Yeğenimi sevdirmeyen gelin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sebbo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
3.192
6.328
158
35
İstanbul
3 buçuk yaşında yigenim var sevmek öpmek sarilmak istiyorum çocukta bni çok seviyor karşılik veriyor kendi gelip öpüyor bni öpmeden gitmez bize gelince boynuma atlar bu ara bn hep öptükçe laf ediyor öpmesin yavaş öpsün falan odama Çekiliyorum uzak olmak için yigenim gene geliyor sarılıyor öpüyor karşılık versen bir Türlu vermesen iki türlü haftada bir defa geliyor lar özlüyoruZ birbirimizi haliyle annem en sonunda dediki sen öpüyorsun sarılıyorsun kızım da yapacak tabi dedi o andada sarılıyorduk birbirimize öpmuyorduk ama 3 buçuk yildir sesi çıkmayan bu ara her geldiğinde laf çakıyor deli olcam artık yani

İtiraf edin geline ne yaptınız

Simdi salgin sureci de oldugu icin biraz daha telas yapiyor olabilir.
Bunu gozetmiyorsa baska bir sey var demek ki.

Şu gelini salın artık ya
Anneniz de kendine gelsin çocuk sizin değil onun çocuğu elalemin çocuğunu kendi çocuğunuz zannetmeyin artık
Şu pandemi döneminde şapir şupur kimseye çocuğumu öptürmem
Gelin sizden ne çekti ya taktınız iyice

gelin buna takmış nedeni niçini yok ve çocuğun annesi o dolayısı ile onun kuralları geçerli. Yeğeniniz sizi öpsün sizde sarılın ama öpmeyin madem. Bu arada ben de bir halayım yeğenime hep sarıldım öptüm ama işte herkes bir değil . Kendinizi üzmeyin

Valla üzülüyorum ister istemez yigenim sarılıp öpünce bnde karşılık vermek istiyorum

Nasil öpüyorsunuz bilmiyorum ama bazen öpmenin dozunu kaçıranlar oluyor, bebisimin halalari günde 1 er paket sigara bitiriyorlar, asla opmelerini istemiyorum mesela, günde 1 paket sigara içip 1 defa dişlerini fircaliyorlarsa şükrediyorum resmen

Ayrıca dudaktan şapur şupur öpmeye çalışanlar var ayar oluyorum ve asla sessiz kalmıyorum

Bunlar harici pandemi dönemindeyiz ben söylemeden dikkat etmelerini bekliyorum böyle şeylere ama dikkat etmiyorlar ne yazık ki

Tamam yeğeniniz çok seviyorsunuz ama seviyeli sevmek her zaman daha iyidir, ayrıca yukarıda saydiklarim sebep olabilir gelininiz için de sigara içiyorsanız, pandemi olmasına dikkat etmiyorsanız, hijyene dikkat etmiyorsanız rahatsızdır belki

Elalemin çocuğu olsa kafaya takmam benim erkek kardeşimin çocuğu bnm en doğal hakkım bu yigenim sarılıyor öpüyor boğuşuyor benle bnde karşılık veriyorum sevgisine olay bu yani yapışma durumu yok görmediğim sevgiye karşılik vermem

Görümce seni

Gelin kadar kafalarına taş düşecek haberleri yok artık üfff

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…