Yeğenimi sevdirmeyen gelin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alkol sigara kullanmam dişlerimi düzenli fircalarim ailem kovid domuz gribi vs geçirme lerine rağmen bn bana bulaşmadi aynı evde okadar uzagim herkese yigenim gelip bana sarılıp öpünce karşılık veriyor um hepsi bu laf soktuğu sırada da sadece sarılıyorduk olay bu yani tek yigenim sevmek istiyorum doğal olarak çocuga yapışma olayı yok yani

Yine de belki endişe ediyordur bebeklerde ve çocuklarda hiçbir hastalık hafife alınmamalı çünkü, bu yüzden korumak istiyor olabilir annelik icgudusuyle

Görümcemi sevmem. Kaynanamla görüşmüyoruz bile ama çocuğum olursa onu bu sevgiden mahrum etmem. İsterim ki hala sevgisini de tatsın babanne sevgisini de görsün. Gelininiz yabaniymiş. Hoşuna bile gitmesi gerek çocuğu seviliyor

Annen hoslanmiyor opmemden x öpmek yok deyin sizde gelinin yanında.

Sen dogurmadigin için en doğal hakkin değil dogurdugun çocuğu istediğin gibi seversin

Görümcem üniversite okuyor; düşününce okul ortamı, sınavları, gezdiği yerler, buraya gelmek için yaptığı 12-13 saatlik otobüs yolculuğu benim için kızıma sarılmasını dahi istemememin sebebidir :) belki siz de yakınlarda kalabalık bir ortamda bulunduysanız bundan çekiniyor olabilir, çok doğal.

annem en sonunda dediki sen öpüyorsun sarılıyorsun kızım da yapacak tabi dedi
Ana kız ciddi olamazsınız?! Öpme diyorsa öpmeyin. Kadın size gelip gitmemezlik, çocuğu göstermemezlik etmiyormuş.. Öpmeden de sevginizi gösterebilirsiniz.

Kendi de ise gidip geliyor bnde ise gidip geliyorum kendi dahil tum ailem domuz gribi korona oldu bn olmadim kendimi korurum Elimden geleni yaparım düşünün yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…