Alkol sigara kullanmam dişlerimi düzenli fircalarim ailem kovid domuz gribi vs geçirme lerine rağmen bn bana bulaşmadi aynı evde okadar uzagim herkese yigenim gelip bana sarılıp öpünce karşılık veriyor um hepsi bu laf soktuğu sırada da sadece sarılıyorduk olay bu yani tek yigenim sevmek istiyorum doğal olarak çocuga yapışma olayı yok yaniNasil öpüyorsunuz bilmiyorum ama bazen öpmenin dozunu kaçıranlar oluyor, bebisimin halalari günde 1 er paket sigara bitiriyorlar, asla opmelerini istemiyorum mesela, günde 1 paket sigara içip 1 defa dişlerini fircaliyorlarsa şükrediyorum resmen
Ayrıca dudaktan şapur şupur öpmeye çalışanlar var ayar oluyorum ve asla sessiz kalmıyorum
Bunlar harici pandemi dönemindeyiz ben söylemeden dikkat etmelerini bekliyorum böyle şeylere ama dikkat etmiyorlar ne yazık ki
Tamam yeğeniniz çok seviyorsunuz ama seviyeli sevmek her zaman daha iyidir, ayrıca yukarıda saydiklarim sebep olabilir gelininiz için de sigara içiyorsanız, pandemi olmasına dikkat etmiyorsanız, hijyene dikkat etmiyorsanız rahatsızdır belki
Yine de belki endişe ediyordur bebeklerde ve çocuklarda hiçbir hastalık hafife alınmamalı çünkü, bu yüzden korumak istiyor olabilir annelik icgudusuyleAlkol sigara kullanmam dişlerimi düzenli fircalarim ailem kovid domuz gribi vs geçirme lerine rağmen bn bana bulaşmadi aynı evde okadar uzagim herkese yigenim gelip bana sarılıp öpünce karşılık veriyor um hepsi bu laf soktuğu sırada da sadece sarılıyorduk olay bu yani tek yigenim sevmek istiyorum doğal olarak çocuga yapışma olayı yok yani
hep bu gelinle ilgili konusuyorsunuz bence sizde de sorun var
Sorma nefret ettimGörümce seni
Sevmeyebilir bnmde Cok sevgim yok ama saygım sonsuzDurduk yere böyle olmamıştır mutlaka size gıcık olduğu için böyle davranıyor gelin bence
Annen hoslanmiyor opmemden x öpmek yok deyin sizde gelinin yanında.Elalemin çocuğu olsa kafaya takmam benim erkek kardeşimin çocuğu bnm en doğal hakkım bu yigenim sarılıyor öpüyor boğuşuyor benle bnde karşılık veriyorum sevgisine olay bu yani yapışma durumu yok görmediğim sevgiye karşılik vermem
Sen dogurmadigin için en doğal hakkin değil dogurdugun çocuğu istediğin gibi seversinElalemin çocuğu olsa kafaya takmam benim erkek kardeşimin çocuğu bnm en doğal hakkım bu yigenim sarılıyor öpüyor boğuşuyor benle bnde karşılık veriyorum sevgisine olay bu yani yapışma durumu yok görmediğim sevgiye karşılik vermem
Sorma deli olcamSiz yine böyle bir konu acmistiniz
Bu nasıl bir takıntı anlamadımGelin kadar kafalarına taş düşecek haberleri yok artık üfff
Diyicem artık yeter gariAnnen hoslanmiyor opmemden x öpmek yok deyin sizde gelinin yanında.
Bana takılmasa bnde takmam yanıBu nasıl bir takıntı anlamadım
Napiyim hic ilgilenmiyin mi yanima gelince kovuyum mu bu sefer de kavga eder çocuğuma kötü davranıyorsun diyeSen dogurmadigin için en doğal hakkin değil dogurdugun çocuğu istediğin gibi seversin
Ana kız ciddi olamazsınız?! Öpme diyorsa öpmeyin. Kadın size gelip gitmemezlik, çocuğu göstermemezlik etmiyormuş.. Öpmeden de sevginizi gösterebilirsiniz.annem en sonunda dediki sen öpüyorsun sarılıyorsun kızım da yapacak tabi dedi
Valla hiç birşey evine evlendiğinden beri iki kere gitmişimdir çok aramam çok yazmam birşey yapsam gam yememİtiraf edin geline ne yaptınız
Kendi de ise gidip geliyor bnde ise gidip geliyorum kendi dahil tum ailem domuz gribi korona oldu bn olmadim kendimi korurum Elimden geleni yaparım düşünün yaniGörümcem üniversite okuyor; düşününce okul ortamı, sınavları, gezdiği yerler, buraya gelmek için yaptığı 12-13 saatlik otobüs yolculuğu benim için kızıma sarılmasını dahi istemememin sebebidir :) belki siz de yakınlarda kalabalık bir ortamda bulunduysanız bundan çekiniyor olabilir, çok doğal.
Yok uçuk cnmDudaginiz da uçuk falan mı vardı. Erkek kardeşim de çok fena öper .bende yeter öpme artık derim kendi kardeşime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?