Yeğenimin beni yakışı

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.456
83
8 yaşındaki yegenim sürekli dolabımı karıştırıyor aldığım herşeyi ortaya döküyor yapma, etme diyorum ama anlamıyor zaten benden başkada dur yapma diyen yok ona kendime bişeyler alıyorum anneme göre gereksiz ama benim severek kullandığım şeyler parfüm olsun, yüz maskesi olsun alıyorum koyuyorum dolabıma para biriktiriyorum dolabımda saklıyorum çünkü annem borç isteyip daha sonra geri vermiyor görmesin istiyorum ama çocuk gizlediğim herşeyi döküyor ortaya telefonumu istiyor sürekli tutturuyor ver diye Bn olmaz diyorum annesi yada benim annem ver biraz oynasın diyor çocuk hiç birşey yapmıyor whatsapıma giriyor, instagrama bakıyor sevgilim ve arkadaşlarımla ne konuştuysam gelen mesajları okuyor tüm aileye anlatıyor baş edemiyorum artık hiçbir özelim kalmadı sinirlerim bozuluyor anlatıyor anneme sevgilisi var halamın deniz kenarında resim çekilmişler diye annemde bu sefer söyleniyor bütün gün 🤦🏻 .

Maalesef kendime ait bir odam yok.
Kendine ait bir odanın olması hıcbıseyı degıstırmez aslında. Laftan anlamayan cocuk laftan anlayacak yasta.
Yarın Bıgun okulda arkadaşının montunu askıdan alıp yere atan cocuk o olacak bu cocuk. Belkide öyledir suanda.
Bence ailende sıkıntı var.

8 yasinda cocuk soyleneni anlayamayacak yaşta degil. Siz asiri pasif birisiniz, minicik cocukla da başa cikamamanin caresi nedir bilemedim. Benim de kucuk kuzenlerim vs oldu ama asla birseyimi karistiramazlardi, o kadar yüz vermiyordum.
Gerekirse hafif hirpaliyordum🙄🙄🙄
O zamanda annesi bozuluyor cani hala durumuna düşüyorum

Yumuşak yüzlüsünüz sanırım....
Anneniz onlara gitse onlar gelmese size hiç ya da parmak izi koyun wp ye de konulabılıyor artık...
İnstagramınızı sürekli açık tutmayın....

ve sağlam bir konuşma yapın...
Sizin çocugunuz mu ya anası babası çeksin
Size ne?
Önce annenizle söyleyin bu devam ederse yengenizle sağlam konuşma yapın...

akraba olunabılır ama bir çocuğa özele saygı öğretilmeli...
Siz sadece halasınız başka bir şey değil...

E ozaman biz napalım.
Gelıp cocugun kulağını mı cekelım.
Ne desek ne onersek oyle yapamam diyorsunuz?
Birşey yapın demiyorum hanım efendi sadece sinirlerim bozuldu onu yazdım bu çocuk çok şımartılıyor ondan dert yanıyorum halası olarak tek başıma bunu düzeltemiyorum

Benimde 7 yaşında yeğenim var, çok düşkünüm kendisine. Birkaç kere dolabımı açıp bakındığında “kuzum benden izin almadan lütfen bakma, bu durum beni üzüyor. Teyzeni bir daha üzmek istemezsin bence” deyip öptüm sevdim. Yavrum benim bir daha hiçbir şeyime dokunmadı bile. Telefonum çaldığında bile teyzecim telefonunu getireyim mi diye soruyor. 🙈 Demek istediğim çok güzel laftan anlıyorlar, artık iki üç yaşında değiller ki. Tatlı tatlı kırmadan konuşursan eminim anlayacaktır. Yetişkin gibi konuşuyoruz biz, o çocuk anlamaz demiyoruz. Bu huyunu bırakana kadar tatlı tatlı uyarırsın, elbet pes eder sonunda.

Birşey yapın demiyorum hanım efendi sadece sinirlerim bozuldu onu yazdım bu çocuk çok şımartılıyor ondan dert yanıyorum halası olarak tek başıma bunu düzeltemiyorum
Duzeltmek zorunda degilsiniz. Siz yegeninizle kendi iliskinizi duzenleyin kafi

Bütün kötü huylarını duzeltmenize gerek yok.Ama sizin esyalarinizi karistirmamasini sağlayabilirsiniz.Telefonunuzda ekran kilidi yok mu,nasıl açabiliyor? Özel eşyalarınız için de küçük kilitli bir kutu alabilirsiniz.

Duzeltebılırsın. Mesela telefonunu vermeyerek, dolabını karıstırırken esyalarımı hemen bırak diyerek.

Back
X