Ameliyat çok geçerli bir sebep. Bizim insanımız ameliyat olmayıp düğününe gelse benim için ölmeyi göze aldı diye tapar arası yokBen aile icinde iletsim olmasi gerektigini söyledigimi eziklik olarak görüldügüne sasirdim. Ama aslinda sasirmamak lazim. Bizim insanimiz küsmeye zaten cogu zaman yer ariyor. Benim bir akrabagim ameliyat olmak zorundaydi. Aslinda istese erteleyebilirdi ama hemen olmak istedi. Bende ona sagligin daha önemli amaeliyatin ol dedim. Biri bana "o zaman tatil ayarladim iptal edemiyorum param yanar" dese yinede alinmam. Cünkü o parayi emek vererek kazanmis. Bilmiyorum belki de ben fazla relaksim bu konuda
3 gün kala haberi olmuş. Hatları karıştırdınız iyice5 hafta varmış nişana. 3 gün nerden çıktı?
Benim o kadar önce bile haberim olmadı. Evlenelim bari dedik, baktık sonraki hafta sömestre tatili var, ablamlar zaten kesin gelir o ara. Abimi de aradık gelin dedik geldiler yüzük taktık 5 ay sonra da evlendik
3 gün kala haberi olmuş. Hatları karıştırdınız iyice
Siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz bence. İstemeye üç gün kala haber vermişler gitmemiş. Nişana henüz 5 hafta varmış. Haziran başı yani nişan da tatil de.3 gün kala haberi olmuş. Hatları karıştırdınız iyice
Bence siz anlamıyorsunuz. Konunun ortasından geldiyseniz en başa dönüp okuyun yazılarımı fikrimi bu kadar merak ediyorsanız. Hala size yanıt verip açıklama yapmak zorundaymışım gibi davranmayı kesin. Bana ve herkese böylesiniz zaten.Siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz bence. İstemeye üç gün kala haber vermişler gitmemiş. Nişana henüz 5 hafta varmış. Haziran başı yani nişan da tatil de.
Zaten olay oradan başlamış ay ne anlayamadınız konuyu anlayana da engel olmayın bariO isteme durun simdi
Zaten olay oradan başlamış ay ne anlayamadınız konuyu anlayana da engel olmayın barikonu sahibi diyor ki istemede bile 3 gün kala duydum kırıldım. E şimdi de başkasından duydum nişanı. Demekki kopukluk var arada zaten. Gitse bile kırılmamaları gerekir.
Tane tane yazmak lazım bazılarına…
Ameliyat çok geçerli bir sebep. Bizim insanımız ameliyat olmayıp düğününe gelse benim için ölmeyi göze aldı diye tapar arası yok
Öfff... Konuyu başından beri takip ediyorum, özellikle sordum ne kadar var nişana diye beş hafta dedi konu sahibi hala diretiyorsunuz.Bence siz anlamıyorsunuz. Konunun ortasından geldiyseniz en başa dönüp okuyun yazılarımı fikrimi bu kadar merak ediyorsanız. Hala size yanıt verip açıklama yapmak zorundaymışım gibi davranmayı kesin. Bana ve herkese böylesiniz zaten.
Burada başkan seçildinizde bizim mi haberimiz olmadı?
Saçma fikirlerinizi kendinize saklayın.
Yeğenimi istemeye geleceklerse ilk benim haberim olur net.
Bilmiyorum vallaha. Benim dügün sürecim stressiz gecti baya. Bir kuzenim yakinda oldugu halde gelmedi mesela. Baskalari ayipladi ben umursamadim pek. Zoraki bir yere gelen insandan ne beklersin. Herkesin cani sag olsun. Damat geldi ya ben ona bakarim
Hanımefendi yorumlarıma yorum yapan sizsiniz. Ben size göre fikrimi değiştirmek zorunda da değilim.Öfff... Konuyu başından beri takip ediyorum, özellikle sordum ne kadar var nişana diye beş hafta dedi konu sahibi hala diretiyorsunuz.
Rahatsız oluyorsanız gözardı edersiniz, yorumlarım hakkında konuşma haddini vermiyorum kimseye.
Ya nişan zaten okadar arada belli olurki. Hata bazen okadar bile olmuyor. Hiç 2-3 ay sonrası nışan duymadım meselaDur ben anlatayım
Bunlar sülale boyu yurt dışında yaşıyorlar, nişan da orada. Nişana 5 hafta varmış daha. Konu sahibi de tatilde türkiyeye gelecekmiş 5 hafta sonra. Çakışmış tarihler bir şekilde. Daha erken haber verselerdi diyor da baya erken aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?