Yeğenimizi vermeye yanaşmıyorlar

Önceki açtığım konudan bilirsiniz eşmin kardeşi vefat etti ve yigenini karşı taraf göndermemek için bahane buluyor. Kayınvalidem de torununa arada bakmak istiyor fakat şimdi de söyledikleri şey 2yasina gelene kadar evinde dursun ondan sonra arada kalmaya alırsınız demeleri (şuan 15 aylık). Kayınvalidem de ona sarılarak teselli bulmak istiyor ama o taraf çok baskın kalıyor ve bişey demiyor sizce bu şekilde tutumları doğrumu. Bu arada evinde dursun 2yasina kadar diyorlar ama kendi kardeslerine götürüp bırakıyor orda kalıyor hicbisey demiyorlar
15 aylık bebeğin yeri annesinin yanıdır, yatılı olmaz verilmez. Eşya mı bu?
Kardeşine götürdüğü zaman kendi de kalıyordur, kaynanasının evinde kalamayabilir. Rahat etmeyebilir.

Önceki açtığım konudan bilirsiniz eşmin kardeşi vefat etti ve yigenini karşı taraf göndermemek için bahane buluyor. Kayınvalidem de torununa arada bakmak istiyor fakat şimdi de söyledikleri şey 2yasina gelene kadar evinde dursun ondan sonra arada kalmaya alırsınız demeleri (şuan 15 aylık). Kayınvalidem de ona sarılarak teselli bulmak istiyor ama o taraf çok baskın kalıyor ve bişey demiyor sizce bu şekilde tutumları doğrumu. Bu arada evinde dursun 2yasina kadar diyorlar ama kendi kardeslerine götürüp bırakıyor orda kalıyor hicbisey demiyorlar
Çocuğun annesi hayattaysa size niye versin ki bebeği anlamadım. Mesela sizin eşiniz vefat ederse çocuğunuzu kayınvalidenize mi vereceksiniz? Üstelik 15 aylık bebek bu kayınvalideniz gidip sarılmak istiyorsa annesinin yaşadığı yere gidip sarılsın.

Ne işi var 15 aylık bebeğin yatılı olarak annesinden ayrı herhangi bir yerde? Onun yeri anasının kucağı. Siz çok dahil oluyorsunuz aile meselelerine. Kendi ailenizle ilgilenmenizi şiddetle tavsiye ederim.

Bu konu yalan dolan...siz abisi öldü demistiniz diger konuda ne dediginizi unutmussunuz burda annesi yasarken dediniz anne lafi agzindan cikmiyor dediniz kardesi hani erkekti simdi kadin oldu defolun gercekten ya fake konunuza bi cocugu alet etmeyin naisl icim parcalanmisti bi tarafi yarim kaldi kanatsiz kaldi cocuk diye.....
Ay öyle mi cidden nasıl anladın kız helal olsun. Ben de çok üzülmüştüm.

Uye adi garipbiri konu ile cok uyumlu olmus.

Konu gercekse bile cocugun annesi vefat etti diyerek kendince haklilik payi cikarmak istiyor olabilir. Annesi ölen cocuga daha cok uzulunur, cogu ailede baba kisisi ilgisiz ve kardeslerine baktirir ya. Alsin anneanne baksin diyecektik bizde

Kayinvalideniz oraya gidip orada görse daha iyi olur. Baba çok bakamiyordur büyük ihtimal babaanne ve halalar ilgileniyordur. Benim kendi düşüncem açıkçası anneanne ve teyzelerin ilgi ve bakım konusunda daha ilgili olacakları yönünde ama babadan da uzak kalmamalı cocuk.

anne mi öldü baba mı onu anlamadık ki? anne öldüyse babada baba öldüyse annede kalmalı çocuk.
o yaşta bir çocuk yatılı kalamaz görmek isteyen gitsin görsün.

Hanımlar konu fake değil, üye diğer konusunda “eşimin abisi vefat etti“ diye yazmış belki çekindiği bir şeyler var bilemem ama vefat eden kişi kadın, bu bilgiden eminim yani vefat edenin kadın olduğundan.

@garippbiri bebek erkek olduğu için sizden uzaklaştırmak istiyor olabilirler mi? Malum maalesef hala bazı ailelerde erkek çocuk takıntısı var, erkek çocuk soyumuzu yürüteceği için babasına aittir gibi ilkel bir görüşü savunuyor olabilirler.

Kayinvalideniz oraya gidip orada görse daha iyi olur. Baba çok bakamiyordur büyük ihtimal babaanne ve halalar ilgileniyordur. Benim kendi düşüncem açıkçası anneanne ve teyzelerin ilgi ve bakım konusunda daha ilgili olacakları yönünde ama babadan da uzak kalmamalı cocuk.
Bi once ki konusuna gore baba ölmüş yani babadan uzak kalsa daha iyi olur😁 ama bu konuya göre biraz önce anne öldü bu durumda babasindan dediginiz gibi uzak kalmasa iyi olur kisaca konu fake ve ben asiri sinirlendim cok uzulmustum cocuga ne anliyorlarsa şu duygu sömürüsünden

Konu gercekse bile cocugun annesi vefat etti diyerek kendince haklilik payi cikarmak istiyor olabilir. Annesi ölen cocuga daha cok uzulunur, cogu ailede baba kisisi ilgisiz ve kardeslerine baktirir ya. Alsin anneanne baksin diyecektik bizde

Valla boyle hassas konularda yalan soyleyip ne anliyorlar ben anlamiyorum. Hayir konu gercekse anasi degilsin babasi degislin sen kimsin sana ne oluyor derler.

Fake bile olsa şu cümle ne igrenc, aşağılık bir cümle be

🤬🤬🤬 bahsettiği de 15 aylık minicik bebek.
İnsan ağzından çıkana doğru olsun yalan olsun dikkat etmeli, ya beni bulursa bu söz diye
Cok üzüldüm ben ya konu gerçek bile olmasa büyük ihtimalle baba vefat etti ilk konusuna baktım bu kadar yalan yazamaz diye düşünüyorum.
Anne neden versin çocuğunu yaşıyor cok şükür birlikte tabi babanneye gitsinler cocukta babaannesini unutmasin , babannede biraz acısını dindirir. Ama bebeği neden biraksin, diğer tarafa bırakıyor diyor kendide gidip kaliyordur. İçim acıdı ya , evet 15aylik bebek anne demiyor demesi cok kötü üstelik yalan ya neden böyle atmasyon konular açıyorlar anlamıyorum hasta olmak lazim bu denli insanın içine işleyecek konularda yalan söylemek için üstelik konu sahibini hic alakadar etmez ayrıca

Hanımlar konu fake değil, üye diğer konusunda “eşimin abisi vefat etti“ diye yazmış belki çekindiği bir şeyler var bilemem ama vefat eden kişi kadın, bu bilgiden eminim yani vefat edenin kadın olduğundan.

@garippbiri bebek erkek olduğu için sizden uzaklaştırmak istiyor olabilirler mi? Malum maalesef hala bazı ailelerde erkek çocuk takıntısı var, erkek çocuk soyumuzu yürüteceği için babasına aittir gibi ilkel bir görüşü savunuyor olabilirler.
Ama mune takdir edersin ki bizde birinde erkek birinde kadin vefat etti dediginde konunun yalan oldugunu dusunduk ben cokta uzuldum acikcasi cocuga sonrada cok sinirlendim bizi niye kandiriyorlar diye

Ama mune takdir edersin ki bizde birinde erkek birinde kadin vefat etti dediginde konunun yalan oldugunu dusunduk ben cokta uzuldum acikcasi cocuga sonrada cok sinirlendim bizi niye kandiriyorlar diye
Yok ben sizleri de anlıyorum, bir konuda abi bir konuda kardeş vs yazınca fake sanılması normal, üye diğer konuda da kardeşi deyip geçebilirdi cinsiyet belirtmesi yanıltıcı olmuş, dediğim gibi içerikte vefat ettiği söylenen kardeş gerçekten vefat etti, erkek değil kadın ve bebek de erkek.

Fake konu acarak ne geciyor elinize gecenlerde abisi öldü dediniz şimdi annesi öldü diyorsunuz yukardaki üye farkedince hemen silmişsiniz yorumu gercekten gidin wattpad de yazin hikayelerinizi sıktınız yaa

Back
X