Çocuğum nişanlanırken kardeşlerim “titili gitciz biz” dese önce bir canlarına okur sonra muhtemelen ilişkimi keserdim.Merhabalar,
Ablamin ikinci kizin nişani olacak.çok kötü tessadüfler oldu ve kiz istemedede yanlarinda olamadim.
Ne yalan söyliyeyim ,üç gün önce kiz isteme merasi yapacaklarini haber verdiler .
Bana çok iyi getirisi olan iş teklifi almiştim iptal etmeye elim varmadi .
Şimdi bir hafta önce kiz kardeşimle tatil ayarladik .Biz zaten en son 2019 tatile gitmiştik .yurtdişinda yaşiyoruz.
Yeğenim nişani tam ayni tarihe denk geliyormuş yeni öğrendik .
Mekan sorunlari yok ,çünkü damatin amcasinin .
Kafam karişti bir yandan kiz kardeşim hamile beraber zaman geciricektik ve tatile gidebilmek için hatta eşim ile kavga ettik ,bir yandan üzülüyorum ne kiz istemede ne nişanda ablamin yeğenimin yaninda olamadiğimdan.
Siz ne yapardiniz?
Merhabalar,
Ablamin ikinci kizin nişani olacak.çok kötü tessadüfler oldu ve kiz istemedede yanlarinda olamadim.
Ne yalan söyliyeyim ,üç gün önce kiz isteme merasi yapacaklarini haber verdiler .
Şimdi bir hafta önce kiz kardeşimle tatil ayarladik .Biz zaten en son 2019 tatile gitmiştik .yurtdişinda yaşiyoruz.
Kafam karişti bir yandan kiz kardeşim hamile beraber zaman geciricektik ve tatile gidebilmek için hatta eşim ile kavga ettik ,bir yandan üzülüyorum ne kiz istemede ne nişanda ablamin yeğenimin yaninda olamadiğimdan.
Siz ne yapardiniz?
Malesef aile ilişkilerimiz çok sicak değil .Herkes herşeyi olduktan sonra anlatiyor
Şununla da övünmez insan yahu.Sırf düğün ve kalabalık beni rahatsız hissettirdiği için bir çok yakınımın özel gününe gitmedim, sonrasında aldım hediyemi özel olarak ziyaret ettim. Kimseye de illa benim şunuma geleceksiniz diye baskı kurmam kurulmasını da saçma bulurum.
Tatil planınızı önceden yapmışsınız. Bence gidin.Siz kendinizi açıkladıktan sonra hâlâ tavır alacak insanlar sizinle iletişimi kesmek adına bahane geziyordur.
Alti ustu nisan yahu? Ben ablamin nisanimda Brezilya'daydim. Nisan tarihi belirlenmeden cok once biletimi almistim. Aile arasinda bir nisandi, katilamadim. Kardesimin dugunu doneminde de baska cok uzak bir ulkedeydim. Sagolsunlar onlar donecegim tarihe gore ayarladilar dugunu, yoksa onda da bulunamayacaktim. Bunlar karsilikli anlayisla cozulebilecek meseleler. Tarihi bile bile plan yapmadiysaniz sorun yok bence, karsi tarafin anlamasi lazim.Merhabalar,
Siz ne yapardiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?