Ben yetişkin halimle yiyemem o kadar şeyi ya. 2 yaşında çocuk nasıl yiyor onları?malesef fazla kapalı bu tarz şeylere..
iletişim konusunda problem yaşanabilir.ben bazen benım kızımla ılgılı bir mevzu oldugunda 2-3 yaşına kadar şekerle tanıştırmayacagım ileride zaten yiyecek,ben şuanda koruyabildiğim kadar korumak zorundayım diyorum.
birde gece uyumadan önce tok tutsun diye kaşık maması veriyorum mesela,sordum orda istersen sende alıp yedirebilirsin diye
yok bizim danonelerımız var dedı,2 paket pudıng yedirdi,20 dk önce bir tüp çokokrem ve 1 topıtop yemesinin üstüne.
eşimin akrabalarında bir çocuk var hiç bir şekilde yemek yemiyor
bir kere annesi arka arkaya sırf aç kalmasın diye 4 danino yedirdi çocuğa sizi şikayet etmek lazım ne biçim insanlarsınız yazık değil mi yavruya dedim
bu gelinin dili çok uzamış, kendi işine bak benden çok mu düşüncen çocuğumu dedi.
mal gibi kaldım. karışma yani.. ben tutamadım kendimi ama sen tut sonra kötü olan biz oluyoruz.
çok daha yumuşak bir üslupla söylesem bile karşılıgında sacma sapan birşey duymak ıstemedıgım için üzülmekle yetindim..
sonucta benım yegenım,aman banane ne yaparlarsa yapsınlarda denmıyor işte
Ben yetişkin halimle yiyemem o kadar şeyi ya. 2 yaşında çocuk nasıl yiyor onları?
Uygun bir üslup kullanarak samimi bir şekilde konuşsanız? Sıfıra indirmemiz mümkün değil ama mutlaka sınırı olmalı. Günde bir yada iki defa yemekten sonra yiyebilir mesala. O bile sütlü atıştırmalık olmalı... Aşmalı bir şekilde azaltılabilir. Yani yengenize çözüm önerileri de sunsanız?
Bence karismayin agzinizin ortasina lafi yapisturir muhtemelen dimdizlak kalirsiniz.... abine söylesen belki o konusur yengenle? Bir de danone okadar kötü birsey mi? Tabiki icinde seker vardir da cocugun günde birtane yemesi sorun degildir heralde
ayy cok sinir oldum yengenize yazik cok uzuldum cok yegeninize benim gecenlerde kizim icin hazirladigim kemik corbasi yapcam diye cektim stresi zorlugu gorseniz babasi kasaptan koca dananin diz kemigini almis gelmis dudukluye sigdircam diye..ama kizim yedi mutluluktan uctum..obez olsa iyi Allah korusun baska rahatsizlik cikmasin acayip sinirlendim uzuldum ben abinizde de hata cokmalesef fazla kapalı bu tarz şeylere..
iletişim konusunda problem yaşanabilir.ben bazen benım kızımla ılgılı bir mevzu oldugunda 2-3 yaşına kadar şekerle tanıştırmayacagım ileride zaten yiyecek,ben şuanda koruyabildiğim kadar korumak zorundayım diyorum.
birde gece uyumadan önce tok tutsun diye kaşık maması veriyorum mesela,sordum orda istersen sende alıp yedirebilirsin diye
yok bizim danonelerımız var dedı,2 paket pudıng yedirdi,20 dk önce bir tüp çokokrem ve 1 topıtop yemesinin üstüne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?