Evet teşekkür ederimKız kardeşine söylemiş ya da aracıyla konuşurken yeğen şahit olmuş. Zaten sizin istediğinizi karşı taraf da bilmiyor (yanlış anlamadıysam). Sallayın gitsin. Bir daha lafı geçerse safa yatın.
Niye rezil olasınız ki? Siz haber uçurmadınız. Aracı olan kişi sizi başkasına önerdi ve sizin haberiniz sözde yok.Sadece oraya önceden de şimdi de çok gidip geldiğim için yeğeni de böyle bişey dediği için kendimi kötü hissettim acaba biliyorlar mı diye çünkü bilinsin istemem çocuğa kendimi göstermeye çalışıyor gibi olmak istemem ve zaten 10 dakika içinde çıktım bir daha da gitmedim danışmak istediğim tek şey buydu acaba biliyorlar mı ve biliyorlarsa ben o kadar gittim geldim rezil oldum
Eğer biliyorlarsa yine de hoş olmaz diye düşünüyorum belki adam da şüphe etmiştir buna da söylediler mi acaba vs. aklıma bir çok şey geliyor ve utanıyorumNiye rezil olasınız ki? Siz haber uçurmadınız. Aracı olan kişi sizi başkasına önerdi ve sizin haberiniz sözde yok.
Öyle ne yazık kiBelli ki konuşulmuş hatta adam görüşsün diye baya ikna edilmeye de çalışılmış. Laf yeğene kadar geldiğine göre durum ortada. :Uzak durun gitmeyin çünkü insanlar saçma sapan konuşmayı sever
Adam sizi istemiyor. Yeğeni isterse enişte desin. Hshshsh
Hemen gelinligini hazirla.
Ne bilim senin yeğenin bana yenge deyince ben de gelinliğimi aldım
Konu sahibi alınma lütfen ama yorumlar efsane yaMantıklı ve dalga geçmeden cevap veriyorum. Sen benim yengemsin diyen 11 yaşında çocuk aslında gelecekten haber vermiş. Çocuk aslında nikah memuruymuş sizi evlendirmiş o yüzden öyle diyor. Dalga geçen sizsiniz galiba bu ne biçim olay...
Artık öyle yapacağım.Konu sahibi alınma lütfen ama yorumlar efsane ya
Konuna benim yorumuma gelecek olursak görüşme bunlarla. Çocuktan al haberi gibi olmuş ailenin haberi var adamda gönlün yoksa daha muhatap filan olma.
Ozman çocuğa yengen olmuyorum ,bunu sana kim dedi diye sorsaydinizArkadaşlar heralde burda kendisi için ölüp bittigimi yazdım da farkında değilim. Anlatamadigim ben başta istemedim ama kardeşiyle karşılıklı oturuyorlar kardeşine de sürekli gittiğim için onuda göre göre olabilir neden olmasın dedim kendisi davet ediyor ben bilmediklerini düşünerek rahatlıkla gidiyordum eğer biliyorlarsa hoş olmaz diye bi daha gitmeyi düşünmüyordum böyle bişey olunca düşündürdü eğer biliyorlarsa bir daha gitmem hoş olmaz sonuçta bunu danışmak için konu açtım kararsız olduğum için bu durumdan cekindigim için kendimi göstermeye gidiyorum gibi anlaşılır diye korkuyorum kendisi davet ediyor olsa bile
Sormadım hemen kalktımOzman çocuğa yengen olmuyorum ,bunu sana kim dedi diye sorsaydiniz
O gün sonra gitme sıklığınız arttıysa utanabilirsiniz ama çok da önemsemeyin.Eğer biliyorlarsa yine de hoş olmaz diye düşünüyorum belki adam da şüphe etmiştir buna da söylediler mi acaba vs. aklıma bir çok şey geliyor ve utanıyorum
Aynen ya gencecik kızsın onun içi geçmiştir37 yaşındaki adamla ne işin olur ya boşver
hiç bişey anlamamalısın öle dediyse dedi boşver önüne bak her yer adam doluMerhaba arkadaşlar sizden istediğim lütfen bununla ilgili bana mantıklı dalga geçmeden cevaplar vermeniz.
Görüşmek istediğim biri vardı yaşı benden büyük 11 yaş 37 yaşında ben 26 yaşındayım hiçbir şey yokken biri bana bunu söyledi şu kişiyi ister misin vs. bizde uzaktan akraba sayılırız yani birbirimizi tanıyoruz diyelim. Başta istemedim ama sonra sonra aklıma düştü sonra bi konuşayım dedim ama evleneyim tamam demedim bi konuşabilirim tanımak amaçlı dedim fakat sonrasında aracı olan kişi benim hiç haberim yokmuş gibi onunla konuşmuş oda bir düşüneyim demiş 1 hafta sonra haber vermiş istemiyorum demiş yarın öbür gün anlaşamazsak nasıl boşanicaz herkes boşanıyor artık böyle olsa herkes birbirine girecek ben istemiyorum vs. demiş. Tabi biraz moralim bozuldu ama aracı olan kişi ona kimseye söyleme ben sana danıştım annene kız kardeşine falan o da yok zaten söylemem annesi biraz fazla abartan biri. Ama kız kardeşiyle aram iyi o da benden 9 yaş büyük 11 yaşında kızı var geçen oradaydim ve yeğeni bana sen benim neyim oluyorsun diye sordu ben de senin ablanım dedim o da hayır sen benim yengemsin dedi. Sizce bundan ne anlamaliyim acaba ben bilmiyorlar sanıyorken herkes bu konuyu biliyor mu sizce de bunun üzerine yenge demesi biraz manidar değil mi
Çocuk abla gorumce yenge şeyini karıştırmış olabilir. Ben de karistiriyodum. Ayrıca diyelim ki konusu geçti. Siz de sey dersiniz ya valla duyunca yok dedigini nasıl rahatladım anlatamam üstümden büyük yük kalktı. Ben de aracıya evlilik olmaz demiştim arada hani kardeşler falan var samimiyiz aracı da çocuğun bir kusuru mu var ne duydu da kestirip attı diye yani bi konuşuruz tabi iyi çocuk ama evlilik olmaz demiştim dersin. Adamın ego bamm yerlerde bu sefer o düşünsün istemeye baslasinGerçekten şöyle anlaşılmam beni üzer. Hani yazdığımdan kızdan bir umut yakaladığımı mı anladınız ya da adama aşkımdan öldüğümü. Ya da siz bunu doğru anladınız da ben yazmak istediğimi mi yazamadım deli sorular
Bundan anlamanız gereken tek şey adamın çenesi düşük, boş boğazın teki olduğu.Merhaba arkadaşlar sizden istediğim lütfen bununla ilgili bana mantıklı dalga geçmeden cevaplar vermeniz.
Görüşmek istediğim biri vardı yaşı benden büyük 11 yaş 37 yaşında ben 26 yaşındayım hiçbir şey yokken biri bana bunu söyledi şu kişiyi ister misin vs. bizde uzaktan akraba sayılırız yani birbirimizi tanıyoruz diyelim. Başta istemedim ama sonra sonra aklıma düştü sonra bi konuşayım dedim ama evleneyim tamam demedim bi konuşabilirim tanımak amaçlı dedim fakat sonrasında aracı olan kişi benim hiç haberim yokmuş gibi onunla konuşmuş oda bir düşüneyim demiş 1 hafta sonra haber vermiş istemiyorum demiş yarın öbür gün anlaşamazsak nasıl boşanicaz herkes boşanıyor artık böyle olsa herkes birbirine girecek ben istemiyorum vs. demiş. Tabi biraz moralim bozuldu ama aracı olan kişi ona kimseye söyleme ben sana danıştım annene kız kardeşine falan o da yok zaten söylemem annesi biraz fazla abartan biri. Ama kız kardeşiyle aram iyi o da benden 9 yaş büyük 11 yaşında kızı var geçen oradaydim ve yeğeni bana sen benim neyim oluyorsun diye sordu ben de senin ablanım dedim o da hayır sen benim yengemsin dedi. Sizce bundan ne anlamaliyim acaba ben bilmiyorlar sanıyorken herkes bu konuyu biliyor mu sizce de bunun üzerine yenge demesi biraz manidar değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?