- 20 Ocak 2019
- 1.261
- 2.616
- 53
- 35
Veliler toplanıp müdüre şikayet edin 16 30 sayfa ödev nedir ya ??Bazen de ablamın dediğine gore 2,3 sayfa veriyormuş. Ancak benim tepkimden sonra böyle söyledi inanmadım açıkçası. Çünkü gecen gun kendim şahit oldum ödev i 16 sayfaydı çocuk geldiğinde yarısını uyumadan önce yarısını zor bitirdi.
Hiç uğraşmayın. Direkt cimer'e yazın.Velisi bu konular da çok pasif ne yazık ki. Ben konuşacağım dedim diye bile aklı cikti.
Peki ama annesi bu duruma tepki göstermiyor öğretmenden çekildiğine bu sekil de birakip çocuğun okuldan soğumasını mi izlemeliyim.Öğretmenim ve öğretmen abartmış ödev konusunu ama siz de kesinlikle öğretmene şöyle yapın edin falan da demeyin kim ister ki işine karışılmasını herkes empati kursun lütfen kaynananız işinize karışınca bile nasıl gıcık oluyorsunuz değil mi? Bu durumun çocuğa ağır geldiğini uygun bir üslupla belirtsin annesi velisi siz değilseniz karışmayın bence annesi ilgilensin
Su okula otomatik kayıt yüzünden başka okula geçemez ne yazık ki. Özel okula göndermeye de imkan yok maalesefDünya capinda ödev sorgulanirken, 30 sayfa ödev vermek nedir? Insan bir günde bile derste 30 sayfa isleyemiyor. Iste egitimin geldigi son durum. Ögretmen kendisi egitim aldimi süphe ediyorum. Sanki müdürden torpil almis siradan biri, pedagojiden habersiz.
Ablanin yerinde olsam mimlenmesinden korkmam, baska bir okuka yollardim. Artik yapilan psikolojik siddete giriyor cünkü.
Öğretmenim ve öğretmen abartmış ödev konusunu ama siz de kesinlikle öğretmene şöyle yapın edin falan da demeyin kim ister ki işine karışılmasını herkes empati kursun lütfen kaynananız işinize karışınca bile nasıl gıcık oluyorsunuz değil mi? Bu durumun çocuğa ağır geldiğini uygun bir üslupla belirtsin annesi velisi siz değilseniz karışmayın bence annesi ilgilensin
Onun ricası ve yegenimin toplantısına katılmak benim icin sorun değil tabi ki. Yeğenim benim canim tabi ki katılırım. Ama onu düşünmem gerekiyor. Ve ben gerçekten uzuldum. Kararsizim suan cok. Bilemiyorum.Bence annesinin işine karışmayın hiç. 1 kerelik bir şeydi belki, belki çocuk yanlış anladı. Annesi ne diyorsa öyle yapın sizden bir şey rica etmiş kadın, pişman olmasın derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?