Yeğenimin Banu Berberoğlu Hayranlığı

bu banu bile ayda 42 bin kazanıyormuşşş vayy benim emeklerimmm der susarımm

Ablam evlendi. Eşi çocuğa fazlalık gibi davranıyor. Mecburen bende.
12 yaşındaki bir kız çocuğu için,annesi hayatta olduğu halde,onunla birlikte yaşayamamak yeterince zor bir durum.
Muhtemelen içsel sıkıntıları nedeniyle bu tip atraksiyonlara yöneliyor,fark edilmek,
beğenilmek istiyor.
Hem bu durum için, hem de genel anlamda yeğeninizle daha sağlıklı bir ilişki sürdürmek için profesyonel destek alma imkanınız var mı?
Bunlar ergenliğin ön denemeleri çünkü.
Süreçte daha çetrefilli durumların içinde kalmanız kuvvetle muhtemel.
Akıllı telefon,bilgisayar,internet kullanımı ile ilgili mutlaka bir takip ve sınır koyma işleviniz olmalı.

Yeğeninizle iletişim kapısını açık tutup,
ne yaptığını size anlatmasını sağlamalısınız.
Kapıyı kapatıp,kendi bildiği gibi videolar yüklememeli bu tip platformlara.
İlerde durum kontrolden çıkabilir,başı derde girebilir,onu etkileyen birilerine uygunsuz fotoğraf veya video gönderebilir.
Bu içerikler yoluyla akran zorbalığına veya istismara uğrayabilir.
Kısacası çok ciddi bir durum yaşadıklarınız.

İnstagramda uzman psikolog Pınar Mermer bir paylaşımında,aşağı yukarı aynı yaşlardaki kızına,hediye gelen akıllı telefon için kızıyla ortak hazırladıkları ve imzaladıkları,kullanım sözleşmesini yayınladı.
Göz atmanız faydalı olabilir.

bu banu bile ayda 42 bin kazanıyormuşşş vayy benim emeklerimmm der susarımm
Sanmıyorum. Arkadaşım fenomen.ivir zıvır geliyor en fazla sponsorlardan.200.000 abonesi var. En azından bana öyle söylüyor. Sunum tarzı şeyler zımbırtılar yapıyor.

Bakayım. Çok teşekkür ederim. Yanlış bir şey söylerse eğer internet bir kuyu.

Sanmıyorum. Arkadaşım fenomen.ivir zıvır geliyor en fazla sponsorlardan.200.000 abonesi var. En azından bana öyle söylüyor. Sunum tarzı şeyler zımbırtılar yapıyor.
kızımın izlediği prenses e...f in aylık kazancını hiçççç söylemeyeyimm o zaman.o da boş beleş oyuncak tanıtımı kostüm tanıtımı şu bu.ha şimdi biir de kardeşi oldu Berkay bebek ha ha ha

Küçücük çocuklar nerden buluyor ya.baska bir yeğenim de daha 4 yaşında olmasına rağmen takip ettiği bir youtuber kişisini bildiği birkaç harfle aratıp izliyor :))

Banu Berberoglu olmanın birinci şartı çilekli link ,ikinci sartı lazım veya degil 5 tllik ne varsa alıp kenara istiflemek ,ücüncü sartı Mehmet bir Banu kolay yetismiyo. Şaka bir yana vazgeçirmeye ugras verin simdilik masum bir heves gibi gözükse de ileride psikolojisini bayagı kötü etkiler.

Haha. Kendi çocuğum olsa çok ciddiye almam,oyalansin derim ama emanet çocuk olunca daha tedirginim. Annesine söylesem daha iyi olacak.

Benim 6 yasındaki oglum birgün oyun oynuyo eline telefon almıs kameraya cekiyor diyor ki merhaba arkadaslar ben mert buda benim annem simdi size bilmem ne ögreticem anlatıyo anlatıyo en sonunda diyor ki izlediginiz icin tesekkürler abone olmayı unutmayın.Sonra tutturdu anne bunu YouTube a koy beni izlesinler diye tabi ki koymadım cok sasırdım yanlıs birsey oldugunu anlatmaya calıstım yasakladım ,kücücük cocuk öyle etkilenmis ki birebir taklit ediyo oyunlarda kendini youtuber hayal ediyo ki sizin yegeniniz ergen yaslarında daha da tehilkeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…