Yeğeninin bana yenge demesi

Niye rezil olasınız ki? Siz haber uçurmadınız. Aracı olan kişi sizi başkasına önerdi ve sizin haberiniz sözde yok.

Niye rezil olasınız ki? Siz haber uçurmadınız. Aracı olan kişi sizi başkasına önerdi ve sizin haberiniz sözde yok.
Eğer biliyorlarsa yine de hoş olmaz diye düşünüyorum belki adam da şüphe etmiştir buna da söylediler mi acaba vs. aklıma bir çok şey geliyor ve utanıyorum

Adam sizi istemiyor. Yeğeni isterse enişte desin. Hshshsh
Hemen gelinligini hazirla.
Ne bilim senin yeğenin bana yenge deyince ben de gelinliğimi aldım
Konu sahibi alınma lütfen ama yorumlar efsane ya

Konuna benim yorumuma gelecek olursak görüşme bunlarla. Çocuktan al haberi gibi olmuş ailenin haberi var adamda gönlün yoksa daha muhatap filan olma.

Kiz yenge, abla, teyze, baldiz bilmem ne, nedir, nerede kullanilir tam bilmiyor da olabilir Turk akrabalik isimleri cok karisik, hala daha karistiririm. Kiz bu kiz ablam degil, o zaman yengem de demis olabilir yani... Siz teyze demedigine sukredin bence

Konu sahibi alınma lütfen ama yorumlar efsane ya

Konuna benim yorumuma gelecek olursak görüşme bunlarla. Çocuktan al haberi gibi olmuş ailenin haberi var adamda gönlün yoksa daha muhatap filan olma.
Artık öyle yapacağım.
Valla herkes adam için kapısında yattığımı falan düşündü heralde ben anlatmak istediğimi anlatamadım çok sanırım. Olsun artık

Ozman çocuğa yengen olmuyorum ,bunu sana kim dedi diye sorsaydiniz

Eğer biliyorlarsa yine de hoş olmaz diye düşünüyorum belki adam da şüphe etmiştir buna da söylediler mi acaba vs. aklıma bir çok şey geliyor ve utanıyorum
O gün sonra gitme sıklığınız arttıysa utanabilirsiniz ama çok da önemsemeyin.

Ay aman küçük kız yenge demiş ne olacak ki. Adam istememiş zaten

hiç bişey anlamamalısın öle dediyse dedi boşver önüne bak her yer adam dolu

Yenge derken deseydin ya amann çokta anlam yüklencek birşey değil olumsuz zaten unutulur 2 güne.

Çocuk abla gorumce yenge şeyini karıştırmış olabilir. Ben de karistiriyodum. Ayrıca diyelim ki konusu geçti. Siz de sey dersiniz ya valla duyunca yok dedigini nasıl rahatladım anlatamam üstümden büyük yük kalktı. Ben de aracıya evlilik olmaz demiştim arada hani kardeşler falan var samimiyiz aracı da çocuğun bir kusuru mu var ne duydu da kestirip attı diye yani bi konuşuruz tabi iyi çocuk ama evlilik olmaz demiştim dersin. Adamın ego bamm yerlerde bu sefer o düşünsün istemeye baslasin

Bizim mahalle de küçük çocuklar var doğulular , her gördüğü kadına yenge derler genç yaşlı farketmiyor. Yani ağız alışkanlığı gibi . Belli o çocukta öyle demiştir

Bundan anlamanız gereken tek şey adamın çenesi düşük, boş boğazın teki olduğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…