- 1 Şubat 2019
- 217
- 69
- 13
- 35
- Konu Sahibi dilemma123
-
Yeğenim neye bakıyor diye baktım.egleniyor sanıyorum kendi halinde :))ahaaa 2 olduk ben de şimdi duydum hatunu 2 dakika Google ladım boş beleş konular akıllara ziyan videolar o bile yetti
konuya giren herkes en az bir kez görüntüledi bu banu yu hadiii gene iyisin banuuuuuuuuuuuBence o kadar da değil. Ben tanımıyordum mesela :))
Ahaha :))konuya giren herkes en az bir kez görüntüledi bu banu yu hadiii gene iyisin banuuuuuuuuuuu
bu banu bile ayda 42 bin kazanıyormuşşş vayy benim emeklerimmm der susarımm12 .Simdi soyle anlattim.Yüksek mevkilerde yakinlarim var .
Onunda hedefleri var .Sen bir basbakan olsan yada bir biryerde müdur olsan bu videolar karsina cikabilir .Istermisin dalga gecilmek dedim .
Ama cok para kazaniyorlar dedi .
Para hersey demek degil, saygı gormek herseye deger dedim .
12 yaşındaki bir kız çocuğu için,annesi hayatta olduğu halde,onunla birlikte yaşayamamak yeterince zor bir durum.Ablam evlendi. Eşi çocuğa fazlalık gibi davranıyor. Mecburen bende.
Gerçekten boş beleş,amaçsız..ahaaa 2 olduk ben de şimdi duydum hatunu 2 dakika Google ladım boş beleş konular akıllara ziyan videolar o bile yetti
Sanmıyorum. Arkadaşım fenomen.ivir zıvır geliyor en fazla sponsorlardan.200.000 abonesi var. En azından bana öyle söylüyor. Sunum tarzı şeyler zımbırtılar yapıyor.bu banu bile ayda 42 bin kazanıyormuşşş vayy benim emeklerimmm der susarımm
Bakayım. Çok teşekkür ederim. Yanlış bir şey söylerse eğer internet bir kuyu.12 yaşındaki bir kız çocuğu için,annesi hayatta olduğu halde,onunla birlikte yaşayamamak yeterince zor bir durum.
Muhtemelen içsel sıkıntıları nedeniyle bu tip atraksiyonlara yöneliyor,fark edilmek,
beğenilmek istiyor.
Hem bu durum için, hem de genel anlamda yeğeninizle daha sağlıklı bir ilişki sürdürmek için profesyonel destek alma imkanınız var mı?
Bunlar ergenliğin ön denemeleri çünkü.
Süreçte daha çetrefilli durumların içinde kalmanız kuvvetle muhtemel.
Akıllı telefon,bilgisayar,internet kullanımı ile ilgili mutlaka bir takip ve sınır koyma işleviniz olmalı.
Yeğeninizle iletişim kapısını açık tutup,
ne yaptığını size anlatmasını sağlamalısınız.
Kapıyı kapatıp,kendi bildiği gibi videolar yüklememeli bu tip platformlara.
İlerde durum kontrolden çıkabilir,başı derde girebilir,onu etkileyen birilerine uygunsuz fotoğraf veya video gönderebilir.
Bu içerikler yoluyla akran zorbalığına veya istismara uğrayabilir.
Kısacası çok ciddi bir durum yaşadıklarınız.
İnstagramda uzman psikolog Pınar Mermer bir paylaşımında,aşağı yukarı aynı yaşlardaki kızına,hediye gelen akıllı telefon için kızıyla ortak hazırladıkları ve imzaladıkları,kullanım sözleşmesini yayınladı.
Göz atmanız faydalı olabilir.
kızımın izlediği prenses e...f in aylık kazancını hiçççç söylemeyeyimm o zaman.o da boş beleş oyuncak tanıtımı kostüm tanıtımı şu bu.ha şimdi biir de kardeşi oldu Berkay bebek ha ha haSanmıyorum. Arkadaşım fenomen.ivir zıvır geliyor en fazla sponsorlardan.200.000 abonesi var. En azından bana öyle söylüyor. Sunum tarzı şeyler zımbırtılar yapıyor.
Bayağı bilgi sahibisiniz..Yoksa reklamları mi okuduk?Sanmıyorum. Arkadaşım fenomen.ivir zıvır geliyor en fazla sponsorlardan.200.000 abonesi var. En azından bana öyle söylüyor. Sunum tarzı şeyler zımbırtılar yapıyor.
Küçücük çocuklar nerden buluyor ya.baska bir yeğenim de daha 4 yaşında olmasına rağmen takip ettiği bir youtuber kişisini bildiği birkaç harfle aratıp izliyor :))kızımın izlediği prenses e...f in aylık kazancını hiçççç söylemeyeyimm o zaman.o da boş beleş oyuncak tanıtımı kostüm tanıtımı şu bu.ha şimdi biir de kardeşi oldu Berkay bebek ha ha ha
Bir kere citlattim dalga geçti. Sanırım ciddi olduğunu bilmiyor.Annesine durumu iletin, o cozsun sorunu.
Yok canım:)) arkadaşımı bilirim heralde.Bayağı bilgi sahibisiniz..Yoksa reklamları mi okuduk?
Berkay bebeğe de açarlar bir tanekızımın izlediği prenses e...f in aylık kazancını hiçççç söylemeyeyimm o zaman.o da boş beleş oyuncak tanıtımı kostüm tanıtımı şu bu.ha şimdi biir de kardeşi oldu Berkay bebek ha ha ha
Tamam o zaman cennetliksinVallahi günahımı alıyorsun:)) yanlış alarm.
Aynaya gittim baktım ama ben benim o zaman cennete :))Tamam o zaman cennetliksin
Haha. Kendi çocuğum olsa çok ciddiye almam,oyalansin derim ama emanet çocuk olunca daha tedirginim. Annesine söylesem daha iyi olacak.Banu Berberoglu olmanın birinci şartı çilekli link ,ikinci sartı lazım veya degil 5 tllik ne varsa alıp kenara istiflemek ,ücüncü sartı Mehmet bir Banu kolay yetismiyo. Şaka bir yana vazgeçirmeye ugras verin simdilik masum bir heves gibi gözükse de ileride psikolojisini bayagı kötü etkiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?