Yeğenimi sevdirmeyen gelin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne güzel halası yiğenini seviyor.
Öpmüş, sarılmış ne var bunda anlamadım.
Anneler olarak eş ailesiyle iyi geçinemesek bile bu durum içine çocuklarımızı katmamamız gerekir.

Anneler olarak eş ailesiyle iyi geçinemesek bile bu durum içine çocuklarımızı katmamamız gerekir.
Kadın hastaymış ilaç kullanıyormuş. Psikolojisi iyi değil.

Malesef engelim sebebiyle ailem Karsi evlenemeyecegim çocuğum da olmayacak
Çok üzüldüm sizin adınıza belli ki ondan bu kadar sahiplenici davranışlar sergilemenizin sebebi belli ki bu
sizi daha iyi anladım şimdi ama acaba bundan dolayı fazla mı yakınsınız belki biraz dozu aşmışsınızdır
kendinizi üzmeyin bence annesiyle ilişkinizi yakınlaştırın bu sayede yeğeninizle daha iyi olursunuz
ona karşı negatif duygularınızı ortadan kaldırın madem bu kadar düşkünseniz
mesela yemeğe gidin birlikte paylaşımlarınız olsun

3 buçuk yaşında yigenim var sevmek öpmek sarilmak istiyorum çocukta bni çok seviyor karşılik veriyor kendi gelip öpüyor bni öpmeden gitmez bize gelince boynuma atlar bu ara bn hep öptükçe laf ediyor öpmesin yavaş öpsün falan odama Çekiliyorum uzak olmak için yigenim gene geliyor sarılıyor öpüyor karşılık versen bir Türlu vermesen iki türlü haftada bir defa geliyor lar özlüyoruZ birbirimizi haliyle annem en sonunda dediki sen öpüyorsun sarılıyorsun kızım da yapacak tabi dedi o andada sarılıyorduk birbirimize öpmuyorduk ama 3 buçuk yildir sesi çıkmayan bu ara her geldiğinde laf çakıyor deli olcam artık yani
Virüs oldugu icin olablr mi?
Öpmeyin cocukları.30 aylık kızıma bile ögrettim kimse öpmesin seni diye.
Babası bile öpme yasak diyo cocuk.

annem en sonunda dediki sen öpüyorsun sarılıyorsun kızım da yapacak tabi dedi

Ana kız şu tavrınızdan dolayı yengeniz mesafe koyuyor. Yok benim en doğal hakkım yok benim yavru falan… kadının tüyleri diken diken oluyordur.

Yeğeninizle iyi bir iletişiminiz olsun istiyorsanız anasıyla iyi geçinin. Bir üye daha yazmış, annesinin sevmediğini çocuğunun sevmesine imkan yok.

Yaa sizde feciii şekilde ortalığı karıştırıp, her şeyi yapıp ben ne yaptım ki diye kendini mazluma çeken enerjisi alıyorum ben

Yaşadığınız her olayda inanılmaz masumsunuz
Ama tüm çevreniz dünyanın en kötüsü
Siz niye size öyle yapıldığını asla anlayamıyorsunuz
Ve birileri sizi mutlaka kıskanıyor
Oysa siz dört dörtlüksünüz

Geline ne yaptınız da sizi istemiyor tahmin etmek hiç zor değil o yüzden
İnanılmaz zor birisiniz çünkü

Zaten Sevip sevilecegim bir iki senem var büyüyünce zaten uzaklaşiriz zaten tadını çıkarmak istiyorum ama burnumdan geliyor kendi evladım olmadığı ve olmayacağı için bukadar düşkünüm kendimi maddi ve manevi adamak gibi bir durumum yok ta ileriye dönük sadece gelince bana gösterdiği sevgiye karşılik vermek istiyorum

Neden uzaklaşırsıniz ?
Neden 2 sene? Bebeklik bitince halalik bitiyormu ?
Gercekten sevmek için tek şart öpmek mi?
Kadın sizinle çocuğunu paylaşmak zorunda degil siz neredeyse bıraksın ben annelik yapayım 2sene sonra veririm diyeceksiniz o kadar yorum yazıldı hala gelin beni kıskanıyor takıntılı
Yüzünüze baktığına şükredin
Ayrıca nasibe kimse engel olamaz hiç kimse. Zaman size ne getirir ne götürür bilemezsiniz çok çarpık yanlış düşünceleriniz var terapi almalısınız çalışan insansınız online alin kimsenin iznine veya getirip götürmesine ihtiyacınız yok
Hayatı bu kdr zehir etmeyin cocugu da annesinide rahat birakin

Hoşlanmadigindan kiskandigindan yapıyor bnce çünkü geçerli bir açıklaması yok

Ben senin eski konularını da biliyorum ailen senin sevgilinle ayrılmana sebep olduğu ve evlenmene genel olarak karşı oldukları için çok üzülmüştüm ben sana ama şimdi konuda görüyorum ki mutsuzluğunun sebebini birilerinden çıkarmak istiyorsun.

Sence seni kıskanan o mu yoksa sen mi? İnsanların mutluluğu ile mutlu olmayı öğrenmelisin. Bu kadar negatif duygu sadece sana zarar verir başkasına değil.

Kendi benden çok öpüyor demişsin kadın çocuğunu öpmesin mi? Nasıl bir çocuğun annesi ile kendini kiyaslayabiliyorsun bütün bunlar sence sağlıklı mi?

Başkalarını bırakıp kendi mutluluğuna ve kendine odaklanmalisin.

Bence siz genel sıkıntılarınız yüzünden sağlıklı düşünemiyorsunuz. Çarpık bir düşünce tarzınız var şu anda mümkünse bilişsel Davranışçı Terapi almalısınız size çok iyi geleceğini düşünüyorum. Sağlıklı düşünmeye başladığınızda bu durumlarda haksız olduğunuzu da görüp bir şeyleri düzeltebilirsiniz.

Evlilik, çocuk neden izin vermiyor aileniz anlamadım ama hayat bu ne olacağını kimse bilemez.

Ben senin eski konularını da biliyorum ailen senin sevgilinle ayrılmana sebep olduğu ve evlenmene genel olarak karşı oldukları için çok üzülmüştüm ben sana ama şimdi konuda görüyorum ki mutsuzluğunun sebebini birilerinden çıkarmak istiyorsun.

Sence seni kıskanan o mu yoksa sen mi? İnsanların mutluluğu ile mutlu olmayı öğrenmelisin. Bu kadar negatif duygu sadece sana zarar verir başkasına değil.

Kendi benden çok öpüyor demişsin kadın çocuğunu öpmesin mi? Nasıl bir çocuğun annesi ile kendini kiyaslayabiliyorsun bütün bunlar sence sağlıklı mi?

Başkalarını bırakıp kendi mutluluğuna ve kendine odaklanmalisin.
Bn kendime odaklaniyorum zaten sadece yigenimle ilgilenebilmek sevilme çağindayken sevmek istiyorum öpmekse öpmek yani olay bu sorun yaratılmamasi lazim

Bence siz genel sıkıntılarınız yüzünden sağlıklı düşünemiyorsunuz. Çarpık bir düşünce tarzınız var şu anda mümkünse bilişsel Davranışçı Terapi almalısınız size çok iyi geleceğini düşünüyorum. Sağlıklı düşünmeye başladığınızda bu durumlarda haksız olduğunuzu da görüp bir şeyleri düzeltebilirsiniz.

Evlilik, çocuk neden izin vermiyor aileniz anlamadım ama hayat bu ne olacağını kimse bilemez.
Valla istediğim terapiyi alıyım sonuc değişmez yaklasmicam ilgilenmicem sonucu ne olursa olsun ister uzaklaşsin yigenim bnden saçma sapan kıskançlık triplerle ugrasamicam kendi kardeşimi bnden kıskanan birinden bahsediyorum çünkü bir sürü derdim var onlarla uğraşcam

Neden uzaklaşırsıniz ?
Neden 2 sene? Bebeklik bitince halalik bitiyormu ?
Gercekten sevmek için tek şart öpmek mi?
Kadın sizinle çocuğunu paylaşmak zorunda degil siz neredeyse bıraksın ben annelik yapayım 2sene sonra veririm diyeceksiniz o kadar yorum yazıldı hala gelin beni kıskanıyor takıntılı
Yüzünüze baktığına şükredin
Ayrıca nasibe kimse engel olamaz hiç kimse. Zaman size ne getirir ne götürür bilemezsiniz çok çarpık yanlış düşünceleriniz var terapi almalısınız çalışan insansınız online alin kimsenin iznine veya getirip götürmesine ihtiyacınız yok
Hayatı bu kdr zehir etmeyin cocugu da annesinide rahat birakin
Bn rahat bırakıyorum zaten ama yigenimi sevmek ve ilgilenmek konusunda serbest olmak istiyorum olay bu bnden başka halası yada teyzesi yok bende ilgilenmek sevmek vs istiyorum kisitlanmaya çalışılıyor ona deli oluyorum olay bu

Aynen öyle bnmde şahsi hiç bir problemim yok kavgamız olmadı sessiz sakin biriyim hatta kimseye zor olmamak için kolay olan biriyim hiç kimseye saygısızlik yapmam sevmesede saygı duysun istiyorum ve yigenimi karıştırmasin istiyorum duygularina olay bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X