Bn rahat bırakıyorum zaten ama yigenimi sevmek ve ilgilenmek konusunda serbest olmak istiyorum olay bu bnden başka halası yada teyzesi yok bende ilgilenmek sevmek vs istiyorum kisitlanmaya çalışılıyor ona deli oluyorum olay bu
Bakın size evli çocuk sahibi olması imkansız biri olarak yaziyorum sert ama samimiyim bu dönemde bebek gibi opucem diye ayak diremenizi zerre anlamıyorum annesini devreden çıkaralım o pelus bebek değil ben köpeğime bile sizin gibi yaklaşanlari uyarıyorum ve uzaklaştırıyorum 10 günlük yeğenim var kardeşime her türlü destek oldum ama cocugu 1 kez bile kucağıma almadim. Kimse de pek almadı ne anneanne ne amca ne babaanne. Sadece anne ve baba.
Bugün pozitif olduğumu öğrendim.
2 yaşında olana da daha mesafeliydim
Sevme çağı nedir aciklarmisiniz?
Kimse bizim eksikliklerimizi kapatsın diye çocuk doğurmaz boşuna beklemeyin
Ben buyusunde şunları yapalım diye hevesle bekliyorum
Çocuk annesi doğum yaptığında bende kaldı öyle istedi anne yoksa ille ben ille ben nasil teselli buluyor anlatamam
Sevgi sadece 0 4 yaş arası opmekle olmaz
Ne öğrettiniz mesela gelişsin büyüsün diye neler yaptınız neler aldınız?
Sevgiyi hissettiginiz an hayatınız değişecek ama şu an sadece oyuncak bebek gibi görüyorsunuz annesi de bunu hissediyor sizi idare ediyor ama bardağı taşarsa tamamen kaybeden siz olacaksınız
Hiç rahat bırakmıyorsunuz doğurduğu çocukta bile yarışıyorsunuz yapıp yapıp köşeye çekilip masum ayağına yatıyorsunuz ama asıl kendinize yapiyorsunuz