaman onu her haliyle kabulleneceğini anlatın. Bitmiş ilişkinin acısını çekmeden toparlanması zaten mümkün değil bu acıyı çekecek bunun bilincinde olursa ve bu acıyı kabullenirse atlatması çok daha kolay olur. Umarım her şey yoluna girer.

1 sene öncesinin konusu

Umarım konu sahibinin yeğeni kendini toparlayıp yeni bir hayata başlamıştır

avrupa kültürüyle büyüyen kız, kuzeniyle evlenmeye zorlanan bir erkeğimi sevmiş, bu ilişki baştan tezatlarla başlamış.

Yargilamak haddim degil yegeninizi..guvenmis beraber olmus..fakat onun icin bekaret bu denlionem arz ediyormus boyle bi hataya nasil dusmus...tabi iyi niyetiyle kaybetmis..intihara suruklenecek kadar cikmaza gitmis..allah yardimcisi olsun..
Eski nisanlisinda karakter yokmus boyle birinden kurtulmasi iyi olmus aslinda.
Ben unverstedeyken tanistim esimle.toplamda 5 yil sevgili kaldik.o kadar cok birlikte uyudukki..opusmekten ileri gidemedik.deliler gibi asiktik..bana hic kiyamadi ki ailemden uzak sehirdeydim...hatta dugunumuz oldu kendi memleketimde.bir hafta sonra esimin memleketinde resmi nikamizla berabrer yine dugunumuz olcakti.ilk dugunden sonra evimizde kaldik.esim ikinci dugune kadar sabretti...en dogrusu bu dedi.karakteri saglam bir es adayi olsaydi yegeninizin nisanlisi ve gercekten sevseydi zar dikdirme parasi teklif edecek kadar igrenclesmezdi....dilerim yegeninizin karsisina cok hayirli ve seven biri cikar tez zamanda toparlanir insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…