- 27 Ekim 2015
- 940
- 2.106
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailem benim maasima dokunmuyor borçlarım var onu ödüyorum geri kalanı da Bana kalıyor evlenme meselesine gelince çok önyargılar yapabileceğimi düşünmedikleri için karşı çıktılar bnde karşımdaki insana güvenemedigim için kabul ettim bu durumu sadece yigenimi özgürce sevmek koklamak ilgilenmek istiyorum neden bu konulara girdiğinizi anlamadım ama neyse kimi insan sevdiklerini çok sahiplenir ve kıskanır oda onlardan biri olay bu yani bnde uzak durmaya karar verdim konuyu kapattım bu kadar
Bilenmiyorum sadece biraz guceniyorum okadarya sen konu açıp beni sevdiğimden ayırdı kardeşim yazmadın mı? Konularina baktım başka bir gelinin fotosunu istemişsin ona da tepkilisin. herkes mi yanlış? bu gelinlerin topuna kibrit suyu o zaman, demek ki kimse senin kadar mükemmel değil. zaten normalde insan yeğenine kıyıp o kadar öpüp koklayaramaz bu pandemide insanın ödü patlar bisi olursa vebal alırım diye insan gözünden sakınır ama sen geline bilenmeyi daha doğru bulmuşsun yapacak bir şey yok. Çocuğun annesi sen değilsin, halasısın bu kısmı unutma olur mu. Hak iddia etmek gibi bir hakka hic sahip değilsin.
Ha o gelinlere bilenirken her şeyi düşünmeni öneririm. Bu hayat çok garip yaşamam dediğimiz ne varsa bir bir yaşatıyor. Düne kadar ben çok sağlıklıyım diye gezerdim, bana bisi olmaz derdim bu gün sinanmadigim sağlık sorunu kalmadı. Bana bisi olmaz derken de ailemde sağlıkla ilgili çok fazla sınanmis biriyim. Buna rağmen çok emindim bana bisi olmaz derdim.
Yanı yarının kime ne getireceği belli olmaz sende bazı şeylerden o kadar emin olup kimseye bu kadar bilenme derim.
Takıntılı gibi aynı sözleri söylüyorsunuz, oyuncakları sakla halacım demiş. Eeee???Valla bn sevgimi sarıp sarmayalarak onunla Oyun oynarak hikaye anlatarak müzik çalıp onunla eğlenen bir halayim kendisi bni öpmeden bizden gitmez bu öpücükleri sakla halacim bn gelene kadar diyen bir çocuk bn hangi odada oturursam orda oturur içeri göndermeye çalıssam hala bn seni çok özlüyorum gitmem içeri diyen bir çocuk herkesin sevgisini gösterme şekli farklıdır
Takıntılı resmen ya ben de rahatsız oldum. Böyle bir halası olsa ben ayar çekerdim valla. İzin vermezdimYok canım ne sevgisi oyuncak bebek sanki
Benim köpeğime böyle yaklaşsa dokundurmam birde çocuğumu gostericem kadın cennetlikmis
Kadın izin vermeden supriz yumurta verip laf söyleme hikayeleri var birde. Sırf zarar yani.
Anne öperse hala da öper inadı bu.Öpünce hala 1 anne 0 oluyor
Sıkıcı hayatları için büyük zafer![]()
Takıntılı resmen ya ben de rahatsız oldum. Böyle bir halası olsa ben ayar çekerdim valla. İzin vermezdim
Ben öyle oğlumla gezerken köpek görünce atlamam bu nedenle. Belki sahibi sevdirmeyi tercih etmiyor. Önce laf atıp seviyorum baktım olumlu sıcak tepki geliyor rica ediyorum sevebilir miyiz diye. Hiç bir canlıya böyle fütursuzca severim diye dalamazsın ya.Geçen gün yolda kadın engelli kızını köpeğimin dibine soktu sevcekmis. Bizimki de asosyal parçalar valla al başına belayı. Öyle olmasa da o can taşıyor hayırdır dedim e ne var diyor gel de gör nasıl ısırıyor insan bir izin alır dedim söylene söylene gitti.
Arkadaşım fotoğrafçı Samoyed cinsi yavruları var. Aile çocukları ile foto istemis normalde olmamasına rağmen kabul etmiş. Çocuk bir sıkmış direk müdahale etmiş kusura bakmayın o can demiş pelus ayı değil. Kimse eğlenecek diye boyle birseye izin veremem.
Birde karnımda taşıdığım yavruma böyle yaklasacaklar valla ne benim yüzümü görürler ne çocuğun. Herkes haddini yerini bilecek birde bunu sevgi diye yutturmaya çalışmayacak
Ben öyle oğlumla gezerken köpek görünce atlamam bu nedenle. Belki sahibi sevdirmeyi tercih etmiyor. Önce laf atıp seviyorum baktım olumlu sıcak tepki geliyor rica ediyorum sevebilir miyiz diye. Hiç bir canlıya böyle fütursuzca severim diye dalamazsın ya.
Keza ablamın kedisi var o sevmez çocuk. Oğluma söylüyoruz taciz etme hayvanı o isterse gelir diye. Saygıdır bu ya. Annesi rahatsızsa bitti illa öpücem illa öpücüm ne oluyorsa öpünce
Konuyu kapattım canım kendimi dizginlicem artık var demekki bir sorunumSebbo hanım 14 sayfa oldu hâlâ aynı şeyleri yazıyorsunuz acaba takıntılarıniz mi var yani şu an bu davranış şekli ve bakış açınız normal değil
Herkes size düşman değil ki bu kadar kişi aynı şeyi diyorsa sizce de bir bildikleri yok mudur
Ay afedersiniz minik çocuğu hangi öküz öpmüş kılcal damarlarıni çatlayacak kadar ya ay şimdiden travmam oldu ben sinirden saldırırimYa benimki tramvali hayvan zaten. Benimle konuşacak kadar bağlı seviyor gören sen başkasın diyor ama hayvan kırgın. Öyle de güzel bembeyaz dikkat çekiyor. Ama napiyim istemiyor korkuyor tanımıyor. Pilli oyuncak değil ki her gelene minciklatayim.
Beni kuzenlerim çok severdi oyunları hatırlıyorum ama opmelerinden nefret ederdim çok kafam atarsa tokat atarmışim sonra alıştı kimse zorlamadi annem bile.
2. Yeğenim doğdu kucağıma bile almadım son hafta iş yerimde çok vaka çıktı korktum. Ve bugün pozitif olduğumu öğrendim 10 günlük bebeğe yazık degilmi
Büyüğü biri öpmüş kılcal damarları çatlamış annesiyle babasını bir azarladim onlarda telaşla anlamamış. Günah be Günah.
Bu inadı anlamadım asabım bozuldu yemin ediyorum
Evet canım bu sorun en çok sana zarar verirKonuyu kapattım canım kendimi dizginlicem artık var demekki bir sorunum
Evet canım bu sorun en çok sana zarar verir
Lütfen unutma o annesi ve kararları o verecek b bence annesiyle ilişkiniz guclenirse sende bu şekilde üzülmezsin çünkü isteği kötü hirsey değil benim de çocuğum olsa ben de emin ol kimseye opturmezdim
Ay afedersiniz minik çocuğu hangi öküz öpmüş kılcal damarlarıni çatlayacak kadar ya ay şimdiden travmam oldu ben sinirden saldırırim
Ya hayvanların hakları yok Muş gibi davranamazlar benim bir kedim var onun da karakteri böyle sevmiyor hayvan sevilmeyi hele çocuk hiç sevmiyor bu oyuncak değil ki isteyen minciklasin bize bile on dk sevdirse mutluluktan aglicaz o da yok napalim yani onlarda can geçen kadinin biri veterinere götürürken bağırarak geldi yazık kucağımda titredi bende şaşkınlıktan kaldım bı ısırdı elini kadın kaçıyor iyi oldu dedim ya
Canım yeğeninle oyna ilgilen ama yengeyle de bi konuş derim hislerini anlat yeğenini çok sevdiğini rahatsız olduğu bi durum vs var mı diye öğren büyük ihtimal anlatır bi sorunu varsa.Konuyu kapattım canım kendimi dizginlicem artık var demekki bir sorunum
Benim oğlan da öyle ya yanakları tombik tombik bı gel annem o kadar mama veriyorum bı öpeyim bı seveyim yok sanki ellerimde zehir var sevmiyor hayvan yani aşk yaşıyorum ben onla şarkılar söylüyorum adına kocama yapmadım yoksa yok işteİyi yapmış oh bir daha da kimseye yanasamaz
O kdr bilinçli bir çocukki 27 aylık ama muhabbet edebilirsiniz problem çıkarmaz oyuncudur heryere gidebilirsiniz yani o kdr öpmek en son aklına gelen şey olmalı. Yanliz kalalım ufak ufak isleyecegim zaten öpsem de izin alıp boynundan yada saçlarından öperdim artık öğrenebilir. Pamuk gibi tenini görünce içim gitti.