Yeğenimi sevdirmeyen gelin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok üzüldüm sizin adınıza belli ki ondan bu kadar sahiplenici davranışlar sergilemenizin sebebi belli ki bu
sizi daha iyi anladım şimdi ama acaba bundan dolayı fazla mı yakınsınız belki biraz dozu aşmışsınızdır
kendinizi üzmeyin bence annesiyle ilişkinizi yakınlaştırın bu sayede yeğeninizle daha iyi olursunuz
ona karşı negatif duygularınızı ortadan kaldırın madem bu kadar düşkünseniz
mesela yemeğe gidin birlikte paylaşımlarınız olsun
Elimden geleni yapıyorum iyi geçinmek adina

Görümcemi sevmem. Kaynanamla görüşmüyoruz bile ama çocuğum olursa onu bu sevgiden mahrum etmem. İsterim ki hala sevgisini de tatsın babanne sevgisini de görsün. Gelininiz yabaniymiş. Hoşuna bile gitmesi gerek çocuğu seviliyor
Aynen bnde öyle düşünüyorum ondan kızıyorum çünkü birtane halası var teyzesi yok bırak sevilsin dimi yani zaten okumuş kültürlü biriyim şükür çocuğa nasil davranacağımi nasip sevip öpeceğimide iyi biliyorum çok şükür

Bn rahat bırakıyorum zaten ama yigenimi sevmek ve ilgilenmek konusunda serbest olmak istiyorum olay bu bnden başka halası yada teyzesi yok bende ilgilenmek sevmek vs istiyorum kisitlanmaya çalışılıyor ona deli oluyorum olay bu

Bakın size evli çocuk sahibi olması imkansız biri olarak yaziyorum sert ama samimiyim bu dönemde bebek gibi opucem diye ayak diremenizi zerre anlamıyorum annesini devreden çıkaralım o pelus bebek değil ben köpeğime bile sizin gibi yaklaşanlari uyarıyorum ve uzaklaştırıyorum 10 günlük yeğenim var kardeşime her türlü destek oldum ama cocugu 1 kez bile kucağıma almadim. Kimse de pek almadı ne anneanne ne amca ne babaanne. Sadece anne ve baba.
Bugün pozitif olduğumu öğrendim.
2 yaşında olana da daha mesafeliydim
Sevme çağı nedir aciklarmisiniz?
Kimse bizim eksikliklerimizi kapatsın diye çocuk doğurmaz boşuna beklemeyin
Ben buyusunde şunları yapalım diye hevesle bekliyorum
Çocuk annesi doğum yaptığında bende kaldı öyle istedi anne yoksa ille ben ille ben nasil teselli buluyor anlatamam
Sevgi sadece 0 4 yaş arası opmekle olmaz
Ne öğrettiniz mesela gelişsin büyüsün diye neler yaptınız neler aldınız?
Sevgiyi hissettiginiz an hayatınız değişecek ama şu an sadece oyuncak bebek gibi görüyorsunuz annesi de bunu hissediyor sizi idare ediyor ama bardağı taşarsa tamamen kaybeden siz olacaksınız
Hiç rahat bırakmıyorsunuz doğurduğu çocukta bile yarışıyorsunuz yapıp yapıp köşeye çekilip masum ayağına yatıyorsunuz ama asıl kendinize yapiyorsunuz

Bn kendime odaklaniyorum zaten sadece yigenimle ilgilenebilmek sevilme çağindayken sevmek istiyorum öpmekse öpmek yani olay bu sorun yaratılmamasi lazim

Peki sence gelin seni neden kıskanıyor? Ailen senin maaşını alabilmek için evlenmene bile taş koyuyor, kardeşlerin sevgilin olduğunu öğrenince olay çıkarıyor ve sen bütün bunlar karşısında kim ne derse sadece itaat ediyorsun. Kimseye benim de evlenmek hakkım diyemiyorsun gücün kime yeterse ondan hıncını alıyorsun ve onlarda gelinler oluyor.

Bak bütün yorumları okumadım ama kimse senin kötü olman için bir yorum yapmamış. Herkes böyle diyorsa bir terslik var bu işte diye kendini sorgulamani öneririm.

Koronadan dolayi bic bir cocugu opmem elimi de surmem. Bence siz de ellemeyin. Kadin hakli malesef.

Haftada 1geliyor özlüyorum demissiniz.zaten çok sık görüyorsunuz.1-2öpün tamam.zaten salgın var.kış mevsimindeyiz.o çocuk basit bir grip bile olsa bir kaç saate bronşit e çeviriyor.Çeken bilir.Ayrıca gelin ne demek.yengem diyeceksiniz.gerçekten eve gelen kardeş eşini ne zaman kabullenip her yaptığına kulp takmamayi ögrenecek bu toplum bilmiyorum

Peki sence gelin seni neden kıskanıyor? Ailen senin maaşını alabilmek için evlenmene bile taş koyuyor, kardeşlerin sevgilin olduğunu öğrenince olay çıkarıyor ve sen bütün bunlar karşısında kim ne derse sadece itaat ediyorsun. Kimseye benim de evlenmek hakkım diyemiyorsun gücün kime yeterse ondan hıncını alıyorsun ve onlarda gelinler oluyor.

Bak bütün yorumları okumadım ama kimse senin kötü olman için bir yorum yapmamış. Herkes böyle diyorsa bir terslik var bu işte diye kendini sorgulamani öneririm.
Ailem benim maasima dokunmuyor borçlarım var onu ödüyorum geri kalanı da Bana kalıyor evlenme meselesine gelince çok önyargılar yapabileceğimi düşünmedikleri için karşı çıktılar bnde karşımdaki insana güvenemedigim için kabul ettim bu durumu sadece yigenimi özgürce sevmek koklamak ilgilenmek istiyorum neden bu konulara girdiğinizi anlamadım ama neyse kimi insan sevdiklerini çok sahiplenir ve kıskanır oda onlardan biri olay bu yani bnde uzak durmaya karar verdim konuyu kapattım bu kadar

Bakın size evli çocuk sahibi olması imkansız biri olarak yaziyorum sert ama samimiyim bu dönemde bebek gibi opucem diye ayak diremenizi zerre anlamıyorum annesini devreden çıkaralım o pelus bebek değil ben köpeğime bile sizin gibi yaklaşanlari uyarıyorum ve uzaklaştırıyorum 10 günlük yeğenim var kardeşime her türlü destek oldum ama cocugu 1 kez bile kucağıma almadim. Kimse de pek almadı ne anneanne ne amca ne babaanne. Sadece anne ve baba.
Bugün pozitif olduğumu öğrendim.
2 yaşında olana da daha mesafeliydim
Sevme çağı nedir aciklarmisiniz?
Kimse bizim eksikliklerimizi kapatsın diye çocuk doğurmaz boşuna beklemeyin
Ben buyusunde şunları yapalım diye hevesle bekliyorum
Çocuk annesi doğum yaptığında bende kaldı öyle istedi anne yoksa ille ben ille ben nasil teselli buluyor anlatamam
Sevgi sadece 0 4 yaş arası opmekle olmaz
Ne öğrettiniz mesela gelişsin büyüsün diye neler yaptınız neler aldınız?
Sevgiyi hissettiginiz an hayatınız değişecek ama şu an sadece oyuncak bebek gibi görüyorsunuz annesi de bunu hissediyor sizi idare ediyor ama bardağı taşarsa tamamen kaybeden siz olacaksınız
Hiç rahat bırakmıyorsunuz doğurduğu çocukta bile yarışıyorsunuz yapıp yapıp köşeye çekilip masum ayağına yatıyorsunuz ama asıl kendinize yapiyorsunuz
Bn yigenimin herşeyiyle ilgileniyorum ve sadece sevmek öpüp koklamak istiyorum yigenimde öyle bni öpmeden bizden gitmez gelince kucağıma atlar öper hemen yanaklarimdan sakla bunları der böyle bir ilişkimiz var napiyim duvarmi oluyum karsisinda

Ailem benim maasima dokunmuyor borçlarım var onu ödüyorum geri kalanı da Bana kalıyor evlenme meselesine gelince çok önyargılar yapabileceğimi düşünmedikleri için karşı çıktılar bnde karşımdaki insana güvenemedigim için kabul ettim bu durumu sadece yigenimi özgürce sevmek koklamak ilgilenmek istiyorum neden bu konulara girdiğinizi anlamadım ama neyse kimi insan sevdiklerini çok sahiplenir ve kıskanır oda onlardan biri olay bu yani bnde uzak durmaya karar verdim konuyu kapattım bu kadar

Anne baba veya çocuk bundan rahatsızsa öpemezsiniz. Kusura bakmayın ama illa öpeceğim inadı neden?
Öpünce ne oluyor? Sevilmiyor mu öpünce? Öpmeden sevin. İki yeğenim var iki ayrı ablamdan, hiç öyle öpmek için çılgına döndüğümü hatırlamam. Kendileri gelirse gelirdi. Ben genelde evcilik oynardım. Sürekli odalarına götürür bıktırana kadar oyun oynatırlardı, bense bi eve gelince öperdim o kadar. Yani bu kadar öpmek üzerine takılmanı çok absürt. Gerçekten sağlıklı değil. Ablam keza gelir haftada bir oğlumu görmeye, bazen içinden gelir öpmek ister oğlum istemezse peki der. Öpmeden sevmek varken ne ısrar?
Bence annesi dayısı öpüyorsa öperiz inadı. Amaç çocuğu sevmek değil inatlaşmak

Bn yigenimin herşeyiyle ilgileniyorum ve sadece sevmek öpüp koklamak istiyorum yigenimde öyle bni öpmeden bizden gitmez gelince kucağıma atlar öper hemen yanaklarimdan sakla bunları der böyle bir ilişkimiz var napiyim duvarmi oluyum karsisinda
Çok tuhafsınız gerçekten. Ben ilk yeğenim doğduğunda başka şehirde üniversite okuyordum. Ayda bir gidince görür aklımı şaşardım. Onda bile ilk altı ayda o bebek kokusu için kokladım. 3 yaşındayken kokladığımı hatırlamıyorum. Parktan oyundan başka şey yapmazdık

Anne baba veya çocuk bundan rahatsızsa öpemezsiniz. Kusura bakmayın ama illa öpeceğim inadı neden?
Öpünce ne oluyor? Sevilmiyor mu öpünce? Öpmeden sevin. İki yeğenim var iki ayrı ablamdan, hiç öyle öpmek için çılgına döndüğümü hatırlamam. Kendileri gelirse gelirdi. Ben genelde evcilik oynardım. Sürekli odalarına götürür bıktırana kadar oyun oynatırlardı, bense bi eve gelince öperdim o kadar. Yani bu kadar öpmek üzerine takılmanı çok absürt. Gerçekten sağlıklı değil. Ablam keza gelir haftada bir oğlumu görmeye, bazen içinden gelir öpmek ister oğlum istemezse peki der. Öpmeden sevmek varken ne ısrar?
Bn inatlaşmiyorum çocuk bni öper misin diye yanağı uzatıyor bnde öpüyorum zorla çocuğun yanaklarına yapismiyorum zaten istemediği hiç birşeyi yapmiyoruz bize gelince bni öpen giderken de bni öpen hala bunları bn gelene kadar sakla diyen çocuktan bahsediyorum

Anne baba basinizda baki değil ileride bugünleri hatirlarsiniz

Sizi sevmiyordur o zaman. Ben de benim sevmediğim insanlar çocuğumu sevsin istemem öpmeyin şart mı 🤷🏼‍♀️

Çok tuhafsınız gerçekten. Ben ilk yeğenim doğduğunda başka şehirde üniversite okuyordum. Ayda bir gidince görür aklımı şaşardım. Onda bile ilk altı ayda o bebek kokusu için kokladım. 3 yaşındayken kokladığımı hatırlamıyorum. Parktan oyundan başka şey yapmazdık
Valla bn sevgimi sarıp sarmayalarak onunla Oyun oynarak hikaye anlatarak müzik çalıp onunla eğlenen bir halayim kendisi bni öpmeden bizden gitmez bu öpücükleri sakla halacim bn gelene kadar diyen bir çocuk bn hangi odada oturursam orda oturur içeri göndermeye çalıssam hala bn seni çok özlüyorum gitmem içeri diyen bir çocuk herkesin sevgisini gösterme şekli farklıdır

Yok canım ne sevgisi oyuncak bebek sanki
Benim köpeğime böyle yaklaşsa dokundurmam birde çocuğumu gostericem kadın cennetlikmis
Kadın izin vermeden supriz yumurta verip laf söyleme hikayeleri var birde. Sırf zarar yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X