- 30 Aralık 2009
- 23.466
- 93.317
- 1.123
Zina etmemiş erkeği bu devirde samanlıkta iğne aramaya benzettim ben.. Ha var mıdır öyle bir erkek ? Elbette vardır..
Ama bu ataerkil toplum düzenimiz bakımından normal bir durum gibi görülüyor artık aileler de böyle bakıyor bu duruma..
Görümcemin oğlu ceplerinde prezervatifle dolanıyor ve görümceme oğlunu bu yaptığı şey için ikaz etmesini söylediğimde yapmasa iyi ama ne yapayım erkektir diyor ve açıkçası rahat..
Kız çocuğu böyle birşey yapmış olsa idi ALLAH muhafaza...Kadın olmak zor..Çok zor.
arkadaşım madem muhafazakar insanız yani neden böyle birşeye kalkışılıyor .yani biliyorsunuz bu ülkede bekaret önemli .evlenmeden neden birlikte olunuyor anlamıyorum ben .sınırlı bir çevreniz varsa daha dikkatli olunması gerek .ne diyeyim sen yeğenini sakinleştir allah korusun birşey yapmasın kendisine .bazı kesimler için hiç önemli değil bekaret sen burda yazılanlara bakma burda yazanlar çoğu bir kesim erkekten bahsediyor .her erkek öle değil .benim var evlenen arkaaşlarım bakire değiller ama diktirmeden yalana dolana sapmadan dobra dobra anlattılar yaşadıklarını şu an evliler ve mutlular .öle yalana dolana karışmayın daha kötü durumlar oluşur .adam anlarsa ki çoğu anlıyor bu durumu yani bilemiyorum .dediğim gibi dürüst olsun bir sonraki ilşkisinde ve dikkatli olsun en önemlisi .
Hala neden boyle bir seye nasil kalkisildiginin sorgulanmasi da sacma artik. Olmus bitmis bizden sadece tavsiye bekliyorlar bence ders degil.
Kizlar nasil basliyacagim bilemiyorum benim yegenim yeni nisanlisindan ayrildi toplam 4 sene beraberlerdi 1 senede nisanli kaldilar ve dügüne 1 ay kala nisan bozuldu damadin ailesi yüzünden!
Kizcagiz deli gibi asikti ve bana bi haftadir itiraf etti onunla bir sene önce cinsel anlamda birlikte olmuslar. Haliyle bunu hazmedemiyor bir kez intihara kalkisti ailesin haberi yok. Dini olarak cok inancli bi kiz idi ailemizde cok muhafazakar. Neyapacagim bilmiyorum sakinlestiremiyorum.Gül gibi tertemiz bi kalbi var kiyamiyorum cok zor simdi namazla ilaclarla ayakta
Olanla ölene care yok demisler.Yegenim muhafazakar bi ailede yetisti ama ayni zamanda Almanyada dogdu büyüdü...
Kizcagiz cok güzel bi üniversitede okudu simdi meslek sahibi kendi ayaklarinin üzerininde duruyor.4 yillik bi iliski var ortada ask var nisanlilik var.Bunlar baska sehirde tanisti cok sevdiler diyemiycem cünki bir tek yegenim sevmis anlasilan.Cocukta onun dengi ayni kültürdendi nerden bilebilirdi dügüne bi ay kala yok yere sacma sapan bir neden yüzünden bitecegini?Insan asikken düsünebiliyormu? Sevmis inanmis gerek merak gerek yasadigi yabanci cevre onu cesaretlendirmis ve istemis sevdigi adamin olmayi/ ki Almanyada 25 yasinda bakire kiz bulmak samanlikta igne aramak gibi birsey baska toplum)
Kizin evi düzüldü ceyizleri yerlestirildi gelinligi askida kaldi sevdigi güvendigi adam yari yolda birakti üstüne düs yakamdan dedi!Nasil büyük bir acidir bu!
Kimse kimseyi öyle bos keseden yargilamasin yasamayan bilemiyor.Buraya yazdikysak kizi yargilatmaki cin degil fikir ve yardim almak istedigimdendir!
Yalan söylememesi gerektigin tabiki farkindayim ama ikilemde oluyor insan sonucta erkekler cok acimasiz yasadigi bu durumdan hayatini zehir etmesini onun teyzesi olarak istemiyorum. Icim yaniyor kolay degil!
Olanla ölene care yok demisler.Yegenim muhafazakar bi ailede yetisti ama ayni zamanda Almanyada dogdu büyüdü...
Kizcagiz cok güzel bi üniversitede okudu simdi meslek sahibi kendi ayaklarinin üzerininde duruyor.4 yillik bi iliski var ortada ask var nisanlilik var.Bunlar baska sehirde tanisti cok sevdiler diyemiycem cünki bir tek yegenim sevmis anlasilan.Cocukta onun dengi ayni kültürdendi nerden bilebilirdi dügüne bi ay kala yok yere sacma sapan bir neden yüzünden bitecegini?Insan asikken düsünebiliyormu? Sevmis inanmis gerek merak gerek yasadigi yabanci cevre onu cesaretlendirmis ve istemis sevdigi adamin olmayi/ ki Almanyada 25 yasinda bakire kiz bulmak samanlikta igne aramak gibi birsey baska toplum)
Kizin evi düzüldü ceyizleri yerlestirildi gelinligi askida kaldi sevdigi güvendigi adam yari yolda birakti üstüne düs yakamdan dedi!Nasil büyük bir acidir bu!
Kimse kimseyi öyle bos keseden yargilamasin yasamayan bilemiyor.Buraya yazdikysak kizi yargilatmaki cin degil fikir ve yardim almak istedigimdendir!
Yalan söylememesi gerektigin tabiki farkindayim ama ikilemde oluyor insan sonucta erkekler cok acimasiz yasadigi bu durumdan hayatini zehir etmesini onun teyzesi olarak istemiyorum. Icim yaniyor kolay degil!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?