N nscckts Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Nisan 2014 47.403 127.850 598 38 Gaziantep 29 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgmlk #81 30 sayfa odev veren ogretmenlere ogrencı verılmemelı bence velıler kendı arasında toplanıp sıkayet etse yerı yazık cocuklara
30 sayfa odev veren ogretmenlere ogrencı verılmemelı bence velıler kendı arasında toplanıp sıkayet etse yerı yazık cocuklara
ozgmlk Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2016 436 1.316 63 33 29 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgmlk #82 Cordelia_1605 .!.: Geçen yıl bütün gün okuldaydım. Eylül ayında çocuklara 1 sayfa çizgiyi çizdirmek 1 saati alıyordu. Gerçekten bir yerde hata olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Vallahi yeğenim 16 sayfa çizgiyi iki bölüm halinde iki saatte yaptı, hem de yardim almadan. Ama 3 yıl boyunca ana okuluna gitti. Belki ondan dolayidir
Cordelia_1605 .!.: Geçen yıl bütün gün okuldaydım. Eylül ayında çocuklara 1 sayfa çizgiyi çizdirmek 1 saati alıyordu. Gerçekten bir yerde hata olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Vallahi yeğenim 16 sayfa çizgiyi iki bölüm halinde iki saatte yaptı, hem de yardim almadan. Ama 3 yıl boyunca ana okuluna gitti. Belki ondan dolayidir
Cordelia To be or not to be… Kayıtlı Üye 22 Ocak 2013 41.650 210.469 798 29 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgmlk #83 ozgmlk .!.: Vallahi yeğenim 16 sayfa çizgiyi iki bölüm halinde iki saatte yaptı, hem de yardim almadan. Ama 3 yıl boyunca ana okuluna gitti. Belki ondan dolayidir Genişletmek için tıkla... O yaşta çocukları sabit oturtmak, hele erkek çocuklarını o kadar zor ki... Çizmek sorun değil oturtmak sorun. Otursalar yaparlar Bilemiyorum. Burada çok öğretmen var. Onlar daha iyi bilir.
ozgmlk .!.: Vallahi yeğenim 16 sayfa çizgiyi iki bölüm halinde iki saatte yaptı, hem de yardim almadan. Ama 3 yıl boyunca ana okuluna gitti. Belki ondan dolayidir Genişletmek için tıkla... O yaşta çocukları sabit oturtmak, hele erkek çocuklarını o kadar zor ki... Çizmek sorun değil oturtmak sorun. Otursalar yaparlar Bilemiyorum. Burada çok öğretmen var. Onlar daha iyi bilir.