Yeğenimizi vermeye yanaşmıyorlar

Kamrhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
1.699
507
73
26
Önceki açtığım konudan bilirsiniz eşmin kardeşi vefat etti ve yigenini karşı taraf göndermemek için bahane buluyor. Kayınvalidem de torununa arada bakmak istiyor fakat şimdi de söyledikleri şey 2yasina gelene kadar evinde dursun ondan sonra arada kalmaya alırsınız demeleri (şuan 15 aylık). Kayınvalidem de ona sarılarak teselli bulmak istiyor ama o taraf çok baskın kalıyor ve bişey demiyor sizce bu şekilde tutumları doğrumu. Bu arada evinde dursun 2yasina kadar diyorlar ama kendi kardeslerine götürüp bırakıyor orda kalıyor hicbisey demiyorlar

Önceki açtığım konudan bilirsiniz eşmin kardeşi vefat etti ve yigenini karşı taraf göndermemek için bahane buluyor. Kayınvalidem de torununa arada bakmak istiyor fakat şimdi de söyledikleri şey 2yasina gelene kadar evinde dursun ondan sonra arada kalmaya alırsınız demeleri (şuan 15 aylık). Kayınvalidem de ona sarılarak teselli bulmak istiyor ama o taraf çok baskın kalıyor ve bişey demiyor sizce bu şekilde tutumları doğrumu. Bu arada evinde dursun 2yasina kadar diyorlar ama kendi kardeslerine götürüp bırakıyor orda kalıyor hicbisey demiyorlar
Başınız sağolsun karşı taraf derken annesi hayattami bebeğin konuyu tam anlayamadım

Eşinizin abisi ölmüştü diye okumuştum
Çocuğun yeri annenin yanıdır yaş kaç olursa olsun. Siz ama karışmayın. Karıştığınız an kötü olursunuz zaten cenaze zamanı kötü olmustnz
Geri çekilin bu dönemde size ilgi gösterilmemesi normal kafanızda kurmayın başka şeyler .
bu durumlarda az çok normale dönme 4-5 ayı buluyor.
Eşinizle tartışmalardan kaçının siz gelinsiniz sonuçta biraz geride durun sonra bana sardılar diye üzülürsünüz.

Oncelikle basiniz sagolsun, sabirlar dilerim. Cocuk 2 yasinda bile degilmis karsi tarafi gayet hakli buldum. Bir araya gelip torunlarini gorseler olmuyor mu? Aranizda sorunlar mi var ki siz sadece cocugu istiyorsunuz. Kayinvalideniz torununa sarilip teselli bulmak isterken karsi taraf cocuguna sarilip teselli buluyordur belki. Bakis aciniz bana cok tarafli geldi ki boyle bir aileye ben olsam gondermem.

Bu konu yalan dolan...siz abisi öldü demistiniz diger konuda ne dediginizi unutmussunuz burda annesi yasarken dediniz anne lafi agzindan cikmiyor dediniz kardesi hani erkekti simdi kadin oldu defolun gercekten ya fake konunuza bi cocugu alet etmeyin naisl icim parcalanmisti bi tarafi yarim kaldi kanatsiz kaldi cocuk diye.....

Çocuğun yeri annesinin yanıdır
Babaanne çok görmek istiyorsa misafirliğini uzatmamak kaydı ile bazen gitsin, iki gün evde çocukla oyalansin,kendini alistirsin, kadına yardimci olsun, gitsin.
Böyle böyle zamanla torunuyla sağlıklı bir bağ kurar. Bir buçuk yaşındaki çocuk da başka birine gönderilmez,annesi dururken .
Sizin de çocuğunuz varmış, bebekligini düşünün el kadar çocukken Allah korusun kocanız vefat etseydi verir miydiniz kaynananiza yatılı??

Allah sabır versin sizlere 🙏🏻 babanneyi anlıyorum elbet görmek sarılmak ister karşı taraf neden uzlaşma içinde değil tamam yatılı vermemesi çok normal henüz bebek ama ben olsam böyle bir durumda sık sık bir araya gelmeye müsade ederim vakit geçirsinler bir anne evladını kaybetmiş yavrusunun yavrusuyla teselli bulmak isteyebilir bu kadar da acımasız olunmamalı :(

Back
X